Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, 

עד עכשיו נסעתי בתחבורה ציבורית.... ונמאס.  אני מחפשת לקנות רכב, הראשון שלי, ואני לא מבינה ברכבים כלום. קראתי בגוגל מלא כתבות על מה לשים לב ומה כדאי וכו' והלכתי לאיבוד.

התקציב שלי הוא 30,000 ש"ח לרכב קטן אוטומט בידיעה שרכישה בתקציב כזה סביר להניח שיהיו עוד הוצאות נלוות מיידיות אז השארתי עוד כ 5000 ש"ח בצד. 

אני גרה ברמת גן והרכב ישמש לנסיעה יומית לעבודה וסידורים וכו' וגם לנסיעה של פעם בשבוע-שבועיים לצפון הרחוק (אזור קרית שמונה נסיעה של כשעתיים וחצי לכל כיוון).

חשוב לי ברכב: 

חיסכון בדלק

אמינות, להגיע למוסך כמה שפחות

רכב שקט עד כמה שאפשר בנסיעות בינ-עירוניות

יש הצעות?

תודה מראש לכל מי יענה.... 

פורסם

מי שמחפש רכב אוטומטי אמין בתקציב יחסית נמוך, אני ממליץ לחפש סופר מיני יפני או קוריאני:

מאזדה 2

סוזוקי סוויפט / ספלאש

קיה ריו

יונדאי I20

מה שתמצאי במצב שמור יותר.

כדאי להמנע ממגרשי סוחרים וממוכרים פרטיים שברישיון הרכב רשום מישהו אחר בתור הבעלים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אפשר גם קיה פיקנטו או יונדאי I10 שנפוצות אך יש התפשרות ברעש בין עירוני . גם I20 לא מצטיינת בתחום זה.

בתקציב נמוך יש פשרות . 

יש אופנה היום לתקוע מחיר כמה אלפים מעל לוי יצחק ולדקלם "משבר השבבים" 

זה אולי נכון לרכבים כמעט חדשים אך ברכבים ישנים יותר , מי שבאמת רוצה למכור , מוריד

מנסיון אישי לאחרונה בכמה עסקאות

פורסם

אפשר לבדוק את הספייס סטאר של מיצובישי, חסכונית מאוד ואמינה, גם מרווחת משאר הרכבים בקבוצה, לקראת סוף 2014 קיבלה הרבה תוספות אבזור.

פחות מצטיינת בתחום הבידוד באצה או עומס, אך דווקא בבין עירוני סבירה עקב סלד נמוך.

אופציה נוספת היא i10 עם מנוע 1.2, פחות חסכונית אך שקטה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שעתיים וחצי על כביש בינעירוני בספייס סטאר / פיקנטו/ I10 - בהחלט התפשרות על נוחות, כוח, שקט לעומת סופרמיני.

אבל ברור שאפשר....

• אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה פעם בשבוע שבועיים, לא כול יום.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 10 שעות, vladclar כתב:

שעתיים וחצי על כביש בינעירוני בספייס סטאר / פיקנטו/ I10 - בהחלט התפשרות על נוחות, כוח, שקט לעומת סופרמיני.

אבל ברור שאפשר....

גם אחרי כל נסיעה לצפון עם המאזדה 2 צורה ישנה אני צריך להרכיב מחדש את הגב, כדאי לקחת את זה בחשבון. גם בידוד הרעשים לא משהו שם, די דומה לרכבי מיני.

בתקציב הזה יהיה יתרון משמעותי באמינות ובצריכת הדלק לרכב ידני, ואולי אפשר יהיה לקנות רכב נוח יותר (לנהג ולנוסעים) במחיר של ויתור על נוחות התפעול של אוטומט. לדעתי שווה לשקול ולבדוק גם כמה דגמים ידניים.

• תוכן חדש...