Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, 

רכשתי לאחרונה רכב יד שנייה, אלנטרה 2018 שלא טיפלו בו כראוי. 

כשקיבלתי את הרכב הייתי צריך להחליף שמן מנוע עכב בוצה, שמח שהתייעצתי פה בפורום לגבי שמן של קסטרול, כי עושה רושם שהיא נעלמה ברובה(אופטימיות זהירה). 

החלפתי גם את כל הצמיגים ופילטר מנוע ומזגן אני מתלבט לגבי השלמת טיפול 60,000 בעיקר לטובת רפידות  הבלמים ותיקון זוית היגוי. אין לי זמן לצערי לבדוק בספר טיפולים מה עוד חסר ב60,000 ולכן רוצה להשלים טיפול במוסך מורשה. 

האם מכירים מוסך מומלץ ליונדאי בבאר שבע? 

תודה

פורסם (נערך)

תיקון זווית היגוי - תיכנס למכון הפרונט , לא למוסך מכונאות. יש כמה כאלה בב"ש ( גוגל יעזור ). כיון פרונט יעלה כ 300₪, זה ישמור לאורך הזמן.על הצמיגים החדשים משחיקה לא אחידה.

בלמים מחליפים לפי המצב שלהם, לא לפי קילומטרים. 

ידוע מתי החליפו נוזל בלמים ברכב שלך?

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תסלח לי מראש על ההערה, אבל אם אין לך זמן לבדוק בספר, תיקח בחשבון שיש סיכוי לא רע שעלולים להחליף לך גם דברים שאינם דורשים החלפה, לשיקולך כמה שווה הזמן שלך מדובר בבדיקה בספר שאורכת פחות מחמש דקות. 

אם יימצא הזמן, כדאי להתקשר למספר מוסכים ולקבל הצעות מחיר על סמך רשימת הדרישות שאתה תציג להם בטלפון, גם כאן תהיה משמעות כספית. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

עצה שלי, אל תכניס את הרכב לשם (מורשה יונדאי) סתם תצא עם חשבונית מנופחת, זה רכב שכל מוסך פשוט יכול לטפל.

כמוסך ממליץ על קומפיוטסט ב''ש יש להם גם פרונט במוסך (מניסיון)

תבקש רק קסטרול מגנטיק A5 ותקדים החלפת שמן לכל 7 אלף ק''מ.

• רעיון טוב! 2

• תוכן חדש...