Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד שעה אחי הולך במטרה לרכוש את הרכב הזה משלמ32128198_.thumb.jpg.e9ebadfd22030c7415ff3e3c8bfd4b02.jpgה סיקסט בגלילות.

אשמח לחוות דעת בייחוד על עניין תיקוני המרכב והאם הוגן להוריד בגינם במחיר

פורסם

עוד שעה אחי הולך במטרה לרכוש את הרכב הזה משלמה סיקסט בגלילות.

אשמח לחוות דעת בייחוד על עניין תיקוני המרכב והאם הוגן להוריד בגינם במחיר

Screenshot_20230227_122539_WhatsApp.jpg

פורסם

הבדיקה הוזמנה על ידי חברת הליסינג כך שהיא לא אומרת הרבה. על פניו טויוטה C-HR הוא רכב אמין, בטח בגיל כזה ועם קילומטראז' כזה. עם זאת אני לא הייתי סומך על הבדיקה של חברת הליסינג וניגש לבצע בדיקה משלי, לפחות למרכב ולשלדה.

מומלץ גם לוודא שהיסטוריית הטיפולים תקינה ללא תלונות מיוחדות על מנת שבהמשך לא תתקלו בקשיים במידה ותבקשו לרכוש הרחבת אחריות מהיבואנית יוניון מוטורס.

פורסם

קניתי קיה ספורטאג' 1.6 שנת 2018 משלמה סיקסט,

הבדיקה שלהם היתה מצויינת,

לקחתי לבדיקה משלי ויצאו לא מעט רג'קטים, הסכימו להוריד לי אלפיה מהמחיר והתלהבתי מעצמי ורכשתי,

אחרי תקופה די קצרה התחילו כל מני רעשים ברכב והתחילה צריכת שמן מוזרה, אחרי כמה ביקורים במוסך התברר שהרכב גם לא תוחזק בחלקים איכותיים ועבר תיקון פח וצבע אמנם שולי אך בעבודת חברות ליסינג חובבנית, לכן מכרתי, וזה הה בדיוק אחרי 5 חודשים מהרכישה,

לשם השוואה, איך שמכרתי קניתי עוד ספורטאג' 2017 פרטית לחלוטין מנוע 2.0 וזה היה פשוט עולם אחר, הרגשתי שקניתי רכב חדש מהחברה, מטופל בזמן ללא תאונות, אצלי עד היום אחרי שנה וחצי,

כאן כבר למדתי לקח, והבנתי עד הסוף למה רכבים קונים מפרטי בלבד, וזה מה שאני הולך לעשות בכל הרכבים שארכוש מעתה, ולא אתקרה לאף חברת ליסינג.

בהצלחה.

• אהבתי 2
  • ספונסר פורום
פורסם
בתאריך 27.2.2023 בשעה 21:09, wildlands2019 כתב:

אחרי כמה ביקורים במוסך התברר שהרכב גם לא תוחזק בחלקים איכותיים ועבר תיקון פח וצבע אמנם שולי אך בעבודת חברות ליסינג חובבנית

במשפט הקצר הזה מסתתרת הבעיתיות שברכישה מליסינג.

בוודאי שיש חברות ליסינג שמטפלות ברכביהן טוב יותר מאחרות, לצערי אלו המוזכרות כאן אינן נמנות עמהן...

מוזמנים לקרא כאן את הפוסט שלי בנדון - עדיף להפנים לפני קבלת ההחלטה.

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

• תוכן חדש...