Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברידינג כמו ברידינג.....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בני,

לא הבנת אותי... חבל.

1. ציינתי כבר בתגובה הראשונה את גדולת המועדון והעשייה. נעשה המון !!! כל הכבוד !

2. אתה צודק - רוב החברים מקבלים את בידיוק מה שהם רוצים. רוב החברים נותנים את מה שהם חושבים לנכון. עדיין התוצר המתקבל הוא בינוני.

3. שתבין, ברור לי שכמות העמודים בעיתון היא פונקציה של כסף, גם כמות התמונות והצבע. אך לא תוכן הכתבות - אשר נקבע על ידי איכות בלבד.

4. כנ"ל לגבי שאר פעילויות. ניתן להגיע (לשאוף ולפעול - לפחות) שההשגים אשר נקבעים בתחום הרישוי יהיו רלוונטים גם לתחום הארגון. ז ה ה כ ו ל ! ! !

5. לצערי - דעה אישית בלבד - הדרך בה רוב החברים מתרכזים בתהליכי השיפוץ בעצמם הופכת את המועדון ל"מועדון למשפצים DIY". אני שואף למועדון שהשיפוץ מהווה עבורו רק מרכיב אחד מפעילותיו. האספנות חשובה לא פחות ובעיקר אסור לשכוח שמדובר על מכוניות ולכן יש להשתמש בהם !!!

כיצד נוכל להשתמש במכוניות ללא תשתית של מוסכים, רפדים, חשמלאים ושאר בעלי מלאכה ? כיצד ? רק בעבודה עצמית - שוב מועדון של שפצניקים ? המועדון צריך לבנות תשתית ולא להעסיק עובדים . ההבדל מהותי !

6. ייתכן (ואמרתי זאת גם בתגובתי הראשונה) שהבעיה היא בחברים ולא רק בהנהלה - אם כך יש להודות בזה ולהתריע בפני כל אספן צעיר על הקיים של להיות אספן בישראל.

7. אני מאמין שלמועדון יש גם תפקיד חינוכי ולכן היתי מצפה לראות אותו פועל גם למען המכוניות הפשוטות, הלא אטרקטיביות, הצעירות וכו' - לא ראיתי כזו פעילות.

בני, ההבדל ביננו הוא בעיקר סמנטי לגבי המהות ומהותי לגבי המוכנות לקבל זאת. אני חושב שעדיף שנפנה להמשך הויכוח להתכתבות פרטית.

חג שמח

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

SLS , באמת כדאי שתמשיך, כהצעתך, לדון עם בני בענייני מהותו והוויתו של המועדון באופן פרטי. בסוף באמת יבקשו שנשלם 1000 לשנה.... ואתה תחטוף תביעה ייצוגית.....

redroze ,

לתגובה על דבריך ולסיום חגיגי של הנושא המייגע (הרי אני זכיתי לפתוח את הנושא, ולכן אנא הרשה לי גם לסיימו), אגיד לך זאת - ואינני מצפה לתגובתך כי באמת כדאי לסיים :

לדבריך, המועדון הוא לא הכתובת. "הוא בכלל לא אירגן" אתה אומר.

ובכן, כדאי שתבין - בכלל לא חשוב מי אירגן. חשוב מי נושא האחריות. וברגע שמועדון החמש מזמין אותי באופן רשמי, כחבר מועדון, להשתתף במפגש באופן הבא :

"מועדון החמש בשיתוף עם מועדון האופנועים הישראלי מקיימים את ארוע האופנועים השנתי"

"מפגש האופנועים והמכוניות הקלאסיות והאספנות הגדול בישראל..."

(אפילו לא כתוב : מועדון האופנועים... בשיתוף עם מועדון החמש אלא קודם כל מועדון החמש... לא פחות ולא יותר !!)

אילו ציטוטים ישירים מהאתר. בטח לא קראת אותם.

לכן עובדות :

מועדון החמש מזמין את חבריו למפגש (עובדה מס' 1). מועדון החמש נוטל חלק גדול או קטן - באמת לא חשוב - בארגון המפגש (עובדה מס' 2). מועדון החמש נוטל את הקרדיט על המפגש לפני קיומו (קרא שוב את הציטוט מהאתר - עובדה מס' 3) וקוצר את התהילה המגיעה לו אחרי סיום המפגש (אתה מן הסתם תקרא על כך בעיתון הקרוב - עובדה מס' 4).

לכן - המועדון שלנו הוא הוא הכתובת ה א ח ת ו ה י ח י ד ה של חבריו בסיטואציה של רידינג ובמפגשים דומים. הוא לא יכול להזמין, לפרסם, לארגן (חלקית), לקחת קרדיט לפני ואחרי - ולא לקחת אחריות !!!! אתה יודע בדיוק את מה זה מזכיר לי.

אם תרצה להגיב אלי, אנא בפרטי.

אם הצלחתי להעביר לך מסר, זו סיבה טובה לסיים כאן.

אם לא הצלחתי ואתה מתעקש שהמועדון לא אחראי כי "האירוע לא שלו" - תחסוך גם את הפרטי. ממילא לא נצליח להבין אחד את השני.

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם

לכן אני גם לא נועל את השירשור. אחת ממטרות הפורום הוא הבעת דיעות.

ויכוח על מהות המועדון ותפקודו הוא יותר מלגיטימי ויותר מדי חשוב כדי להשאיר אותו לה"פ.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אתה הבוס .......

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם

בקצב הזה, הויכוח יימשך כל הדרך אל בית האבות... לא מיצינו? תלכו כבר לישון - יהיו עוד הרבה אירועים אחרים לקטר עליהם - אחרי הכל, כולנו יהודים.... לילה טוב.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...