Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רגיל תמיד שבארץ המחירים במסעדות מאוד יקרים. בדרך כלל זה פי 2 יותר מאשר מדינות במרכז ומזרח אירופה.

לכן חשבתי שסושי גם שומר על היחס הזה פחות או יותר(למרות שלא מבין למה מלכתחילה זה אמור לעלות 40 שקל לרול. אין שם כמעט מצרכים וההכנה מאוד פשוטה).

חבר חזר לא מזמן מפולין ושם במרכז וורשה הוא שילם על פלטת סושי(שכולם עם סלמון כמובן) של 80 יחידות - 70 שקל. כמה כזה עולה בארץ? פאקינג 380 שקל בג'פניקה. כמעט פי 5.5. 

אז האם יש באמת סיבה לזה? או שכמו רוב הדברים בארץ, השאלה הנכונה היא "למה כלב מלקק לעצמו את התחת?" 

• תגובות 156
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 1 דקה, davemustaine87 כתב:

אז האם יש באמת סיבה לזה? או שכמו רוב הדברים בארץ, השאלה הנכונה היא "למה כלב מלקק לעצמו את התחת?" 

ענית לעצמך על השאלה.

משלמים אז יקר

לפני 2 דקות, davemustaine87 כתב:

פאקינג 380 שקל בג'פניקה

וזה עוד סושי בינוני מינוס

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 18 דקות, davemustaine87 כתב:

אם לא היית מוריד לו את הביצים הוא לא היה מלקק את התחת.

• מצחיק 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תלמד להכין, האמת שזה שטויות, חוץ מלהיות טוב בטכניקות חיתוך של הדגים
יקר כאן וקמצנים טורבו

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

זה מדינת היהודים, העם הכי קמצן והכי קמע לכסף 

פורסם

טונה טריה אמיתית בישראל היא דבר נדיר, הדיג פה מוגבל ממש והמחירים הזויים. זה דבר ראשון.

דבר שני- דגים טריים באירופה זולים יותר כי יש מעבר יומי בתוך היבשת, וכי יש ליבשת גבול גם עם הים התיכון וגם עם פיסת אוקיינוס מכובדת. יש הרבה יותר דיג של דגי מים בעומק בינוני-עמוק. 

דבר שלישי- באיזו מדינה אתה נמצא? תעיף מבט מסביב רגע. עזוב סושי. כמה עולה חומוס? מאכל שנולד והיה בהגדרה אוכל של עניים?

אבל זה מה יש, זה מהמזרח וזה "אקזוטי" ו "ייחודי" או כל חרטא אחרת, אז מנפחים את המחיר מעבר לכל פרופורציה. לא משנה שהרכיבים שעושים בהם פה שימוש בינוניים, לא משנה ש 95% מהמקומות משתמשים בזנים הלא נכונים של אורז, לא משנה שהסושי בארץ, בגדול, הוא מבין הפחות טובים שמוצאים מחוץ ליפן. 

*בלי דוגמאות קצה בבקשה, אני מדבר על הממוצע. יש 2-3 מקומות בישראל שאפשר לאכול בהם סושי בסדר. (אין שום מקום שהסושי בו "ממש טוב" או "מדהים" )

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני שעתיים, _DownLoaD_ כתב:

בגלל שהעיסוק הוא עם דגים טריים ולא קפואים. 

מחיר סלמון טרי או טונה אדומה מאוד יקר.

לפני כשעה, Pika007 כתב:

טונה טריה אמיתית בישראל היא דבר נדיר, הדיג פה מוגבל ממש והמחירים הזויים. זה דבר ראשון.

העניין הוא שגם סושי צמחוני עולה כמעט אותו מחיר... 

פורסם
לפני שעתיים, _DownLoaD_ כתב:

בגלל שהעיסוק הוא עם דגים טריים ולא קפואים. 

מחיר סלמון טרי או טונה אדומה מאוד יקר

אני בטוח שב95% מהמקרים מכינים את זה בארץ עם דגים קפואים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

כמו שכתבתי במקום אחר, לארץ מגיעים כל שבוע *טונות* של סלמון טרי מנורבגיה, במטוסים. זה חומר גלם שזמין בשפע ואפילו לסושיות זולות אין סיבה להתקמצן פה על קפוא.

לא יודע לגבי טונה אדומה.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא הייתי אומר 95%, ואפילו אהמר על פחות מ 50%. מה שכן, הרמה של הדגים בד"כ נמוכה (יותר דומה למה שתמצא במבצע בשופרסל, ממש לא מה שתקנה בחנות דגים טובה)

לפני 31 דקות, davemustaine87 כתב:

העניין הוא שגם סושי צמחוני עולה כמעט אותו מחיר... 

וזו בדיוק הסיבה שדוחפים אותו בכל קומבינציה, זה by far המוצר הכי רווחי. 

• תוכן חדש...