Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 דקות, avargel כתב:

אחד המנהלים מסתלבט עלינו עם השרשור/יוזר הזה?

לא נראה לי..

בכל אופן, הייתי סופג את העלות של המקדמה ומתחיל בקטן. לצבור ניסיון עם סכומים יותר קטנים, לאחר שבחרת את הסגמנט שנראה לך שתוכל לעבוד איתו ועשית את העבודה השחורה של בירור מחלות בדגם/יצרן (לא כזה קשה - יענו לך בפורום ייעוץ קניית רכב/טכני או שמו שמיים להשתמש בחיפוש של הפורום - האחרון מומלץ עוד יותר מפתיחת שרשור בפורום ייעוץ קניית רכב/טכני).

תלמד לתקן דברים בעצמך, תלמד איך לבדוק תקלות ולעשות השבחה בבית. 

נראה לי שלמדת הרבה רק מכמה ההודעות שיש פה בשרשור וזו כבר התחלה טובה להתחיל לעשות פליפים ברכבים. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

ההיסטוריה של הרכב זה שהוא היה 3 וחצי שנים בליסינג מה שאומר מן הסתם שטופל כמו שעון במורשה ושנה וחצי אצל אדם פרטי ומחשבון פשוט אני יודע שהאדם הפרטי לא עשה יותר מ 9000 קמ כלומר גם אם הוא טיפל במקום אחר ולא במורשה זה 9000 קמ מה שמחזק אצלי ש גם אם יש תקלת מנוע עכשיו/בעתיד היה יותר אפשר שאופל השתתפו משמעותית בעלות כמו שקראתי בשרשורים ששלחו פו החברים או לחילופין שכבר החליפו מנוע כי היום דיברתי עם עוד אדם שמוכר ביד 2 והוא אמר לי שהלך לו מנוע ב 60 אלף קמ והוחלף במסגרת האחריות 

ואני לא מנהל מתחזה אני צלם במיקצועי בבחירת מכוניות כנראה אני גרוע אבל בצילום אולי אחרת מוזמן להתרשם כאן https://www.yosefiluz.co.il/    זהירות אני מצלם רק דוסים !!!

לפני 23 דקות, avargel כתב:

אחד המנהלים מסתלבט עלינו עם השרשור/יוזר הזה?

פורסם

אתה מצלם יפה מאד. רואים שאתה מבין בזה. 

בהצלחה עם הרכב, הלכת על זה אז יאללה. נראה לי שאתה יודע את התשובה אצלך, ואתה יותר מחפש חיזוקים בפורום. 

פורסם
לפני 6 דקות, יוסף2435 כתב:

ההיסטוריה של הרכב זה שהוא היה 3 וחצי שנים בליסינג מה שאומר מן הסתם שטופל כמו שעון במורשה

זה לא אומר כלום. תתקשר ליבואן ותבקש היסטוריית טיפולים. אחרת זה לא נכון בכלל..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 1 דקה, V6 כתב:

אתה מצלם יפה מאד. רואים שאתה מבין בזה. 

בהצלחה עם הרכב, הלכת על זה אז יאללה. נראה לי שאתה יודע את התשובה אצלך, ואתה יותר מחפש חיזוקים בפורום. 

תודה 

אכן רוב הסיכויים שארד מהעסקה 

פורסם
לפני 6 דקות, יוסף2435 כתב:

היה 3 וחצי שנים בליסינג מה שאומר מן הסתם שטופל כמו שעון במורשה ושנה וחצי אצל אדם פרטי ומחשבון פשוט אני יודע שהאדם הפרטי לא עשה יותר מ 9000 קמ

אשרי המאמין. יותר קרוב לשעון מקולקל. 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

תגיד אפשר איזה קמצוץ מהקלות דעת שלך? באמת. מת לקבל קצת מזה. אני גם כשאני קונה עיפרון אני חושב 10 פעמים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 5
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 4

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 13 דקות, farkash7 כתב:

תגיד אפשר איזה קמצוץ מהקלות דעת שלך? באמת. מת לקבל קצת מזה. אני גם כשאני קונה עיפרון אני חושב 10 פעמים.

לא הייתי קורה לזה קלות דעת כי אחרי הכל כן בדקתי ביד 2 את המחיר המקביל ופשוט נפלתי על אוטו עם תקלה ידועה לולי התקלה הזאת העסקה היתה בסדר למדי וגדולים ממני אמרו שמי שלא עושה לא טועה ואם לא תעשה לא תתקדם 

אוכל לומר לך שישנם אנשים שחייבים קצת דברים שיכניסו פלפל לחיים שלהם אני מתפרנס מצויין ברוך השם מהתחום בו אני עוסק ובכל זאת אני בחיפוש מתמיד!!! על דברים שיאתגרו אותי כמו שכתבי למעלה בתחום ההשקעות או במכרזים ונכון לא מעט נפלתי ומנגד לא מעט פעמים אם לא רובם הרווחתי 

לפני 42 דקות, DareDevil כתב:

זה לא אומר כלום. תתקשר ליבואן ותבקש היסטוריית טיפולים. אחרת זה לא נכון בכלל..

מן הסתם שלא יתנו לי כי הרכב לא רשום על שמי כי עדיין לא שילמתי את כל התשלום יש לך אולי עצה לתת איך אוכל לקבל את ההיסטוריה של הטיפולים 

או שאני טועה והם נותנים לכל אחד .?

פורסם (נערך)

תתקשר למוסך מורשה תגיד שאתה בעל הרכב ורוצה לדעת מתי היה טיפול אחרון כדי לבצע את הטיפול הבא (לא שקר מוחלט סך הכל אם אתה הולך על הרכב, אתה באמת הבעלים ורוצה לדעת מתי לטפל ברכב..) זה יעזור לך להתחיל להרכיב את פאזל ההיסטוריה של הרכב, כמובן תוכל להוסיף שאלות תוך כדי שיחה לקבלת מידע נוסף.

תודה לי אחרי זה.

עריכה אחרונה על ידי daniel204

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
לפני 3 דקות, daniel204 כתב:

תתקשר למוסך מורשה תגיד שאתה בעל הרכב ורוצה לדעת מתי היה טיפול אחרון כדי לבצע את הטיפול הבא (לא שקר מוחלט סך הכל אם אתה הולך על הרכב, אתה באמת הבעלים ורוצה לדעת מתי לטפל ברכב..) זה יעזור לך להתחיל להרכיב את פאזל ההיסטוריה של הרכב, כמובן תוכל להוסיף שאלות תוך כדי שיחה לקבלת מידע נוסף.

תודה לי אחרי זה.

צודק תודה על העצה כי בחיפוש כאן בפורום עשה הרושם שהם לא נותנים בקלות את ההיסיטוריה וכרגע זה נקודת מפנה מבחינתי אם הרכב טופל כמו שעון במורשה זה אומר הרבה דברים טובים שאחד מהם זה במידה ותהיה את תקלת המנוע הידועה היבואן ישתתף 

פורסם
לפני 43 דקות, יוסף2435 כתב:

אחרי הכל כן בדקתי ביד 2 את המחיר המקביל ופשוט נפלתי על אוטו עם תקלה ידועה לולי התקלה הזאת העסקה היתה בסדר

זה נשמע לי כמו קלות דעת, לתת הצעה על רכב אצל כונס בלי להבין שום דבר פרט המחיר ביד 2.
לא אומר שזה רע או סוף העולם בסוף לא מדובר בסכום גדול ותמיד אפשר לוותר על הכסף ולהפסיד שווי אייפון חדש, גם יכולת במקרה ליפול על משהו יותר טוב.

דרך אגב הייתי רציני לא באתי לצחוק עליך. תן קצת מהקלות דעת שלך.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני שעתיים, יוסף2435 כתב:

לא שהבנתי אבל בסדר 

רוב החברים נותנים לך עצות טובות. אתה סתם מסתכן. חתול בשק. רד מזה. דגם חולה וכאלה. אני חושב אחרת: אם תוותר, תמיד תהיה לך צביטה בלב כמה יכולת להרוויח במכרזים. לך על זה. אולי תרוויח, אולי תפסיד. קל לי לומר כי זה לא הכסף שלי, אבל הייתי בדיוק באותו המקום, וההימור הזה הוא כיף, ולעצמאי זה חלק מהשחרור והניסיון להתפרס לתחומים נוספים, ובתכלס זה סוג של בילוי, כמו טיול לחו"ל.

כתבתי שמותר לרצות להתעשר ואין בזה משהו פסול.

לך על זה.

בהצלחה ושבת שלום.

• רעיון טוב! 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 26 דקות, farkash7 כתב:

זה נשמע לי כמו קלות דעת, לתת הצעה על רכב אצל כונס בלי להבין שום דבר פרט המחיר ביד 2.
לא אומר שזה רע או סוף העולם בסוף לא מדובר בסכום גדול ותמיד אפשר לוותר על הכסף ולהפסיד שווי אייפון חדש, גם יכולת במקרה ליפול על משהו יותר טוב.

דרך אגב הייתי רציני לא באתי לצחוק עליך. תן קצת מהקלות דעת שלך.

10 אלף דולר לקילו קלות ........יעשה לך רק טוב בחיים 

אם תיקח כמות נסתדר על המחיר 😀😀😀

פורסם

100% הייתי מתבאס על הטעות שעשיתיף משלם את המקדמה ומחפש רכב אחר, לא בהכרח כי אופל אסטרה זה רכב רע 

אלא כי באמת אין לי מידע על עברו, ליסינג לא תמיד מטפלים אצל המורשה, לפעמים מטפלים במקומות שלהם בחלפים לא הכי איכותיים כי כנראה שהרכב יסע סבבה את ה 3 שנים שהם יעבידו אותו ואותו הדבר לגבי תאונות, דוח סליקה לא בהכרח יעזור לך ברכב עם עבר ליסינג כי לרוב אין להם ביטוחים פרטיים ואת התיקוני פחחות שלהם הם עושים במקומות שלהם(לרוב).

ועל כל זה אני עכשיו אוסיף את חוסר הידע שלך ברכבים.. תקנה עכשיו רכב בלי לעשות שיעורי בית וגם במוסך יוכלו לדחוף לך מלא דברים סתם ואתה שלא תדע לבדוק עם רכב שאתה לא מכיר פשוט תשלם..

*אם בכל זאת תחליט ללכת על הרכב אז בכל הקשור למוסך זה פשוט תעשה שיעורי בית, תבדוק גם מה נקודות חולשה ברכב ומה תיקני השמן שהוא דורש ועוד..

הא ובכללי היצרן החליף יבואן בארץ ככה שאל תבנה יותר מידי על רצון טוב של היבואן החדש שלא הביא את הרכב הזה לארץ ולא הרוויח עליו.

רכב לאדם שלא מבין בו כלום/בעולם הזה הרבה זה כמו לתת לאדם עיוור כרטיס גירוד עם זיכוי זכיה לא ידועים..

*אם תקנה רכב חדש אז זה כמו לתת לעיוור כרטיס גירוד מהאלה שכל כרטיס זוכה ככה שהוא יודע שהוא מכוסה בזכיה אבל עדיין יכולים לרמות אותו..

שעה מאוחרת ואלה הדימויים שלי.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...