Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C4 פיקאסו 2017

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כמה דגמים אז כדאי שתרחיב על הצרכים שלך, התקציב והדגם הספציפי אותו אתה מחפש

פורסם

הדגם הוא סיטרואן C4 פיקאסו 2017, דגם Comfort PK אוטומטי קצר 5 מקומות 1.6 (165 כ''ס)

רק רציתי לדעת האם זה רכב מומלץ, אני מחפש לקנות יד שנייה, תקציב סביבות ה60,000

מיועד למשפחה של 4 נפשות

פורסם
לפני שעה, Ramat כתב:

בגדול, מכונית מומלצת - המיקרוואן הכי טוב בשוק. 

המנוע אמין, חזק וחסכוני יחסית, אך יכול להיות מעט יקר לאחזקה. יש לוודא שיש לו היסטוריית טיפולים מסודרת. הייתי מחפש רק מיד פרטית ולא מצי רכב, כי המנוע רגיש לאיכות הטיפול (מה שישפיע על עלות התחזוקה בהמשך). 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

בדיוק מה שנכתב מעל

ה5 מקומות בנזין אמור להימכר משמעותית זול יותר מה7 מקומות דיזל, אז קח זאת בחשבון.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש לי כזה בדיוק (2017 שנקנה מהיבואן הרשמי כ-0 ק״מ לקראת סוף 2018 בהנחה יפה). המנוע הזה ידוע כ- THP165, ובניגוד ל-THP156 ולמנועי ה-1.2 טורבו של PSA עם רצועה טבולה בשמן, הוא לא ידוע כבעייתי.
עד היום לא היו שום תקלות, פרט למקלט השלט-רחוק שפעמיים הפסיק לעבוד ליום-יומיים ואח״כ חזר לעבוד מעצמו.
כמובן, הנסועה שלי די נמוכה, כ-10000 ק״מ לשנה, אז זה לא אומר שום דבר על אמינות לטווח רחוק.

כמעט כל הנסועה שלי עירונית בנסיעות קצרות, ששם הוא לא חסכוני במיוחד (כ-10-11 ק״מ לליטר); בנסיעות בין-עירוניות המצב יותר טוב: נתניה- י-ם הלוך-חזור נותן כ-16 ק״מ לליטר, נתניה לגולן 17-18 ק״מ לליטר. תאוצה מאד יפה (על הנייר 0-100 קמ״ש ב- 8.4 שניות), וקוטר סיבוב קטן לגודל הרכב, כך שקל יחסית לתמרן ולחנות
מאד נוח לנוסעים מקדימה ומאחור, יכולת מטען מצויינת (הגדול בקטגוריה אא״ט) -- כ״א מהמושבים מאחור ניתנים לקיפול והזזה באופן עצמאי, אז אפשר לקפל רק את המושב האמצעי, ולהכניס שני זוגות אופניים + שני נוסעים מבוגרים מאחור.
החסרון הכי גדול מבחינתי: מסך המגע, שהוא גרוע למדי (גילוי נאות: אני מתעב מסכי מגע במכוניות באופן כללי).
אם יש לך שאלות ספציפיות נוספות, אשמח לענות.

• תוכן חדש...