Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

נמאס לי להיות שמן... מה הדיאטיה המהירה ביותר שיש כיום


המהיר הזהיר
שימו לב! השרשור הזה בן 587 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לפני 10 שעות, Pika007 כתב:

 

המחקר מפולג לפי סוגים. ואגב, יש לי -הרבה- שאלות בנוגע למחקר הזה, אבל זה יקרה שתהיה לי גישה למחקר המלא ברגע שאגיע לעבודה. האבסטראקט נראה די מבולגן ואני לא מבין מה המתודולוגיה בדיוק.

 

2_11.jpg

אני אשמח לראות את המחקר אם אתה מוצא אותו ולא את הסיכום הזה כי גם לי עלו שאלות ולכן אמרתי "צריך להמשיך לבדוק"
הגרף של האספרטיים לא נראה שונה מהביקורת אז מה הסיפור שם? למה יש לו נקודות אדומות מלאות בציור שלו, מה זה אומר? כמה מהממתיק הם צרכו ביום? כמה אנשים היו בדיוק בכל קבוצה?
בגלל שזה מכון ויצמן אני כן סומך עליהם שזה לא רק כותרת ויש פה "בשר" מחקרי אבל עדין היתי שמח להעמיק קצת יותר

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • תגובות 158
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

העניין הוא שהמחקר בדק מנגנון מסויים, שאמנם חשוד כתורם להשפעתם המזיקה של הממתיקים המלאכותיים - אבל בגדר חשוד, לא מורשע, והוא גם אינו החשוד היחיד. 

 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 58 דקות, Trilandian כתב:

 

לאכול ממגוון רחב של מזונות במנות סבירות.

את זה ניתן ליישם רק בהשגחה של דיאטנית,  לא לבד.

כי מנות סבירו

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

 

לפני 24 דקות, sperial כתב:

העניין הוא שהמחקר בדק מנגנון מסויים, שאמנם חשוד כתורם להשפעתם המזיקה של הממתיקים המלאכותיים - אבל בגדר חשוד, לא מורשע, והוא גם אינו החשוד היחיד. 

 

אני מסכים, תחום המיקרוביולוגיה של מערכת העיכול הוא נושא חם היום ולהבנתי רב הנסתר על הגלוי כרגע ויש המון חוקרים ומחקרים בנושא, די ברור שיש להם (חיידקי מערכת העיכול) השפעה גדולה על תהליכים בגוף שלנו וככל שנבין יותר את הנושא יהיה טוב יותר.

כמו שכתבתי כבר בהודעתי הראשונה, אני עדין שותה פחית זירו (אספרטיים) מידי פעם, זה לא עוצר אותי, עדין.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שמעניין הוא שההתייחסות היא למשקאות מוגזים. אף אחד לא מדבר על קפה עם סוכרזית. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, Coro כתב:

במזרח, לא נוגעים בכל מה שציינתי.

הפחמימה היחידה שהם אוכלים היא אורז והאוכלוסיה שם רזה ובריאה.

 

בבקשה, הנה מפה עולמית מקרי המוות שקשורים בהשמנה.

 

יתכן ובמזרח עושים משהו יותר טוב מהמערב, על אף שהרפואה במערב מתקדמת יותר?

 

 

אני לא יודע אם שמת לב, אבל לפי התמונה שהעלית- כולנו צריכים ללמוד ממרכז אפריקה. ככה זה שהצגת נתונים היא מגמתית.

אבל בנוגע למה שאמרת-

 

במזרח בהחלט נוגעים במה שציינת, ואורז היא ממש לא הפחמימה היחידה שאוכלים שם. בטטות משלל סוגים וצבעים וזנים שונים של שעועית/אפונים הם חלק אינטגרלי בתזונה כבר מאות שנים שם, בתקופה המודרנית יותר גם תפוחי אדמה. על הדרך, אני מניח שהמערב הביא לסין את הנודלס וליפן את הראמן?

אוכלים במזרח אטריות בכמויות כבירות. הם המציאו את כל העסק הזה. 

אל תיקח את זה כהתקפה אישית כי זו לא- אבל נראה שמישהו דחף לך סטריאוטיפים ומיתוסים לראש, אני ממליץ לבדוק את כל הנושא.

אז למה במזרח רזים? מספר סיבות:

 

1- במזרח הולכים. התלות האישית ברכב נמוכה לאין שעור לעומת המערב.

2- אוכלים מגוון, ואוכלים לא מעט ירקות.

3- צריכה נמוכה משמעותית של בשר אדום, הרבה מהתזונה מתבססת על דגים

4- הצריכה הקלורית ליום נמוכה משמעותית לעומת המקומות במערב שסובלים מהשמנה משמעותית

5- אחד הדברים הכי משמעותיים: אלו עמים שונים לגמרי והגוף שלהם מגיב שונה לגמרי. 

 

אתה יכול לאמץ תזונה יפנית מא' ועד ת', יכול להיות שזה לא ממש יעבוד בשבילך. הגוף שלך רגיל לדברים אחרים ונולדת עם מאזן כימי/ביולוגי שונה.

הדוגמה הכי נפוצה היא כמויות החלב שאנחנו צורכים- אנחנו עמידים ללקטוז ברמות האלו. תעביר סיני ממוצע לתזונה צרפתית לשבוע ותראה את המסכן לא עוזב את האסלה.

 

 

סתם כדי להסב את תשומת לבך- מדינת הקרואסון והבגט+מדינת הפיצה והפסטה מסומנות באותו צבע כמו שאר אסיה. הכיצד?

 

עריכה אחרונה על ידי Pika007
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בלי סבל זה לא יילך, תתחיל לשתות הרבה קפה, לעשות קצת התעמלות בבית בכל יום כל דבר טוב, לאכול הרבה ביצים ופשוט לצום בינלביין ותגדיל מרווחי צום, תתחיל מזה של לא לאכול אחרי 6 בערב ולאט לאט תמתח את זה, אם אתה רעב בינלביין תרביץ קפה שחור,  הרגשה חרא, הרעב ידפוק תרגיש חלש מאוד אבל כמו כל דבר בחיים הכל עובר בסוף ...ו הק"ג יעופו.אח"כ כבר תאכל אחרת גם הגוף יתרגל.... תרד עד כמה שתרצה פלוס 3 קילו פחות ואז לאט לאט תתייצב עם ה 3 ק"ג האלו בהצלחה.

  • רעיון גרוע 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

... מה?

התבטאויות כאלה הן בדיוק הסיבה שאנשים לא טורחים לנסות להוריד משקל - כי גורמים לזה להישמע קשה ומסובך. זה לא. טיפה שינוי הרגלים זה כל מה שצריך.

  • אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 33 דקות, m&t כתב:

בלי סבל זה לא יילך, תתחיל לשתות הרבה קפה, לעשות קצת התעמלות בבית בכל יום כל דבר טוב, לאכול הרבה ביצים ופשוט לצום בינלביין ותגדיל מרווחי צום, תתחיל מזה של לא לאכול אחרי 6 בערב ולאט לאט תמתח את זה, אם אתה רעב בינלביין תרביץ קפה שחור,  הרגשה חרא, הרעב ידפוק תרגיש חלש מאוד אבל כמו כל דבר בחיים הכל עובר בסוף ...ו הק"ג יעופו.אח"כ כבר תאכל אחרת גם הגוף יתרגל.... תרד עד כמה שתרצה פלוס 3 קילו פחות ואז לאט לאט תתייצב עם ה 3 ק"ג האלו בהצלחה.

טוב שלא המלצת לו גם לקחת סמים.

תודה הגברת שרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, m&t כתב:

בלי סבל זה לא יילך, תתחיל לשתות הרבה קפה, לעשות קצת התעמלות בבית בכל יום כל דבר טוב, לאכול הרבה ביצים ופשוט לצום בינלביין ותגדיל מרווחי צום, תתחיל מזה של לא לאכול אחרי 6 בערב ולאט לאט תמתח את זה, אם אתה רעב בינלביין תרביץ קפה שחור,  הרגשה חרא, הרעב ידפוק תרגיש חלש מאוד אבל כמו כל דבר בחיים הכל עובר בסוף ...ו הק"ג יעופו.אח"כ כבר תאכל אחרת גם הגוף יתרגל.... תרד עד כמה שתרצה פלוס 3 קילו פחות ואז לאט לאט תתייצב עם ה 3 ק"ג האלו בהצלחה.

נראה לי התבלבלת עם רוקי..

 

  • מצחיק 1

כריזמה אייר 2002 יד ראשונה

יאריס 2005, כמו חדשה

?Is it just me, or is it getting crazier out there

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 13 שעות, Igalz כתב:

אתה ניזון מאגדות אורבניות של המערב.

מי שבמזרח ניזון רק מאורז זו אוכלוסיה עניה שתוחלת החיים שלה זה לא משהו לקנא בו.. שכבות אוכלוסיה גבוהות יותר אוכלות משמעותית הרבה יותר מאשר רק אורז.

 

הדבר הכי בולט בעיני לגבי הרגלי התזונה של מזרח/דרום מזרח אסיה זה כמויות הרבה יותר קטנות של סוכר. המאכלים המקומיים והקינוחים הרבה הרבה פחות מתוקים. חלקם כמעט ולא מתוקים בכלל לטעם הישראלי. זה משהו שאנחנו בהחלט יכולים לאמץ מהם.

 

לגבי אגדות אורבניות אתה טועה. אני מדבר מניסיון אישי. הייתי במזרח תקופה ארוכה, אז אני יודע מה אני מדבר. וכשדיברתי על אורז זה לא היה בהקשר של אוכלוסיות עניות אלא שזו הפחמימה היחידה שראיתי שם בתזונה. אכלתי המון מהכל וחזרתי לארץ פחות 15 קילו בלי להרגיש.

לגבי הסוכר אתה צודק. טעמתי מנגו ובכלל לא היה מתוק.

 

 

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

 המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה, Coro כתב:

 

לגבי אגדות אורבניות אתה טועה. אני מדבר מניסיון אישי. הייתי במזרח תקופה ארוכה, אז אני יודע מה אני מדבר. וכשדיברתי על אורז זה לא היה בהקשר של אוכלוסיות עניות אלא שזו הפחמימה היחידה שראיתי שם בתזונה. אכלתי המון מהכל וחזרתי לארץ פחות 15 קילו בלי להרגיש.

לגבי הסוכר אתה צודק. טעמתי מנגו ובכלל לא היה מתוק.

 

 

אצטט את עצמי

 

לפני 10 שעות, Pika007 כתב:

 

אני לא יודע אם שמת לב, אבל לפי התמונה שהעלית- כולנו צריכים ללמוד ממרכז אפריקה. ככה זה שהצגת נתונים היא מגמתית.

אבל בנוגע למה שאמרת-

 

במזרח בהחלט נוגעים במה שציינת, ואורז היא ממש לא הפחמימה היחידה שאוכלים שם. בטטות משלל סוגים וצבעים וזנים שונים של שעועית/אפונים הם חלק אינטגרלי בתזונה כבר מאות שנים שם, בתקופה המודרנית יותר גם תפוחי אדמה. על הדרך, אני מניח שהמערב הביא לסין את הנודלס וליפן את הראמן?

אוכלים במזרח אטריות בכמויות כבירות. הם המציאו את כל העסק הזה. 

אל תיקח את זה כהתקפה אישית כי זו לא- אבל נראה שמישהו דחף לך סטריאוטיפים ומיתוסים לראש, אני ממליץ לבדוק את כל הנושא.

אז למה במזרח רזים? מספר סיבות:

 

1- במזרח הולכים. התלות האישית ברכב נמוכה לאין שעור לעומת המערב.

2- אוכלים מגוון, ואוכלים לא מעט ירקות.

3- צריכה נמוכה משמעותית של בשר אדום, הרבה מהתזונה מתבססת על דגים

4- הצריכה הקלורית ליום נמוכה משמעותית לעומת המקומות במערב שסובלים מהשמנה משמעותית

5- אחד הדברים הכי משמעותיים: אלו עמים שונים לגמרי והגוף שלהם מגיב שונה לגמרי. 

 

אתה יכול לאמץ תזונה יפנית מא' ועד ת', יכול להיות שזה לא ממש יעבוד בשבילך. הגוף שלך רגיל לדברים אחרים ונולדת עם מאזן כימי/ביולוגי שונה.

הדוגמה הכי נפוצה היא כמויות החלב שאנחנו צורכים- אנחנו עמידים ללקטוז ברמות האלו. תעביר סיני ממוצע לתזונה צרפתית לשבוע ותראה את המסכן לא עוזב את האסלה.

 

 

סתם כדי להסב את תשומת לבך- מדינת הקרואסון והבגט+מדינת הפיצה והפסטה מסומנות באותו צבע כמו שאר אסיה. הכיצד?

 

 

לא איש, אתה לא יודע על מה אתה מדבר.

  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שרצים לעשות שינויים דראסטיים כמו שממליצים או לא.

אני כבר כתבתי שאני ממליץ לעשות בדיקת דם אבל עכשיו נזכרתי שקיימת עוד בדיקה שאפשר לבצע

https://il.daytwo.com/he/

אומנם מדובר על עלות יחסית גבוהה של 1350 שקל (יכול להיות שמסובסד במקצת בקופת החולים שלך) אבל זה יכול לתת לך כיוון.

יש גם בדיקות גנטיות שאפשר לבצע, שיכולות גם להמליץ לגבי התזונה שמתאימה לך.

 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

 Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, לירון .ה. כתב:

נראה לי התבלבלת עם רוקי..

 

הכי עובד כמו גדול רוקי אגדה.

חייב לסבול. כנס למצב הישרדות ותחתוך במשקל

אין קיצורי דרך ומה שקל לא עובד חייב ללכת קשה מוות.

בדומה  לכל דבר בחיים. 

  • רעיון גרוע 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...