Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לגבי ג'אנטים 16 לסובארו פורסטר

Rieno
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לחברי הפורום,

אני לא בטוח שמפרסם במקום הנכון אם לא אשמח שתעבירו.

אני מחפש להחליף ג'אנטים בפורסטר דור 3 שלי, ולהשאר עם הצמיגים שלי, חדשים יחסית. 

כמה שאלות,

1, איזה עוד רכבים עם ג'אנט מקורי 16' יכולים להתאים בוודאות לפורסטר 2011?

2, אם הג'אנט הוא מידה 205 ברוחב והצמיגים שלי 215 זה מהווה בעיה או שזה אפשרי לנעול ככה?

3, חוץ ממרווח ברגים שהוא 100*5 וקוטר 16 אילו עוד מידות בודקים? לא ראיתי בשום מקום אזכור לחור האמצעי, מה המידה שלו.

תודה על ההתייחסות מראש. ואם מישהו מעוניין למכור משהו שמתאים אשמח לשמוע.

:-) just smile
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקדח המרכזי אצלך במידה 56.1.

רוחב הג'אנט המקורי 6.5 אינץ והאופסט 48.

הרוחב של הצמיג המקורי 215. אפשר להתקין טווח רוחבים מסויים של צמיגים על אותו ג'אנט אם לא מגזימים.

אם אתה שם ג'אנט אחר, הקדח המרכזי חייב להיות זהה. האופסט יכול להיות טיפה יותר או פחות אבל לא שונה הרבה מ48. אם אתה מתחיל לשים ג'אנטים ברוחב שונה צריך אופסט מתאים. יש מחשבונים ברשת. תמיד לוודא על ציר קדמי שהצמיג לא נוגע במשהו.

בנוסף, אם יש בלם גדול, צריך לשים לב שהצורה הפנימית של הג'אנט לא מפריעה לו.

אבל אם אתה נשאר עם אותה מידת צמיג, אז בשביל מה בכלל להחליף ג'אנטים?

אני לא יודע לאיזה רכב יש מידות ג'אנטים זהות, אבל אם אתה רואה משהו שבא בחשבון תוכל לבדוק את הנתונים האלה באינטרנט.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...