Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 14 שעות, save כתב:

אפשר לעניין אותך במטבע וירטואלי חדש ?

נראה לי שאתה מתאים. 

מחפש שותף? 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 17 שעות, יוסף2435 כתב:

נכון זו החברה מצבה כמו כל מצב החברות ההיטק בעולם רע מבחינת פיטורי עובדים וכו זה לא אמור להפריע לך כלקוח שמשתמש בפלטפורמה מעולה ונוחה להשקעה 

נכון שהרבה חברות מפטרות עובדים, אבל יחד עם ביטול הנפקה ואי פרסום תוצאות הרבעון המקדים אלה סימנים מדאיגים - יש חשש משמעותי לכך שהחברה בדרך לפשיטת רגל. לא הייתי ממליץ לקנות מניות שלהם בפורום, במיוחד אם הייתי מצהיר שאני לא מבין בשוק ההון

• אהבתי 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 10 שעות, motior כתב:

נכון שהרבה חברות מפטרות עובדים, אבל יחד עם ביטול הנפקה ואי פרסום תוצאות הרבעון המקדים אלה סימנים מדאיגים - יש חשש משמעותי לכך שהחברה בדרך לפשיטת רגל. לא הייתי ממליץ לקנות מניות שלהם בפורום, במיוחד אם הייתי מצהיר שאני לא מבין בשוק ההון

נכון שזה מדליק נורא אדומה אבל מכאן ולא להתקרב לחברה הדרך די רחוקה כמובן שלא אמרתי להשקיעה במניית איטורו אני משקיע במניות ומדדים דרך הפלטפורמה של איטורו 

בתאריך 29.7.2022 בשעה 19:54, Shmelov כתב:

חחחח אתה נכס, בזכות אנשים כמוך יש המון אנשים שעושים מליונים!

תן לנו עוד השקעות ומהלכים שעשית! היו פירמידות בעבר?

אני לא חושב שאף אחד מחברי הפורום היה מתנגד לעשות כמה אלפי שקלים ביום [ומנגד לפעמים להפסיד]מלהשקיעה את הכסף על סמך ידע של אנשים שמבינים יותר מכולנו כנראה

נכון שזה נשמע רע שאדם שלא מבין משקיע אבל לשם כך החברה הזו כמה בכדי שאנשים ללא ידע פיננסי יוכלו להעתיק את תיקי ההשקעה של אנשים מקיצועיים עם הוכחות של רווחים כמובן 

וכן היו פרמידות בעבר חברת קיירוס למי שזוכר  סטארטאפ שהתחיל לפני כ 10 כמדומני שגם מהירתי להשקיע אבל רגע לפני הבנתי את התרמית וברוך השם חברי נפלו לצערי אבל אני לא 

פורסם (נערך)
בתאריך 29.7.2022 בשעה 16:17, יוסף2435 כתב:

אני משער לעצמי שאתה אומר את זה מחוסר ידע של הררת הפלטפורמה

לא. אני מדבר מתוך הכרות של הפלטפורמה.

לפני 13 שעות, יוסף2435 כתב:

נכון שזה מדליק נורא אדומה אבל מכאן ולא להתקרב לחברה הדרך די רחוקה כמובן שלא אמרתי להשקיעה במניית איטורו אני משקיע במניות ומדדים דרך הפלטפורמה של איטורו

וזו בדיוק הבעיה. אתה משקיע את הכסף שלך בפלטפורמת מסחר לא מפוקחת שהרגולציה שלה נמצאת בקפריסין. למה?

לפני 13 שעות, יוסף2435 כתב:

אני לא חושב שאף אחד מחברי הפורום היה מתנגד לעשות כמה אלפי שקלים ביום [ומנגד לפעמים להפסיד]מלהשקיעה את הכסף על סמך ידע של אנשים שמבינים יותר מכולנו כנראה

אז זהו שהם לא. להסתכל על הצלחה ולחשוב שמדובר על כישרון זו אשליה. המונח המקצועי של זה הוא הטיית השורד.

הסרט הבא יסביר לך בדיוק למה:

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

עדכון 

אמרתי לעצמי אם הרכב טופל מתחילתו במוסך מורשה אני לוקח את האוטו עם כל הסיכונים כי אם זה אדם שהשקיע במורשה אז זה אומר משהוא טוב 

הצלחתי להשיג את היסטוריית הטיפולים של הרכב ולהפתעתי הרכב שהיה ליסינג במשך 3 וחצי שנים לא טופל כלל במורשה מלבד הטיפולים המצורפים שאשמח אם מישהוא יפרשן לי מה הטיפולים הללו [יכול להיות שהחליפו בוכנה למנוע קראתי נכון .?]

בקיצור חיזק אצלי את המחשבה לא לגעת באוטו כלל מה אומרים .?

מצורף הטיפולים 

353553159_2022-07-31134417.jpg.ab7f21fda6abbe721318ce87232795e7.jpg

עריכה אחרונה על ידי יוסף2435
פורסם

נראה שבאמת החליפו בוכנה - בדיוק בגלל הבעיה שצוינה בתחילת השרשור.

אם זה הטיפול היחיד שהרכב עבר במשך כל חייו בהחלט עדיף לא לקנות את הרכב.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 4 דקות, motior כתב:

נראה שבאמת החליפו בוכנה - בדיוק בגלל הבעיה שצוינה בתחילת השרשור.

אם זה הטיפול היחיד שהרכב עבר במשך כל חייו בהחלט עדיף לא לקנות את הרכב.

מעניין כי בגדול כל מי שדיברתי איתו שיש לו את הרכב הזה הם האמת מרוצים ומספרים על אוטו אמין מלבד התקלת מנוע הזאת יש כאן חסרון גדול שהרכב לא טופל במורשה שום דבר חוץ מזה אבל הבעיה הגדולה מאחורי הרכב זה שיקול 

פורסם
לפני 35 דקות, יוסף2435 כתב:

אבל הבעיה הגדולה מאחורי הרכב זה שיקול 

זהו שזה ממש לא מאחורי הרכב. לכאורה זה בעיה תכנונית במנוע שלא נפתרת בהחלפת החלקים.

חבר החליף בוכנות ואז עוד חלקים ואז מנוע ואז ואז... כבר לא זוכר הכל.

בסוף מכר את הרכב is as למכונאי תמורת אלפים בודדים.

ברור שיכל להתנהל יותר בחכמה ולהפסיד פחות אבל להחליף מנוע ממש לא פותר את הבעיה.

ואצלך הרכב עוד נסע 3 שנים מאז ההחלפה בלי שיש לך מושג איך טופל אם בכלל..

פורסם
לפני שעתיים, יוסף2435 כתב:

הצלחתי להשיג את היסטוריית הטיפולים של הרכב ולהפתעתי הרכב שהיה ליסינג במשך 3 וחצי שנים לא טופל כלל במורשה  

צחקתי בקול. שחברת הליסינג תחסוך בעלויות? 😂

• מצחיק 3
פורסם

אם הרכב היה בליסינג של שלמה סיקסט,  אז שלמה היבואן ויש לו מוסכים משלו. אלו בהחלט "מורשי יבואן" 😛

אבל כפי שנאמר כאן לא פעם, המנוע הזה סובל מ LSPI  מיום היוולדו.  שכח מהמקדמה. תעבור הלאה.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

בעיית ה- LSPI נפתרה באמצעות עדכון תכנה ומעבר לשמן בתקן אחר.

ההיסטוריה מראה כי הרכב הספציפי הזה עבר את עדכון התוכנה רק לאחר שהמנוע כבר כשל. כמו כן הסיכוי שחברת הליסינג השתמשה בשמן שעומד בתקן, זעום. זו כנראה הסיבה לכשל.

אגב לשלמה יש/היה מוסך שלהם בצריפין שהיה למעשה מורשה אופל, אם כי לא פתוח לציבור ובו הרכבים שלהם עברו טיפולים, אשר אמורים להיות מתועדים בהיסטוריה. כנראה שהרכב הזה החל חייו אצל חברת ליסינג אחרת.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
לפני 54 דקות, zaf כתב:

אם הרכב היה בליסינג של שלמה סיקסט,  אז שלמה היבואן ויש לו מוסכים משלו. אלו בהחלט "מורשי יבואן" 😛

אבל כפי שנאמר כאן לא פעם, המנוע הזה סובל מ LSPI  מיום היוולדו.  שכח מהמקדמה. תעבור הלאה.

הייתי בשלמה לברר הם שיווקו את הדגם הזה בעבר אין להם במחשב מידע על הרכב 

פורסם
לפני 9 שעות, יוסף2435 כתב:

עדכון 

אמרתי לעצמי אם הרכב טופל מתחילתו במוסך מורשה אני לוקח את האוטו עם כל הסיכונים כי אם זה אדם שהשקיע במורשה אז זה אומר משהוא טוב 

הצלחתי להשיג את היסטוריית הטיפולים של הרכב ולהפתעתי הרכב שהיה ליסינג במשך 3 וחצי שנים לא טופל כלל במורשה מלבד הטיפולים המצורפים.

למה אתה מופתע? למיטב ידיעתי, רוב חברות הליסינג וההשכרה יש מוסכים משלהם, והם לא מטפלים אצל מוסכי יבואן ולא לפי הספר. הסיבה היא שהם מחזיקים רכב 3-4 שנים (שנתיים לגבי חברת השכרה), והמטרה שלהם היא רק להגיע עד נקודת המכירה עם רכב עדיין נוסע וכמה שפחות הוצאות תחזוקה -- לא מעניינת אותם אמינות או חיסכון לאורך זמן. כיוון שרכב חדש בד״כ יסבול הזנחה מסויימת כי כל המכלולים חדשים, זה עובד להם. יש סיבה למה המחירון של רכבים כאלה הרבה יותר נמוך -- לא רק הקילומטראז׳ שיותר גבוה. וכיון שהם בד״כ מבטחים את עצמם (כלומר, עושים רק ביטוח חובה ולא ביטוח מקיף דרך חברת ביטוח), ולכן לא כפופים למפקח על הביטוח,  אין בד״כ דרך אמינה לבדוק את היסטוריית התאונות.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...