Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברידינג כמו ברידינג.....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הכבוד למארגנים

את שמם אני מכיר,מכיר אותם אישית אחד אחד,ארוע כזה מושך קהל הכון שהרכבים לא היו מחובללים זה יתר תחושה חיובית של ארוע למען הקהל וחלק ממנו,נגיעות פה ושם זה טיבעי.

אז אני מאוד נהנתי הגעתי על לארק 63 והגעתי איתו מירושליים בכייף,אמנם הוזעקתי באמצע והיה עליי לעזוב בצער,כן יירבו ארועים כאלו.

וחג שמח

עופר בן צבי

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יכולתי להביע את עצמי טוב יותר מאשר אהוד כתב.

בני, גם אני עוסק במספר נושאים ציבוריים. זאת הסיבה, אגב, שאינני מוצא (בתקופת הזמן הנוכחית) זמן פנוי להירתם ברצינות לפעילות המועדון. אבל גם זה יגיע.

אהוד כתב, ואני מסכים, שהחוכמה והגדולה היא להיות קשוב לביקורת בונה ולבדוק איך משתפרים.

ההתנדבות, ההתרוצצות, הפעילות - על הכל מגיע לכולכם כל הכבוד וצל"ש. אבל כל זה הרי מצופה מכם, לא? הרי לא סביר שלא תתפקדו באופן מקצועני באירוע מסובך שכזה.

ובכל זאת, לאירוע הבא, כדאי להשתפר - ויש במה. ובאמת - תעשה הפרדה בין אגו וכבוד אישי לבין מקצוענות בעבודה.

ואני חוזר שוב על מה שאמרתי קודם - כל אירוע בו משתתף המועדון שלנו צריך לדעתי לעמוד בסטנדרטים של המועדון, הן מטעמי PR (יחסי ציבור) ובמיוחד מטעמים בטיחותיים.

הייתי גם שמח, ואולי אני מתפרץ בלי לדעת לדלת פתוחה, שיהיו במועדון נהלים כתובים וברורים לאירועים מסוג זה. מן תקן ISO שכזה לאירועים/ מפגשים/ טיולים של המועדון.

(הרי ברור, ואני נוקש כרגע על השולחן 3 פעמים, שאם יתרחש אסון או מחדל, הרי שמייד יזדרזו ויכתבו ספר נהלים לכל סוג של אירוע. בואו ותעשו את זה קודם).

דוגמה לנהלים :

חיבלול לפי שיטה X באחריות Y

שילוט אחיד מסוג X בחלוקה עפ"י Y ובאחריות Z

אמבולנס כוננות לכל X משתתפים באחריות Y

X נקודות שתיה לכל Y משתתפים באחריות Z

שטח מגרש מינימאלי X לכל Y כלים, מתוכו Z1 שטח מוצל בחורף, Z2 שטח מוצל בקיץ

נוכחות משטרה חובה מעל X משתתפים

נוכחות מאבטחים חובה מעל Y משתתפים

לסוג מפגש X תותר תצוגה אך ורק לרכבים ברמת שיפוץ Y

למפגש המתחיל בשעה X תותר כניסה עד לשעה Y ויציאה החל משעה Z

וכו' וכו'

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם

אירוע מהפנט, עליית מדרגה בתרבות המוטורית ובהכרה של הציבור הרחב שהגיע בהמוניו והצביע ברגליו שהתרבות המוטורית והאספנות היא לא נחלת עניינם של קומץ משוגעים לדבר.

ראוי לציין שלמרות הכמות העצומה של הרכבים והאנשים שבודאי לא ציפו לה בממדים כאלה, הסדר נשמר למופת והיה נוח לסייר ולהתרשם מהתצוגה.

אני באופן אישי שבכל מגרש חנייה של סופרמרקט לא מרפה מידו של בני בן השנתיים, הסתובבתי איתו בבטחון בין הכמות העצומה של הרכבים.

תודה וכל הכבוד לקומץ המזערי ביותר (פחות אפילו מאלה שבהינף קל של עכבר ומקלדת שפכו כאן ללא ליאות מיוחדת את טענותיהם) שארגן את האירוע.

אירוע בסדר גודל כזה שאין לו שום תמיכה כספית ממשית, ללא רווחים חומריים, שנשען על אנשים שרק כוונתם הטובה ורצונם עומדים לצידו, דמיוני בכלל שיוכל להתקיים.

נזכיר שמועדון החמש הוא גוף התנדבותי השמח ומקדם כל עזרה בארגון ובשימור מטרותיו של המועדון, כך שכל מי שרוצה באמת לשנות מוזמן לנדב כתף תומכת כי רק כך יכול ונוצר השינוי והשיפור האמיתי.

יואל

מועדון הדה שבו הישראלי

פורסם

נא להכנס לפרופורציות הנכונות.

היה אחלה ואת זה כולם ציינו. ולאלה שיש הערות בונות - אני רוצה לאמר שבמועדון מחפשים חברה רציניים כמוכם שמתים לעזור, ניתן לברר על זמני ישיבות הועד של המועדון אצל אירית, אז אנא הגיעו לשם ונסו באמת לעזור ולו רק בעיצה לאנשים המתאימים. מה שאתם עושים בפורום זה רק לטחון מים, הדבר לא במקום ואיננו מתאים. לא זו הדרך לשפר באמת את הדרוש.

מי יתן שנהנה כולנו גם בשנה הבאה מהפנינג יפה ותוסס כמו השנה.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
לא יכולתי להביע את עצמי טוב יותר מאשר אהוד כתב.

בני, גם אני עוסק במספר נושאים ציבוריים. זאת הסיבה, אגב, שאינני מוצא (בתקופת הזמן הנוכחית) זמן פנוי להירתם ברצינות לפעילות המועדון. אבל גם זה יגיע.

אהוד כתב, ואני מסכים, שהחוכמה והגדולה היא להיות קשוב לביקורת בונה ולבדוק איך משתפרים.

ההתנדבות, ההתרוצצות, הפעילות - על הכל מגיע לכולכם כל הכבוד וצל"ש. אבל כל זה הרי מצופה מכם, לא? הרי לא סביר שלא תתפקדו באופן מקצועני באירוע מסובך שכזה.

ובכל זאת, לאירוע הבא, כדאי להשתפר - ויש במה. ובאמת - תעשה הפרדה בין אגו וכבוד אישי לבין מקצוענות בעבודה.

ואני חוזר שוב על מה שאמרתי קודם - כל אירוע בו משתתף המועדון שלנו צריך לדעתי לעמוד בסטנדרטים של המועדון, הן מטעמי PR (יחסי ציבור) ובמיוחד מטעמים בטיחותיים.

הייתי גם שמח, ואולי אני מתפרץ בלי לדעת לדלת פתוחה, שיהיו במועדון נהלים כתובים וברורים לאירועים מסוג זה. מן תקן ISO שכזה לאירועים/ מפגשים/ טיולים של המועדון.

(הרי ברור, ואני נוקש כרגע על השולחן 3 פעמים, שאם יתרחש אסון או מחדל, הרי שמייד יזדרזו ויכתבו ספר נהלים לכל סוג של אירוע. בואו ותעשו את זה קודם).

דוגמה לנהלים :

חיבלול לפי שיטה X באחריות Y

שילוט אחיד מסוג X בחלוקה עפ"י Y ובאחריות Z

אמבולנס כוננות לכל X משתתפים באחריות Y

X נקודות שתיה לכל Y משתתפים באחריות Z

שטח מגרש מינימאלי X לכל Y כלים, מתוכו Z1 שטח מוצל בחורף, Z2 שטח מוצל בקיץ

נוכחות משטרה חובה מעל X משתתפים

נוכחות מאבטחים חובה מעל Y משתתפים

לסוג מפגש X תותר תצוגה אך ורק לרכבים ברמת שיפוץ Y

למפגש המתחיל בשעה X תותר כניסה עד לשעה Y ויציאה החל משעה Z

וכו' וכו'

T

אני מסכים עם כל מה שאתה אומר ותאמין לי שיש תקנות לארועים של מועדון החמש (והם ברמה גבוה מאוד) ואתה תראה אותם באירוע הבא שהוא י"ח שנים למועדון . . .

שוב, זה לא הפורום לדבר על הדברים האלה, אני לא יודע איך להסביר לך את זה אבל יש פה הרבה פוליטיקה וכל שנה יש את אותם בעיות. אני ישבתי עם החבר'ה שמארגנים את כל המפגשים והארועים ואני אומר לך שהם חבר'ה נהדרים שעושים הכל למען שכולם יהנו כמה שיותר, אז בבקשה תעזבו את הנושא, פשוט אין מה לעשות בנושא ואם היה מה לעשות אז תאמין לי שהיינו מסדרים את זה . . .

לי הספיקה פגישה אחת בשביל להבין מה הבעיה, לכן אני מזמין אותך לפגישות ואולי גם אתה תוכל להבין מה הבעיה ואז אולי גם תסכים איתי . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

זה לא מובן מעליו שתפקיד המארגנים להתרוצץ וכו.

זה לא מובן מעליו שיש מתנדבים לתפקידים כאלה.

מי שלוקח אותנו כמובנים מעליהם, פשוט מקטר בשביל הקיטור.

אינני נגד ביקורת בונה אבל אני כן בעד מילה טובה יחד עם הביקורת. קרא את הכותרת לידיעה שפתחה את השרשור, קרא את התוכן ואולי תבין למה אני מתכוון.

ואם אתם מתיחסים למתנדבים, שהם בהגדרה לא מקצוענים, כמובנים מעליהם, אולי תבואו ותושיטו כתף גם כן?

חג שמח

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

הבנתי את הראש שלך. חבל שתתרגז.

היה אחלא ברידינג. מושלם. שום בעיה, שום כמעט בעיה. וגם אם היו צצות בעיות, הן בכלל לא שלנו אלא שלהם, באחריותם.

וחוץ מזה, תודה למארגנים הנפלאים ובכללם לך. תודה על השירות הציבורי ללא תמורה, על ההתרוצצות ועל ההתנדבות.

וזהו.

נאחל גם שבשנה הבאה, כמו בשנים הקודמות, יהיה אותו הדבר בדיוק - לא פחות ולא יותר. כי הרי הרבה אין ולא צריך לשפר באירוע שכזה.

ושוב - תודה אמיתית לפעילים.

אגב, ככה גם ראיתי שמסכמים פרוייקטים בכמה משרדי ממשלה. וככה כולנו נראים.

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם

בני,

הגיע הזמן להודות באמת שהאירועים שמועלים בארץ הם ברמה נמוכה יחסית בגלל אופי המארגנים, אופי המציגים ולא בגלל הקהל. כמי שהשתתף בעשרות אירועים של מועדון החמש ונמנה על חבריו במשך שנים - עד שנמאס לי לראות עד כמה אנשים טובים כמוך, באמונה שלמה מקדשים את ה"ממוצע", "יהיה בסדר", "מה אתה רוצה", "זה היה בהתנדבות" - אני מודע שיש המון מקום לשיפור.

צריך להקים מועדון מקצועי !!! הנהלה מקצועית, ניהול כלכלי ושמירה הדוקה על כללים. הקמתם מכלום מועדון מדהים, היגיע הזמן להפוך אותו לאיכותי באמת !!! לבנות תשתיות אמיתיות ולא מדומות ללמוד לקחת אחריות ולא רק כבוד !

אתה מכולם,כמי שזכור בזכות המקצועיות הרבה שתמיד הפגנת ותמיד תפגין, אתה שתורם המון בהתנדבות ואף על פי כן במקצועיות - אסור שתגן על בינוניות הניהול.

סורין לייזרוביץ

לשעבר טריומף ספיטפייר MK3, טריומף הרלד והיום פיאט 850

פורסם
בני,

הגיע הזמן להודות באמת שהאירועים שמועלים בארץ הם ברמה נמוכה יחסית בגלל אופי המארגנים, אופי המציגים ולא בגלל הקהל. כמי שהשתתף בעשרות אירועים של מועדון החמש ונמנה על חבריו במשך שנים - עד שנמאס לי לראות עד כמה אנשים טובים כמוך, באמונה שלמה מקדשים את ה"ממוצע", "יהיה בסדר", "מה אתה רוצה", "זה היה בהתנדבות" - אני מודע שיש המון מקום לשיפור.

צריך להקים מועדון מקצועי !!! הנהלה מקצועית, ניהול כלכלי ושמירה הדוקה על כללים. הקמתם מכלום מועדון מדהים, היגיע הזמן להפוך אותו לאיכותי באמת !!! לבנות תשתיות אמיתיות ולא מדומות ללמוד לקחת אחריות ולא רק כבוד !

אתה מכולם,כמי שזכור בזכות המקצועיות הרבה שתמיד הפגנת ותמיד תפגין, אתה שתורם המון בהתנדבות ואף על פי כן במקצועיות - אסור שתגן על בינוניות הניהול.

סורין לייזרוביץ

לשעבר טריומף ספיטפייר MK3, טריומף הרלד והיום פיאט 850

הכל נשמע טוב ויפה אבל יש בעיה קטנה והיא כסף!!!

הדמי מנוי שמועדון החמש מבקש הם נמוכים מאוד, בשביל להרים ארועים גדולים וכבדים יותר צריך מימון הרבה יותר רציני. רק שתדע שלמועדון אין בכלל ספונסרים !!!

לאחר שאני ראיתי מה התקציב של המועדון הבנתי בדיוק מה חסר. רוב חברי המועדון הם אנשים מבוגרים שלא יכולים לשלם סכומים אסטרונומיים כל שנה על חברות במועדון, מצד שני יש את החברים שמוכנים (ויכולים) לשלם יותר בעד לקבל רמה גבוה יותר. צריך לראות את 2 הצדדים של המטבע, לפי דעתי המתכונת של מועדון החמש מצויינת ביחס לתקציב הדל, אני לא בא פה להגן על המועדון או משהו כזה, אני בסך הכל רושם את חוות הדעת שלי . . .

ד"א, אני החבר הכי צעיר במועדון, אני חבר במועדון פחות משנה ואני מעורב כמעט בכל פעילות/כנס של המועדון. מועדון החמש חיי על תרומות של אנשים (באם זה התנדבות או כסף), ככל שאנשים יתנדבו יותר ויעזרו יותר כך הרמה של המועדון תעלה. אני מציע במקום לשבת ולמתוח ביקורת אנשים פשוט ירימו את הכפפה ויתחילו לעזור ולהתנדב יותר. רק שלא תבין אותי לא נכון, אני בעד ביקורת אבל אני חושב שצריך לעשות הכל בצורה מסודרת, אם אתה (או כל מישהו אחר) לא יכול להגיע לפגישות הנהלה של המועדון אבל אתה חושב שיש לך הצעה לשיפור אז אתה מוזמן לצלצל למועדון ולספר לאירית על ההצעה שלך או פשוט לשלוח אימייל למועדון, אני מבטיח לך שההצעה שלך תדון בשיא הרצינות בפגישת ההנהלה הקרובה . . .

פורסם

הרי אתה בעצמך הודית שאני מתיחס לדברים במיקצועיות ולכן, בהגדרה, אני לא מקדש את הבינוניות. אני לא חף מהשמעת ביקורת ,אבל אני שונא, אבל ממש שונא את הציניות בביקורת כמו ש T השמיע ומשמיע.

ולגבי האיכות של ארועי מועדון החמש, ואני מדגיש, מועדון החמש, עם כל הכבוד למקטרגים, הארועים הם ברמה גבוהה. מי שהיה בחצרים או בגני התערוכה בחוה"מ הקודם יכול להעריך את זה (היות ואני במועדון מופקד על נישה אחרת, קל לי לאמר את זה מבלי להיות איזשהו נחתום המעיד על עיסתו). ועם כל הכבוד למקטרגים/מקטרים, שיואילו בטובם לעשות אחת משתיים: או להסכים לדמי חבר של 1000 ש"ח בשנה ואז יהיו "מיקצוענים" שינהלו את המועדון, או שיתרמו מזמנם.

מה שהקפיץ אותי כאן היתה ביקורת לא מאוזנת. לאמר ולרמוז שארוע חצרים למשל "מקדש את הבינוניות" כמו במשרדי ממשלה שונים, זה קיטור ציוני ישראלי שורשי ונפוץ.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

בני,

פשוט שנוא עלי לשמוע ביטויים כגון "הכי טוב שיכולנו", "כולנו מתנדבים" וכו' - הם כן מסתירים בינוניות. העיתון עליו אתה מופקד באותם תנאי תקציב הוא מקצועי ! כיצד ? אולי כי אתה לא מוכן לקבל את הברור מעליו ?

כמי שחי תקופה ארוכה באירופה, הבעיה היא לא התקציב אלה הגישה. בתחילת הדרך לפני שידעתי שניתן להשיג יותר, גם אני כמו "החבר הצעיר ביותר של המועדון" אהבתי את אשר ראיתי.

היום המועדון מסוגל להפיק יותר ! כיצד ? פשוט מאוד - ניהול כלכלי של המועדון. לא יותר קליקות של מיעוט הפוחד לעבד את אחיזתו אלה גישה של מקסימום פוטנציאל.

כמי שרואה כיצד המועדון, במקום לטפח את האספנות מטפח את ה"טיפול" (יש כאלה שמתעקשים לקרוא לזה שיפוץ).

כמי שרואה כיצד מביאים מכוניות במקום לשפץ. כמי שיודע שלא בונים תשתיות: אין שום טיפוח של מכונאים, פחחים, צבעים, רפדים חשמלאים, יבואנים ועוד !

צר לי להגיד לכולם את האמת - המועדון טועה !!!

כיצד טטפחו דורות חדשים של אספנים צעירים אם לא תתנו למכוניות שלכם לנסוע בכביש, אם לא תעזרו להם אם מחירים שפויים, אם תשתיות נכונות. אם מוזיאונים....

שנים שאני ועוד חברים מתיצבים ואומרים את האמת (גם בישיבות הנהלה !) אז ...

הבינוניות מנצחת !

פורסם

כולנו צודקים.

. . .אבל זה לא פותר את הבעיה. סורין ידידי אתה צודק, כי עובדה שכך אתה מרגיש.

כמו כן צודק בני שיודע על בשרו את העבודה ואת "שכרה". צודקים כל הפונים האחרים לשירשור זה.

ועדיין השאלה היא מה ניתן לעשות.

אין תשובה, מאחר וכאשר עוסקים "בהרגשות" כל אחד מרגיש אחרת את הדברים.

לכן, נראה לי שצריך להפסיק לדון בנושא - ואיש איש להרגשתו.

בעוד זמן מה יש בחירות להנהלת המועדון - וניתן להגיש מועמדות. על כל פנים , תמיד צריך לזכור שני דברים: יותר קל לבוא בטענות לאלו שעשו מאשר לעשות לבד.

מי שלא עושה - לא טועה . . .

חג שמח לכולם, אבי

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אתה רוצה שהמועדון יהיה ממשלה? האם באמת תפקיד המועדון הוא לטפח מכונאים ולפתוח מוזיאונים?

זאת שאלה של תרבות בכללותה.

וחוצמיזה אתה פשוט, וסלח לי על הבוטות, מעוות את המציאות:

נלך אחד אחד: המועדון באמת לא פועל למען האספנות? למען חוקים ולמען עלות פחותה של ההובי? שכחת את התקנות? את הביטוח? את המסחריות שהמועדון הצליח לאחרונה להכליל בתקנות הביטוח? (פרט "קטן" שמוזיל את העלות לאספן במאות שקלים לשנה) ומי עשה את זה? האם ניהול "כלכלי" היה עושה את התקנות והחוקים יותר טוב?

ואל תספר לי על טיפוח של דורות של אספנים: הרי בזכות המועדון ופעילותו (כלומר האנשים שהנהיגו אותו כל השנים) רוב החברים הם צעירים ואותם חוקים (בעיקר האפשרות להשבית רכב אספנות יותר משנה והורדת האגרות והביטוחים) מאפשרים להם לעסוק בכך בעלות פחותה בהרבה ממה שאני עמדתי בפניה לפני שלושים שנה.

הלאה: קליקות: נו באמת, כאשר היו"ר מתחלף בממוצע אחת לשלוש - ארבע שנים, כאשר ועד נבחר בבחירות פתוחות כל שנה, כאשר אני נוכח במו עיני איך הועד של היום הוא לא הועד שלפני מספר שנים. על מה אתה מדבר? תבסס בבקשה עובדתית לפני שאתה תוקף.

ואם אתה/אתם כל כך רוצים לשנות, התכבדו בבקשה לבוא לאסיפה הכללית ואל תשבו ביציע. ואם לא נבחרתם? סימן שאולי, רק אולי, רוב החברים מרוצה ממה שהוא מקבל.

ניהול כלכלי? נסה להשיג פרסומות ל"אבטומוביל" (אתה יודע מה? קראת לניהול כלכלי? יאללה, יש לי אתגר בשבילך...), נסה להעלות את דמי החבר לרמה כלכלית. הרי התקציב של העמותה פתוח לכולם וגם לך..

כל עוד דמי החבר הם לא 1000 ש"ח אז תסלח לי: זה הניהול הכלכלי.

הביטויים "כולם מתנדבים" ו"עשינו כמיטב יכולתנו" הם לא ביטוי לבינוניות. כי היכולת של אותה חבורה שמושכת עכשיו במועדון גבוהה יותר מהדורות הקודמים (אגב, אני לא אומר את זה בנימת התנצלות אלא בגאווה כי תראה לי עוד חבורת חובבים שמשנה תקנות וחוקים..אה..שכחתי..לדבריך זה לא נעשה...).

אגב, לא הבנתי את הסתירה בדבריך על כך שהתרעמת שהמועדון מעודד שיפוץ במקום לעודד אספנות ואחר כך התרעמת על כך שמייבאים מכוניות (כלומר שזאת אספנות). הרי החוק דווקא כן מעודד אספנות...

תודה (בכנות) על הקומפלימנט על העיתון ועל המיקצוענות שלי...

פורסם

בני,

תראה מהיכן יצאנו (רידינג) ולהיכן הגענו. זו לא היתה כוונת המשורר.

ברור לי גם שהתחממת כהוגן ומדוע אתה, כדבריך :"שונא את הציניות בביקורת כמו ש T השמיע ומשמיע". אז בוא נרגיע ונרד גם מעצבים וגם מציניות.

נראה לי שתסכים איתי - המועדון פועל טוב, לעיתים טוב מאוד, לעיתים מצויין.

עם זאת, באירועים מסויימים -לדעת אחדים מאיתנו - הוא היה יכול לפעול טוב יותר.

בעניין שמירה על האינטרסים של האספנים מול המדינה, העיתון, האתר, שקיפות בדוחות ובניהול העמותה וכיו"ב - כולנו (באמת ובתמים) מסכימים כי המועדון עושה מעל ומעבר למצופה בהתחשב במגבלות (בעיקר התקציביות).

הלוואי, ואני מדבר כאן בשם עצמי ובשם כמה חברים טובים, שהיינו מוצאים משאבי זמן להשקעה במועדון, באירועים, בוועד ובפעילות בכלל.

כפי שכבר כתבתי, מי שמחליט לעשות זאת, צריך להשקיע מזמנו וממרצו לאורך תקופה, ובצורה רצינית, ויש כאן סוג של התחייבות. אני באופן אישי ארתם לפעילות כשארגיש שאני מסוגל לקחת על עצמי את ההתחייבות הזאת, בעיקר בפרמטר של הקדשת זמן (כי מרץ יש תמיד).

בכלל, לדעתי על כל חבר במועדון לקחת חלק כלשהו, בנקודת זמן כלשהי, בניהול פעילות המועדון.

תרשה לי עכשיו לחזור לרידינג ובזה אסיים.

בשנה שעברה איזה ילד שאמא שלו שמה אותו על האופנוע שלי, קילף לי קצת צבע ושרט את מיכל השמן עם האבזם של הסנדל. לא נורא, אבל התעצבנתי שלא היה חיבלול.

בהמשך, כשהלכתי להשתין ליד הגדר, לא רחוק מכמה משפחות עם ילדים קטנים, כמעט נכנסה בי איזו סירה של BSA פושט, גרוטאה, שעשה חרקות. מזל שלא חטפתי מכה, אבל שמחתי שלא הבאתי את בני הקטן איתי, כי זה ממש יכול להיות מסוכן.

השנה, בדרך לאותה גדר כדי להשתין, כן פגע בי בירך שמאל הארלי שנסע מהר בין האנשים. פגיעה קלה אבל מעצבנת, ושוב שמחתי שבני ואשתי לא איתי. חסר לי שמישהו מהם היה נפגע.

בדרך לגזלן הספקתי עוד לשאול איזה הארליסט מגודל למה הוא נוסע בלי קסדה. ברור לך שהוא והקעקועים שלו כמעט אכלו אותי.

במשך השעתיים רכיבה הביתה חשבתי לעצמי שהיה די נחמד, אך חבל שלא היה מקום לשבת קצת (במיוחד לאופנוענים), להשתין כמו בן אדם, להנות מקצת צל וכו' וכו'. לפחות אף אחד לא התיישב לי על האופנוע השנה.... אבל המכה ברגל קצת כאבה.

מזל שהבן הקטן לא בא.

את "ברידינג כמו ברידינג" כתבתי באותה שבת, בערב. הכוונה היא לשפר את הטעון שיפור במפגש השנתי הבא, ולא לעקוץ אותך או את המועדון.

וכן, לקראת תכנון המפגש בשנה הבאה אשתדל להיות יותר מעורב, במסגרת המועדון.

ואני קורא לכל מי שמעוניין לשפר, לנסות להצטרף נקודתית לקראת מפגש זה או לקראת אירועים משמעותיים אחרים.

T

פורסם
בני,

תראה מהיכן יצאנו (רידינג) ולהיכן הגענו. זו לא היתה כוונת המשורר.

ברור לי גם שהתחממת כהוגן ומדוע אתה, כדבריך :"שונא את הציניות בביקורת כמו ש T השמיע ומשמיע". אז בוא נרגיע ונרד גם מעצבים וגם מציניות.

נראה לי שתסכים איתי - המועדון פועל טוב, לעיתים טוב מאוד, לעיתים מצויין.

עם זאת, באירועים מסויימים -לדעת אחדים מאיתנו - הוא היה יכול לפעול טוב יותר.

בעניין שמירה על האינטרסים של האספנים מול המדינה, העיתון, האתר, שקיפות בדוחות ובניהול העמותה וכיו"ב - כולנו (באמת ובתמים) מסכימים כי המועדון עושה מעל ומעבר למצופה בהתחשב במגבלות (בעיקר התקציביות).

הלוואי, ואני מדבר כאן בשם עצמי ובשם כמה חברים טובים, שהיינו מוצאים משאבי זמן להשקעה במועדון, באירועים, בוועד ובפעילות בכלל.

כפי שכבר כתבתי, מי שמחליט לעשות זאת, צריך להשקיע מזמנו וממרצו לאורך תקופה, ובצורה רצינית, ויש כאן סוג של התחייבות. אני באופן אישי ארתם לפעילות כשארגיש שאני מסוגל לקחת על עצמי את ההתחייבות הזאת, בעיקר בפרמטר של הקדשת זמן (כי מרץ יש תמיד).

בכלל, לדעתי על כל חבר במועדון לקחת חלק כלשהו, בנקודת זמן כלשהי, בניהול פעילות המועדון.

תרשה לי עכשיו לחזור לרידינג ובזה אסיים.

בשנה שעברה איזה ילד שאמא שלו שמה אותו על האופנוע שלי, קילף לי קצת צבע ושרט את מיכל השמן עם האבזם של הסנדל. לא נורא, אבל התעצבנתי שלא היה חיבלול.

בהמשך, כשהלכתי להשתין ליד הגדר, לא רחוק מכמה משפחות עם ילדים קטנים, כמעט נכנסה בי איזו סירה של BSA פושט, גרוטאה, שעשה חרקות. מזל שלא חטפתי מכה, אבל שמחתי שלא הבאתי את בני הקטן איתי, כי זה ממש יכול להיות מסוכן.

השנה, בדרך לאותה גדר כדי להשתין, כן פגע בי בירך שמאל הארלי שנסע מהר בין האנשים. פגיעה קלה אבל מעצבנת, ושוב שמחתי שבני ואשתי לא איתי. חסר לי שמישהו מהם היה נפגע.

בדרך לגזלן הספקתי עוד לשאול איזה הארליסט מגודל למה הוא נוסע בלי קסדה. ברור לך שהוא והקעקועים שלו כמעט אכלו אותי.

במשך השעתיים רכיבה הביתה חשבתי לעצמי שהיה די נחמד, אך חבל שלא היה מקום לשבת קצת (במיוחד לאופנוענים), להשתין כמו בן אדם, להנות מקצת צל וכו' וכו'. לפחות אף אחד לא התיישב לי על האופנוע השנה.... אבל המכה ברגל קצת כאבה.

מזל שהבן הקטן לא בא.

את "ברידינג כמו ברידינג" כתבתי באותה שבת, בערב. הכוונה היא לשפר את הטעון שיפור במפגש השנתי הבא, ולא לעקוץ אותך או את המועדון.

וכן, לקראת תכנון המפגש בשנה הבאה אשתדל להיות יותר מעורב, במסגרת המועדון.

ואני קורא לכל מי שמעוניין לשפר, לנסות להצטרף נקודתית לקראת מפגש זה או לקראת אירועים משמעותיים אחרים.

T

אני מבין אותך ומסכים אתך אבל אתה צריך להבין שהטענות שלך מופנות לכתובת הלא נכונה !!! מועדון החמש לא ארגן את הארוע ברידינג, אני ממליץ לך שנה הבאה לבוא לפגישת הנהלה שתעסוק בארוע הזה, אז אולי תבין שהארוע ברידינג אורגן לא ע"י מועדון החמש. אני לא רוצה להתחיל לתרץ/להאשים אנשים/לנקוט בשמות כי אני ממש לא רוצה לפתוח מלחמה. זו התגובה האחרונה שלי בנושא הזה, ובאמת אני מבקש מכל אלה שלא היו בישיבת הנהלה לא להאשים סתם כי יש הרבה דברים שאתם לא יודעים ואולי אחרי שתגיעו לאחד ממפגשי ההנהלה שדנים באירוע הזה תבינו על מה אני ובני מדברים . . .

ועכשיו לבני, כל מה שיש לי להגיד על התגובה האחרונה שלך זה:

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

• תוכן חדש...