Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תגידו יפה שלום לוויז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחודשיים האחרונים מאז שעברתי לרכב עם גוגל אוטומוטיב אני רק עם גוגל מפות ואחרי תקופת הסתגלות קצרה מאוד הוא עדיף על וויז בהכל חוץ מהמחסור בדיווחי משטרה ומלכודות מהירות.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בייחוד שהיכולת של וויז לתכנן נסיעה ולדעת כמה זמן תיקח נעלמה מאז הקורונה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 27 דקות, Night Driver כתב:

חוץ מהמחסור בדיווחי משטרה ומלכודות מהירות

אבל זו הסיבה היחידה שאני משתמש בתוכנת ניווט ב-90% מהנסיעות שלי...

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 22 דקות, Night Driver כתב:

מהמחסור בדיווחי משטרה ומלכודות מהירות.

פה בארה"ב יש במפות גוגל דיווחים על מלכודות מהירות, תאונות וכו'.

פורסם

נראה לי פתחתי על זה שרשור פה פעם. בממוצע מהחוויה שלי וייז זו בעיקר אפליקציית ניווט אם אתה לא יודע לאן אתה נוסע, או אם אתה רוצה לשמוע איפה יש רכב שנתקע בצד הכביש או ניידת של מתנ"א.

להתחכם מול פקקים שחוסמים חצי מגוש דן או כל מקום אחר לא נראה לי שאף אפליקציה יכולה.

• רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 21 דקות, יבגניפ כתב:

להתחכם מול פקקים שחוסמים חצי מגוש דן או כל מקום אחר לא נראה לי שאף אפליקציה יכולה.

זה נכון, כל זמן שאין אירוע חריג. פעם וויז היה עוקף לי תאונה. היום הוא יכול לא לשים לב לפקקים ולפספס בשעתיים (ואני לא מגזים).

בחזרה של מהעבודה אני מכה אותו לעיתים קרובות בעשר דקות, בעומס. על נסיעה של חצי שעה עד ארבעים דקות, זה הרבה.

• רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לאחרונה אני מהמר הרבה נגד המלצת וויז - ומנצח! סוג של משחק.

וויז נשאר בשביל דיווחי משטרה ותאונות. אה, ואני ממשיך "לפזר" שוטרים לאורך נתיב 2+ - מה שהמשטרה לא עושה, אני עושה...

• מצחיק 9
  • רעיון טוב! 5
:turn-l:
פורסם (נערך)

נוסע כל יום מירושלים לאיירפורט סיטי, משתמש בהתחלה לראות אם יש אירועים בדרך ואחר כך סתם לדיווחי שוטרים/רכבים בצד.

בשנים האחרונות הניווט שלהם פח.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם

המצב בכבישים פח הכל עמוס ומלא בדבילים שמשאירים את הרכב התקוע שלהם באמצע הכביש במקום להזיז הצידה (שלא במצב תאונה) אתה לא יכול להתגבר על זה עם תוכנה לא משנה איזה אלגוריתם מתוחכם יש לה, בלי קשר תמיד העדפתי להשתמש בגוגל מפות. 

פורסם

אני נוסע פעמיים בשבוע מב"ש לאיירפורט סיטי והווייז משמש אותי לדווח לאשתי כמה זמן יקח לי להגיע. לפעמים הוא מנסר לי המון זמן, לפעמים אני מקדים אותו.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

בנסיעה מעתיר ידע בכפ"ס למכללת רופין, הוייז משום מה תמיד לוקח דרך 531 ואז פניה לכיוון צומת רעננה, דרך דרך השרון.

למי שלא מכיר, זה מקום שבו לוקח 10 דקות לעבור 500 מטר.

אם אני נוסע דרך רח' בן יהודה (צד שני של כפ"ס) או אפילו עושה עיקוף בכביש 6, זה כמעט תמיד מגלח לי איזה 5 דקות מזמן נסיעה.

אבל הוייז משום מה תמיד תמיד מתעקש לשלוח אותי דרך צומת רעננה.

יש להם גם נטיה לשלוח אותך לעקוף פקק דרך איזה מושב עם במפרים כל 5 מטר, כשכבר עדיף לך היה לעמוד בפקק.

כאילו המפתחים שם לא למדו את דייקסטרה ולא למדו לתת משקלים לקשתות בגרף.

היתרון היחיד של וייז בארץ זה דיווחי תנועה. מעבר לזה - גוגל מאפס, ולפעמים אפילו האייגו העתיק שיש לי באוטו יתנו מסלול עדיף.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בעבר הייתה לי בעיה עם ווייז שהתבררה בסוף כבעיה שלהם, וניסיתי חמש אפליקציות ניווט אחרות שמצאתי ב Play, כולל Google maps כמובן. לטעמי אף אחת מהן לא מתקרבת לידידותיות למשתמש של ווייז. אז גם למדתי לא לנסוע עם Google maps לאזור שאני לא מכיר. אני שומע הנחיה: בעוד 400 מטר..... ואז שקט, ורק כשאני נמצא ממש בפניה, יש הנחיה לאן לפנות, כש כבר מאוחר לעשות שינויים. בכתבה כתוב שווייז תישאר עצמאית, מקווה שלא יהיה שינוי לרעה.

פורסם
לפני 3 שעות, avngas כתב:

אז גם למדתי לא לנסוע עם Google maps לאזור שאני לא מכיר. אני שומע הנחיה: בעוד 400 מטר..... ואז שקט, ורק כשאני נמצא ממש בפניה, יש הנחיה לאן לפנות, כש כבר מאוחר לעשות שינויים. בכתבה כתוב שווייז תישאר עצמאית, מקווה שלא יהיה שינוי לרעה.

זה פיצ'ר להחזיק אותך במתח עד שתגיע לפניה.

• מצחיק 1

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 3 שעות, מרק10 כתב:

זה פיצ'ר להחזיק אותך במתח עד שתגיע לפניה.

אתה רוצה פיצ'ר, מה עם סיור?

image.thumb.jpeg.3001527b227f18a50a7845c137d89a00.jpeg

הוא יוצא נכון מהתחנה ועושה פרסה בכיכר, אבל בצומת T שאחרי לגמרי מותר לפנות שמאלה

image.thumb.jpeg.3211d977f59fff95143b21277916b8b9.jpeg

אבל פה...........

image.thumb.jpeg.477998a8e77e05dfaa50b3fc1ba8c628.jpeg

מזל שאני לא מקשיב לו אף פעם :loco:

• תוכן חדש...