Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיה סטוניק 2022 , עם פורק לחץ לא תקין

היי חברים היתיי רוצב להתיעץ איתכם.

קניתי רכב חדש (הבטיחו שיגיע בתאריך מסוים והגיע 3 חודשים אחרי) עדיין עם ניילונים עשה 800 קמ

אחרי נסיעה מחוץ לעיר התחלתי לזהות שיש בעיה חריגה בטורים ושאני לא מצליח לטפס למהירות של 90-100 וגם הטיפוס הוא איטי מאוד (לא נדלקה שום נורה או זיהוי כלשהו)

המשכתי כרגיל חשבתי שזה מקרי ואני מבין שזה משהו שלא חולף , החלטתי להגיע למקום בו קניתי את הרכב הם מהתחלה אמרו לי לא חיברו לי חלק כלשהו בטורבו של הרכב ושזה יגיע עוד כמה ימים וירכיבו לי אותו , הגעתי למוסך שלהם והם שינו את ההסבר שלהם הם אמרו לי שפורק הלחץ אינו תקין ושצריך להחליף אותו

השאלה שלי היא מה לעשות?

לתת להם להרכיב אותו ולסיים את הסיפור או לתבוע את חברת קיה על עוגמת נפש 

ובכללי זה משאיר אותו עם הרבה שאלות אולי יש עוד כמה דברים דפוקים ברכב ואולי בכלל כדי לי להחזיר אותו?

אשמח אם תעייצו לי מה לעשות , אני קצת בבלבלות אחרי המקרה

תודה.

פורסם

אם הם מתקנים את התקלה אני לא רואה בעיה בהתנהלות שלהם.

מה שכן , רכשת רכב חדש שאמור להיות תקין לכן מן הראוי שיפצו אותך בטיפול חינם למשל.

פורסם

קנית רכב חדש - יש עליו אחריות.

תן להם לתקן את.מה שצריך, יהיה לך מספיק זמן של אחריות אחרי זה כדי לראות האם הכל תקין.

אם תתחיל מתביעה מבלי שנתת אפשרות ליבואן לתקן את התקלה, העניין לא ייראה טוב בעיניי השופט.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אין שום עילה לתביעה, כל עוד החברה מטפלת בתלונה ומתקנת את מה שצריך לתקן במסגרת האחריות. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
לפני כשעה, Beeri כתב:

ובכללי זה משאיר אותו עם הרבה שאלות אולי יש עוד כמה דברים דפוקים ברכב ואולי בכלל כדי לי להחזיר אותו?

תודה.

לא תצליח להחזיר להם את הרכב ולקבל החזר כספי. יישנם מקרים בודדים שזה אפשרי אבל זה לא המקרה שלך.

איזה כייף לי :)

פורסם

זה מעצבן ברכב חדש אבל באמת שאין מה לך מה להתרגש.

כנראה חלק שיצא תקול מפס הייצור והורכב ברכב שלך וזה גרם לתקלה. קורה.

יכול לקרות גם באייפון או ברהיט.

החלק יוחלף בחדש תקין והרכב ינסע כרגיל ובצורה אמינה. יש לך אחריות לעוד 3 שנים.

סע לשלום ושכח מזה.

• תוכן חדש...