Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אז המיקרו נדפק וזאת הזדמנות להחליף. 

חשבתי להחליף למיקרו משולב גריל בשביל שתהיה אפשרות לחמם מהר אוכל קר / קפוא (לא לצלייה, לא לבישול - יש תנור רגיל..)

ראיתי את ההשוואה הזו אבל היא כבר בת 4 שנים ובטח יש דברים אחרים וטובים יותר: 

https://www.wisebuy.co.il/compreview.aspx?nid=482

מה שחשוב לי בעיקר זה:

1. נוחות שימוש (מיקרו הפשרה / מיקרו חימום / גריל עם כמה רמות חימום, בלי יותר מדי פונקציות ובלאגן. כמה שפחות כפתורים והפעלה פשוטה יותר - יותר טוב).

2. פונקציית גריל אמיתית איכותית ולא בכאילו, שיידע לחמם.

אין לי תקציב כי לא יודע כמה מכשיר טוב כזה בד"כ עולה, אבל משהו שפוי (לא אלפי שקלים) - סה"כ מיקרוגל

יש למישהו מכשיר שהוא ממליץ עליו?

תודה!

פורסם (נערך)

לא מזמן בשרשור דומה דובר על שארפ שעשה עבודה מעולה בתחום הזה. לא זכור לי שציינו שם דגם ספציפי.

בשנים האחרונות יש טרנד של תנורי אפייה משולבי מיקרוגל ולא ההפך. גם זה שווה בדיקה.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

קניתי בסוף את מורפי ריצרדס 44581.

אמנם לא גדול (23 ליטר) אבל עם גוף חימום אמיתי עליון כמו של טוסטר אובן ולא רק נורות חימום.

מקווה שיהיה מוצלח

פורסם

אחד הכלים הפחות שימושיים.

בעבר היה לי כלי משולב משך מספר שנים. המיקרוגל פעל בלי סוף, בגריל השתמשתי אולי פעם אחת. 

ניסיוני הוא שטוסטר אובן הוא כלי שמיועד לקהל מסויים - משק בית קטן (יחיד או זוג), שאין בו תנור אפיה. כשיש תנור אפיה הטוסטר אובן מתייתר, בין אם מדובר במכשיר ייעודי ובין אם משולב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אוייש נו, ניהלנו כבר את הדיון הזה באינספור שרשורים. לא שימושי בשבילך, כן שימושי בשבילי ובשביל עוד הרבה אנשים, וחוץ מזה הוא כבר קנה אותו - אז בשביל מה עכשיו חוות הדעת הזאת שאף אחד לא ביקש?

פורסם
לפני 23 שעות, sperial כתב:

אחד הכלים הפחות שימושיים.

בעבר היה לי כלי משולב משך מספר שנים. המיקרוגל פעל בלי סוף, בגריל השתמשתי אולי פעם אחת. 

ניסיוני הוא שטוסטר אובן הוא כלי שמיועד לקהל מסויים - משק בית קטן (יחיד או זוג), שאין בו תנור אפיה. כשיש תנור אפיה הטוסטר אובן מתייתר, בין אם מדובר במכשיר ייעודי ובין אם משולב.

יכול להיות, הזמן יגיד, כמו שכתבתי זה לא בשביל להכין אלא רק לחמם במקום להדליק את כל התנור הגדול בשביל 2 חתיכות שניצל מאתמול כשחוזרים מהעבודה. בכל מקרה המיקרו עצמו נראה אחלה, עוצמתי ומספיק גדול אז לא התפשרתי במיוחד רק בשביל הגריל. זאת תוספת נחמדה

פורסם
בתאריך 16.9.2022 בשעה 09:28, sperial כתב:

טוסטר אובן הוא אחד הכלים הכי שימושיים שיש. אם אני צריך לדוגמא, לחמם שניצלים לילדים לארוחת צהרים, אתה מציע שאדליק את תנור האפייה? או שאכניס למיקרוגל (ואנחנו יודעים מה תהיה התוצאה של זה)? לחמם פיתה מהמקפיא, ניסית במיקרו? זוועה. ואם כבר הזכרתי פיתות, אפילו פינוק בצורת "פיתה-פיצה", זה לא משהו שמפעילים תנור אפייה בשבילו. ואתמול אשתי הכינה כמה קציצות בשר עבור ארוחות הצהרים של הבכור לשבוע הבא- בערך עשר קציצות. אז גם על זה מדליקים תנור?

בקיצור, טוסטר זה פיתרון מצויין, בתנאי שהוא לא זבל מהזן הכי נחות (אבל לא חייב להיות הטופ של הטופ), ורצוי שלא יהיה משולב- זה כן.

• תוכן חדש...