Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התלבטתי לפני שניסחתי את הנושא, מכיוון שאני משתדל להשאר PC.

בת משפחה מחזיקה באופל גרנדלנדX שנת 2020, לרכב קרוב ל 50K , לפני החגים נדלקה נורת אזהרה לחוסר שמן. לאחר מילוי ונסיעות נוספות חזרה האזהרה. כניגשה בעלת הרכב למוסך מורשה מיד בצאת החג האחרון, נאמר לה שיש עומס גבוה במוסך ואין להם ליפט פנוי לבדיקת הרכב על מנת לאתר את מקור הבעיה . נקבע לה תור ל 3 בנובמבר!  כשביקשה לקבוע תור במוסך מורשה יבואן אחר "לא היה תור לפני ה 15 בנובמבר" אותו הדבר במוסך המרכזי בשורק, הוצע לה להשאיר את הרכב במוסך ולקבל רכב חליפי. ואכן עשתה כך.  נכון להיום הרכב עוד לא עלה על ליפט ואין צפי למתי יתפנו לטפל בו. 

לי נראה שישנה העדפה ברורה לבצע טיפולים שוטפים במוסכים האלה  ולייצר תזרים מהיר, על פני תיקון שעשוי להיות מורכב "ויתפוס ליפט" להרבה זמן.  משופ מה לובינסקי לא מתחזקים רשת גדולה של מוסכי שרות לאופל למרות שמכאנית מדובר ברכב זהה ל 3008. 

תובנות? הצעות? 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

המשותף - לובינסקי, אופל סיטרואן ...

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

נכון.
התכוונתי שזה לא בגלל שזה אופל ספציפית, אלא כל רכב של לובינסקי.

עם הפיג'ו שלי קרה אותו דבר, אבל בו אני כבר בכל מקרה מטפל במקום אחר.

עריכה אחרונה על ידי יוסי פרנקוס
פורסם

צר לי להרוס את הקונספירציה, אבל יש לי כמה רכבי ליסינג שממתינים ימים ארוכים להיכנס לטיפול, ואף אחד מהם לא של לובינסקי.

יש מחסור בעובדים, יש מחסור בחלפים. 

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

גם קרה לחבר שלי -  עם סקודה בליסינג שהמתינה למוסך מערב יום כיפור עד תחילת השבוע שעבר...

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

אם נתנו רכב חלופי דומה מבחינת שימושיות לאוטו שלה אז מה אכפת לה?

הם אלה שמשלמים על הרכב החלופי ותאמין לי שהיו מעדיפים להפסיק לשלם.

יש היום בעיה קשה מאוד של עובדים ודברים מתעכבים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עם מוסר התשלומים של חלק מהחברות המסחריות, לא מפליא שרכבי ליסינג "יתייבשו" ופרטיים יזכו לטיפול על מנת להבטיח תזרים. מן הסתם לקוח פרטי משלם במקום. המוסך עד שיראה תשלום מחברה (כלשהיא) ימתין "שוטף 30/60/72/90  שכחתי" על מנת לראות את הכסף. כך זה נראה לפחות למי שמסתכל מהצד. אני לא רואה שום הגיון בניהול עסק בצורה הזו. 

Just now, Night Driver כתב:

רכב חלופי דומה מבחינת שימושיות לאוטו שלה אז מה אכפת לה?

פיקנטו זה לא דומה . לא ציינתי את כל העובדות אמנם, אבל בכל זאת, הדבר תמוה וקשה "לקנות" את הסיפורים. מוסכים מתמחים שאינם מורשים "מתקתקים" רכבים ולא מושכים שבועות ארוכים את הלקוחות שלהם. זה נעשה כבר כמו קופות החולים.

חבר ניגש לטפל ב A4 במוסך מתמחה במקום במורשה יבואן, תקלה שמחייבת פרוק חזית הרכב. הרכב טופל מיד למחרת הפנייה. והמוסך הזה "מפוצץ" בעבודה על רכבים פחות שיגרתיים (R8,S3,S5,GTI מקווה שהבנתם)  ובכל זאת לא שולחים אותך לחכות חודש.

פורסם

סיפור מוכר למחזיקי פיג'ו/סיטרואן ממש בעיה באיזור המרכז.

תתקשר למוסך מורשה לובינסקי - אור מור רחובות תבקש לדבר עם שוקי לוזון מנהל המוסך יקבל אותך מיידית בלי תור..

פורסם

אני מרגיש צורך להוסיף שלטויוטה יאריס קרוס הפרטית שלי קבעתי טיפול במוסך מורשה יבואן מיד לאחר סוכות - הטיפול בוצע למחרת היום בו התקשרתי.  והיה מדובר בטיפול ראשון חינם כך שהם לא הרוויחו עליו יותר מדי.
אז ברור שזה לא כל המוסכים אבל כנראה בחלק יש עומס.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

מרכזי וולוו תור תוך שבועיים, וזה נחשב מהיר...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תחושה שלי, בעקבות כמה שיחות עם חברים. תיקונים במסגרת אחריות, על פי תור. טיפולים ותיקונים אחרים, זימון מיידי , טיפול עד שבוע, תיקון יום למחרת. לפחות על פי או ששוחחתי איתם.

פורסם

אתם מביאים דוגמאות של טיפולי שגרה, העבודה הקלה והכסף הטוב של המוסכים. וודאי שיעדיפו ע"פ אבחון תקלות.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...