Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, 

אנחנו חושבים לרכוש את הדגם ספורטאז.

בחיפוש ביד 2 שנתון 2022 - יש הבדל של 30-40k בין הגרסא החדשה לישנה.

מופיע אותו שנתון, אותו דגם אך בצורה של הרכב שונה.

כנראה בדגמים הזולים יותר מדובר בדגם 2021 שעלו לכביש ב2022.

האם לדעתכם שווה ההפרש במחיר הדגם של שנתון 2022?

פורסם

הכוונה 1.6 טורבו אני מניח, אין מנוע 1.2 בהיצע.

לא הייתי קונה את הגרסה הזו ולו בגלל הגיר, אבל אם כבר לרכוש, לא רואה סיבה להוסיף 40 אלף שקל (אם זה אכן ההבדל, לא בדקתי)

פורסם (נערך)

לא יודע לגבי החדש,

אך בדגם היוצא ל1.6 טורבו יש כמה בעיות:

1. הגיר מתחמם בעיקר בעליות או עומס ודורש מהנהג לעצור בצד להתקררות.

2. המצמדים נוטים לשבוק חיים מהר יחסית, בלאי זה עולה לא מעט לתיקון.

3. המנוע אוכל שמן, וחייבים לשים לב לזה כי הטורבו רגיש, מעט שמן יגרום לטורבו לשבוק חיים, לכן מומלץ כל 2000 ק"מ בערך לבדוק ולהוסיף שמן.

לדעתי עדיף ללכת על מנוע ה2.0, אותה צריכת דלק, פחות חזק אך מספיק בהחלט לשימוש שגרתי, מה שבטוח הוא שהאמינות הרבה יותר גבוהה מזו של דגם הטורבו..

עריכה אחרונה על ידי wildlands2019
פורסם

תודה רבה על התשובות 

בדגם של 2022 אותו מנוע - רובוטי,  תיבת הילוכים עם מצמד כפול ((

בעלי ממש לא רוצה את ה2.0 הוא טוען שמדובר ברכב עגלה 

אז על איזה רכב מומלץ ללכת בקטגוריה של suv משפחתי בתקציב דומה? מזדה cx5? (מה שמעניין זה מערכות בטיחות אקטיביות, ציון מבחני ריסוק, אמינות ונוחות נסיעה)

פורסם

אני בחיפה ולא מרגיש שהוא עגלה,

אך אני מבין, כל אחד והצרכים שלו, אז אפשר cx5 2.5, אין הבדל מורגש בין ספורטאג' 2.0 לcx5 2.0,

שווה לבדוק פיג'ו 3008 1.6 טורבו, עד כה מדובר גם ברכב אמין מאוד ואף חסכוני יותר, ועם ה180 כ"ס הוא בטוח לא עגלה.

פורסם (נערך)

הגיר הרובוטי הדו מצמדי בספורטג' /טוסון החדש 180 כ"ס נקרא DCT2 הוא דגם משופר של הדגם הקודם שהיה ב177 כ"ס.

עדיין מצמדים יבשים, אם הבעיות נפתרו לא יודע לא שמעתי עליו תלונות עד כה גם מבעלי הקונה המשודרג 200כ"ס.

אם רוצים כח ולא מחפשים צרות אז בהחלט לחפש דגם עם אמינות מוכחת כמו שהוצע מעליי CX5 2.5 או C5 AIRCROSS/3008 1.6THP 

עריכה אחרונה על ידי TZR84

• תוכן חדש...