Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים מצאתי לי ספר נהג אבל מסתבר שיש גם ספר טיפולים שאותו לא השגתי

כול כמה קילומטר צריך להחליף ומה—אני חושב לעשות דברים פשוטים כמו טיפול קטן לבד 

ועוד שאלה סתם כי מעניין לי התשובה אם אני רוצה להחליף מרחב ברגים כשי שיתאים לי ג׳אנט מסויים מה אני צריך להחליף—אם זה שייך בכלל.  תודה וחנוכה שמח

פורסם (נערך)

בזמנו מרווח הטיפולים לרכב הזה היה כל 15 אלף קילומטרים ( שמן מנוע + מסנן שמן) .

מסנן סולר,  אוויר ומזגן כל 45 אלף  .

ממליץ לך בחום להחליף שמן מנוע+ מסנן שמן כל 10 אלפים,

נוזל בלמים, פילטר סולר,  אוויר ומזגן כל 30 אלף.

אני מקווה בשבילך שהמצמד ( הקלאצ' ) אצלך תקין. כי להחליף אותו זה סיפור רציני מאוד, רק במוסך שיש לו ניסיון עם הדגם הזה ( יקר, מסובך ונדרש שמן גיר מקורי בלבד,  אחרת תהרוס סנכרונים ). 

פעם החזקתי רכב כזה מודל 2007 במשך 5 שנים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 4 שעות, vladclar כתב:

בזמנו מרווח הטיפולים לרכב הזה היה כל 15 אלף קילומטרים ( שמן מנוע + מסנן שמן) .

מסנן סולר,  אוויר ומזגן כל 45 אלף  .

ממליץ לך בחום להחליף שמן מנוע+ מסנן שמן כל 10 אלפים,

נוזל בלמים, פילטר סולר,  אוויר ומזגן כל 30 אלף.

אני מקווה בשבילך שהמצמד ( הקלאצ' ) אצלך תקין. כי להחליף אותו זה סיפור רציני מאוד, רק במוסך שיש לו ניסיון עם הדגם הזה ( יקר, מסובך ונדרש שמן גיר מקורי בלבד,  אחרת תהרוס סנכרונים ). 

פעם החזקתי רכב כזה מודל 2007 במשך 5 שנים.

תודה. שלי 2007 אבל זה העליה לכביש. בפועל ב2006 זה סוף הצורה הזאת לכן אני כותב 2006 שלא יתבלבלו עם הצורה הבאה. אבל למה שמן בלמים אתה אומר כול 30 ולא פעם בשנתיים. 

ופילטר מזגן אתה בטוח שיש. ביררתי פעם ואמרו לי שאין

מוסך ברוך ה חבר הכיר לי מוסך טוב ולא יקר במישור אדומים. קלאץ עשיתי אצלו ליפני שנתיים ב2200 עובד טוב מאוד לא מזמן החלפתי משאבת קלטצ׳ עליונה שנזל ממנה שמן ברקס ב550

לפני 7 שעות, cohen motor 377 כתב:

זה שרשור לגבי ברגים בקטע שלך נראה לי.

לפי מה שהבנתי אתה צריך ברגים צפים?!

מעניין.

לא ניראה לי שזה רק ברגים פנצריות אמרו לי שזה מרווח ברגים של מסחריות ישנות ולא יתאים ל גאנטים שלהם ולא הציעו ברגים 

שורה תחתונה לא שווה לי בשלב הזה להתעסק בזה אני ישאר עם הגלגלים שעל הרכב

פורסם
בתאריך 26.12.2022 בשעה 23:13, דובצע כתב:

שורה תחתונה לא שווה לי בשלב הזה להתעסק בזה אני ישאר עם הגלגלים שעל הרכב

חשבתי שכבר מזמן ירדת מזה מאז שצבעת אותם בזהב אבל אני רואה שזה עדיין בוער בך הא?!

• תוכן חדש...