Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום  .

אני מנוי ברשת מנהרות שטיפה מידי פעם נכנס לשטוף את הרכב שם. בדרך כלל הם מדביקים על המגב האחורי מסקנטייפ או שמים עליו שקית, בשביל שלא יפגע במהלך השטיפה

הפעם לא שמו שום הגנה וראו איזה פלא נשבר הזרוע של המגב. 

כמובן שהם לא לוקחים אחריות ומפנים אותי לשלט שסוגר להם את הפינה. 

אין אחריות על מגבים או אנטנות ובכלל כל דבר שיוצא מגוף הרכב  

נראה לכם הגיוני ? 

הזרוע עולה 300 שקל

זה רשת שיש להם סניפים בכל הארץ 

(לא יודע אם מחוקי הפורום אפשר לומר שמות. רמז מנוי 55 שח לחודש)

מעצבן..😡

עריכה אחרונה על ידי Akiva.Ro
פורסם (נערך)

זה שיש שלט לא אומר שהם באמת פטורים (אתה יכול לכתוב בשלט שאתה פטור מאחריות במידה ונתת אגרוף למישהו).

אפשר למשל לטעון שהעובדה שתמיד מדביקים והפעם לא, מהווה רשלנות.

השאלה אם שווה לך בשביל זה ללכת למשפט (תביעות קטנות, 50 ש״ח אגרה, חצי יום חופש...)

אם אתה מכיר עו״ד, אתה יכול לנסות לנסח מכתב, אולי האיום בלבד יניע אותם לפצות.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

לצערי אתה צודק. רק הזמן והעלות של העבודה סביב הגשת תביעה לא שווים את הטרחה למרות שמנצנץ בי חוש הצדק אין לי את משאבי הזמן בטח לא ביולי אוגוסט

זה כסת"ח קלאסי להשים כזאת מודעה של הסרת אחריות.

אפשר לצרף את זה לרשימת הבעיות של מכונות שטיפה. 

פורסם

שאלה לא קשורה.

הצבע ברכב לא ניזוק כתוצאה מהמכונה?

אצלי אחרי כל שטיפה הייתי מגלה שריטה חדשה לכה שמתחילה להתקלף וכו'.

אחרי ששברו לי את האנטנה. הפסקתי ללכת אליהם 

אבל בכנות, הרכב שלי מלוכלך מאז.

כי אין לי ברז קרוב לרכב (בניין משותף)

לעניינך,

אתה יכול לנסות לתבוע, מקסימום פיצוי שתקבל זה עלות זרוע חדשה.

כך שלא הייתי נכנס לתביעה.

חפש עו"ד חבר מהמשפחה שישים את החותמת שלו על מכתב רשום שתכתוב.

עלות של מכתב רשום זה שקלים בודדים 

שגר את זה להנהלה. סביר להניח שיגיעו איתך לעמק השווה. (אולי זיכוי על מינוי. אקסטרה שטיפה או משהו)

.

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, om2 כתב:

אבל בכנות, הרכב שלי מלוכלך מאז

יש גם רחיצות ידניות.
וגם במכונות, יש טובות יותר ופחות, אם מחליפים את הגי׳לדות לעיתים תכופות מספיק זה אמור למנוע או לפחות להפחית את הסימנים.

לפני 3 שעות, ירון דורפמן כתב:

איזו סיבה יש שבאמת השלט לא פותר אותם מאחריות

(מידע כללי בלבד)
יש אחריות שמבוססת על החוק (כמו חוק הגנת הצרכן, מי שמוכר מוצר תחת החוק מחוייב לאחריות שמוגדרת בו), ואז לא משנה מה תכתוב.

גם יש אנשי מקצוע שחלה עליהם אחריות על פי חוק, כמו מהנדס מעליות.

לגבי ספקי שירות ואנשי מקצוע אחרים שאין להם אחריות מוגדרת בחוק, בית משפט יכול לקבוע שהיתה רשלנות לפי אמות המידע של התחום או של נותן השירות עצמו והיא זו שגרמה לנזק. כמו במקרה הזה, שבו מודעים לנזק אפשרי, ויש נוהל שלא בוצע.

אך אם איש המקצוע יוכיח שעשה הכל כמצופה לפי הנהלים שלו עצמו או של תחום העיסוק, ובכל זאת היתה תקלה שלא ניתן לצפות, בית המשפט יפסוק לזכותו.

לא קל להוכיח רשלנות, וכשזה מגיע לבית משפט שמן הסתם לא בקיא בכל תחום ומתחילים להביא מומחים סותרים זה לא פשוט.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם
לפני 5 שעות, om2 כתב:

אבל בכנות, הרכב שלי מלוכלך מאז.

כי אין לי ברז קרוב לרכב (בניין משותף)

יש לי שני דליים, ספוג וג'ילדה. ושואב דייסון. 

אבא שלי היה מנקה את הרכב כך גם בגיל 91. מעולם לא עבר במנהרת שטיפה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 13.7.2022 בשעה 19:06, sperial כתב:

יש לי שני דליים, ספוג וג'ילדה. ושואב דייסון. 

אבא שלי היה מנקה את הרכב כך גם בגיל 91. מעולם לא עבר במנהרת שטיפה.

לך ואבא שלך יש כנראה זמן פנוי,

גם אני מנוי ברשת הזו ולעולם לא נגרם נזק לרכב (כבר יותר מ-4 שנים).

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

אתה יודע, גם לנסוע לתחנת השטיפה, להמתין בתור ולעבור את השטיפה לוקח זמן. שטיפת רכב עם זוג דליים אורכת 15 דקות כולל מילוי הדליים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אתה סופר זמן נטו, לשטיפה הכי קלילה מבחוץ.

אם תתחיל לספור את הזמן מלהחליף לבגדי עבודה, לרכז את החומרים, להזיז את הרכב למקום נוח לשטיפה, למלא דלי, לסבן, גם בחריצים, במשקופים, בצלחות הגלגל (להחליף סמרטוטים), לשטוף את הסבון, לייבש את כל חלקי הפח, לעבור לחומר ניקוי חלונות וסמרטוט תואם, להביא את השואב כי הידיים היו מלאות מקודם, להוציא שטיחונים, לשאוב הכל, לנקות את הדשבורד, לנקות חלונות מבפנים, להחזיר את הרכב לחניה, להעלות את הכל הביתה (בשתי נגלות), ללכת להתקלח.

צר לי, 15 דקות זה רק בשביל להפסיק להזיע.

• אהבתי 1
פורסם

אני לרוב שוטף את הרכב בעצמי וזה לוקח לי בסביבות 45 דקות. לצערי אני כנראה לא כישרון גדול ובמנהרת שטיפה הרכב יוצא נקי יותר. אבל מבחינת הזמן זה דומה אם לוקחים בחשבון נסיעה למקום השטיפה והמתנה בתור. 

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

לא תמיד נוסעים במיוחד לשטיפה, עוברים, רואים שאין תור ונכנסים.

דרך אגב, זמן הרחיצה במנהרות מאוד משתנה. יש לי שתיים במרחק נסיעה קצר מהבית, באחת אתה יוצא מהנהרה וישר קופצים ארבעה חבר׳ה מנגבים שואבים ותוך 5 דקות סיימת. בשניה מלקקים לך את הרכב בכל חריץ ופינה, לדעתי הוא עבד 20 דקות על הרכב עד שעצרתי אותו שזה מספיק טוב.

ולגבי רחיצה ידנית, הכרתי מישהו שבילה 3 שעות בלרחוץ את הרכב, כולל מברשת שיניים לחריצים של הג׳אנטים.

פורסם

מעולם לא המתנתי בתור לשטיפה, יש לי 2 מקומות של שטיפה ידנית בדרך בין הבית לעבודה, וברגע שאני מגיע למסקנה שהאוטו מלוכלך אני פשוט מציץ שם כל פעם וברגע שאין תור נכנס ויוצא תוך 10-12 דקות בשטיפת חוץ, 20-25 כולל נקיון בפנים.

שטיפה ידנית עשיתי אולי 3-4 פעמים, השטיפה (חיצוני) לוקחת 10-15 דקות, + 20 דקות התארגנות + 20 דקות התאוששות

פורסם
לפני 7 שעות, Mr.Hybrid כתב:

גם אני מנוי ברשת הזו ולעולם לא נגרם נזק לרכב (כבר יותר מ-4 שנים).

גם אני מנוי ותיק שם. אבל צריך לדעת את ההשלכות של זה. 

הזרוע אצלי עולה 360 שח 

ראיתי שזה קורה לרכבים אחרים, לא חשבתי שיבוא יומי.. 

חוץ מזה שיש את האלמנט של השלכת אחריות ושקרים שהם עשו לי, שזה לא מוסיף לתחושת נוחות.  

מאמין שזה תלוי סניפים נראה לי שרובם או כולם זכיינים.

הסניף שזה קרה לי בכרמיאל שגם ככה הם סוגרים בהפתעה מתי שנוח להם.

• תוכן חדש...