Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחברתי בזמנו לאנלימיטד דרך 015.

מתישהו במהלך הדרך ובלי שום הודעה התחלתי לקבל חיובים מהוט. 

הסתבר לי בדיעבד שהוט רכשו את 015 ופשוט העבירו את כל הלקוחות שלהם אליהם בלי לשאול. 

בסדר. ..

לאחרונה אני חווה ניתוקים בצורה לא הגיונית.

התקשרתי לתמיכה הטכנית של הוט: 

אם אתה לקוח של 015 - אז אנחנו לא יכולים לראות את המערכות שלהם. תחבר ותנתק את המודם מהחשמל.

הסברים שבעצם אין 015 ואני משלם להוט לא עזרו. הציעו לקחת ציוד חדש מהוט. בתשלום כמובן.

ניסיונות לעבור לספקים אחרים - הם דורשים עלויות של הגעת טכנאי בין 350-540 שקל כתלות בחברה לצורך החלפת הספק.

לי זה מרגיש שכל העניין הזה זה פשוט כופר. 

אף אחד גם לא הצליח להסביר לי למה אני צריך שיגיע טכנאי לבצע החלפת ספק. "הוא מחבר אותך פיזית לספק". זה אמיתי? יש דבר כזה? הרי הכל מחובר לתשתית של אנלימיטד.

רק לי זה מרגיש פישי פישי כל הסיפור הזה? שכל פעם שאני רוצה להחליף ספק אני אשלם 350 שקל? 

שפתאום יש ניתוקים והוט רוצים להעביר אותי לציוד וחבילה משלהם?

פורסם

פניתי לאנלימיטד שענו במהירות שיא:

שלום רב,

אנו כחברת התשתית לא שולטים על הנעשה אצל ספקיות האינטרנט.

עלויות כגון ניוד, חבילה וציוד הן בשליטת ספקיות האינטרנט בלבד.

אין באפשרותנו לעזור.

פורסם
לפני כשעה, Nakamichi כתב:

לאחרונה אני חווה ניתוקים בצורה לא הגיונית.

שחק פוקר

קודם כל תתקשר ותתעקש שינתקו אותך. שלח אפילו בקשת ניתוק דרך אתר netek. תכין גיבוי באמצעות גלישה מהסלולרי. אני מהמר שתראה מייד שינוי בגישה, ברגע שתועבר ״לשימור לקוחות״.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני כמעט בטוח שסלקום/אנלימיטד על תשתית שיתופית, משמע אתה יכול לעבור להיות לקוח סלקום על גבי התשתית הקיימת ובכך לחסוך לך כאבי ראש מיותרים בהתנהלות מול שירות הלקוחות של הוט.

פורסם (נערך)

ניתוק\שדרוג\מעבר=ויתור על החיבור הסימטרי בלי אפשרות חזרה. תבקש מוקד ייעודי לסיבים ואם זה לא עובד פשוט תפנה לפניות ציבור בפייסבוק\אתר.

אנלימיטד הפסיקה להתעסק ולמכור ללקוחות פרטיים

עריכה אחרונה על ידי shake
פורסם

תודה לכולם. אני לא בטוח שיש לי חיבור סימטרי. לדעתי לא. 

אני פשוט קצת מבואס מזה שאיכשהו נעשה פה מחטף שמשאיר את כל הלקוחות של אנלימיטד שבויים.

החברות קפצו פה על איזה קטע של "דמי התקנה" גם במקרה שבו אין באמת צורך בהתקנה. 

אגב, לגבי הוט.

סתם נכנסתי לאתר שלהם לראות כמה עולה מנוי בסיבים דרכם.

https://www.hot.net.il/ChannelsAndPrices/HOTFiberJoiningOffers/

צירפתי צילום מסך. 

כתוב שם מחירים. ובפירוט כתוב "נתב הדור הבא"

כלומר אני הנחתי שהמחיר כולל את כל מה שכתוב בקובייה השחורה (פרט לMESH שמודגש שהוא בתשלום נוסף).

נכון? לא.

שאתה ממשיך בתהליך יש 2 הערות:

רק באתר- המחיר החודשי הוא 74 ₪ למשך 3 חודשים ולאחר מכן מחיר חודשי של 94 ₪ בלבד, שכירות מודם ב19.90 ₪ בחודש

ראוטר עוצמתי לגלישה מהירה בשכירות - בחודשים 1-12 המחיר 19.90 ₪ בחודשים 12-24 במחיר 29.90 ₪

בקיצור המחיר הוא 95 ואחכ 115. ומה הבעיה לכתוב את זה באופן ברור?

אגב, דמי התקנה אצלהם - 25 שקלים חד פעמי וסביר מאוד.

hot sale.jpg

פורסם

בבדיקת speedtest פשוטה תוכל לדעת אם יש לך חיבור סימטרי או לא.

לגבי עלות התקנה, אני יודע שברוב החברות אם יש לך כבר סיב בבית לא גובים דמי התקנה כי מדובר בסך הכל בחיבור הסיב מחוץ לדירה למתג שונה.

פורסם

התקשרתי היום ל-3 מתוך 6 הספקיות של אנלימטד.

ה-4 זאת הוט/015 שאני נמצא בה.

ה-5 זה אינטרנט רימון שפחות רלוונטי לי.

אז כולן רצו כסף על ההתקנה. חוץ מסלקום אגב. אבל היא רוצה 25 שקל על הראוטר ואם תרצה להביא את שלך אפשר, אבל הסבירו שיתכנו בעיות שהם לא תומכים בהן. 

גם בהתקנה הם לא מתקינים את הראוטר שלך. מראים לך שעובד בשלהם ומשם תסתדר לבד.

גם למה צריך לשנות את המתג מחוץ לדירה? לדעתי לא עושים את זה. אתה בטוח?

ונגיד הקטע הזה שאני משלם להוט. מנוי שלהם בכל כורחי והתמיכה הטכנית אומרת לי רק להוציא ולהכניס את המודם מהחשמל כי אין להם איך לעזור לי מעבר?

איך אישרו מיזוג/רכישה של חברה עם לקוחות שידעו שאין שום כוונה לתת להם תמיכה טכנית? מוזר.

פורסם
לפני 28 דקות, Nakamichi כתב:

גם למה צריך לשנות את המתג מחוץ לדירה? לדעתי לא עושים את זה. אתה בטוח?

הכוונה אם אתה עובר מתשתית אחת לאחרת (למשל מאנלימיטד לבזק)

לפני 29 דקות, Nakamichi כתב:

אז כולן רצו כסף על ההתקנה. חוץ מסלקום אגב. אבל היא רוצה 25 שקל על הראוטר ואם תרצה להביא את שלך אפשר, אבל הסבירו שיתכנו בעיות שהם לא תומכים בהן.

נציגי התמיכה שלהם הוכשרו לעבוד עם דגם ספציפי, לרוב ראוטר שתרכוש עצמאית יתפקד הרבה יותר טוב. מה שאתה צריך מהם זה מתאם סיב (או לרכוש אחד לבד בעלות של 70-100 ש"ח).

אם אין לך הבנה טכנית מינימלית בנושא תישאר עם מה שהם מציעים.

פורסם

אני לא עובר תשתית.

יש לי מתאם סיב של נוקיה שהתקינו לי בהתקנה המקורית של אנלימיטד.

לכן אני לא מבין למה אני צריך לשלם מחיר של התקנה מחדש שבעצם אין צורך בהתקנה או לחילופין למה הספק שלוקח לי כל חודש כסף פתאום לא יכול לתמוך בי טכנית אלא אם כן אקנה ממנו ציוד למרות שכבר קניתי בהתחברות.

וכמו שאמרתי לי זה מרגיש פשוט כמו כופר.

פורסם

פות"ש, עברתי בדיוק את אותו הדבר. שבועיים אחרי המעבר להוט האינטרנט הפסיק לעבוד לחלוטין והוט דרשו שאשלם דמי התקנה ושכירות של ראוטר בשביל לטפל לי בתקלה (על אף שאת החיוב הם יודעים לקחת יופי).

התנתקתי מהם (ויתרתי על החבילה הסימטרית שהייתה לי) ןהתחברתי לאקספון שלאחרונה התחיל לעשות לי בעיות גם כן.

מול אקספון ההתנהלות לא פחות הזויה.

לפני ארבעה ימים ביקשתי מהם כתובת ip סטטית מחוץ ל nat מכיוון שה nat המקולל שלהם גורם לאיטיות מזעזעת מול כל אתר אינטרנט שלא מאוחסן בארץ.

את החיוב הם ידעו לקחת מיד, הקצו לי כתובת ip  מתוך pool מסויים שהם מקצים לכתובות סטטיות של לקוחות אנלימיטד, רק מה הבעיה? אף נציג "טכני" לא יודע מה זה subnet mask ו default gateway כדי לאפשר לי להגדיר את הכתובת בעצמי.

אנלימיטד התחילו מעולה והתדרדרו ככל שהזמן עבר. אני שוקל להצטרף לסלקום אבל מניח שגם איתם לא יהיה קל.

פורסם (נערך)

שי, כנראה שאצל הספק זה cgnat, אז ההקצעה של הכתובת הקבועה נעשית בצד שלהם ולא בציוד שלך כמו בחו"ל

CGNAT implementation of NAT444 with private to private to public Network Address Translation

עריכה אחרונה על ידי adi89
פורסם (נערך)

האמת שפשוט ציפיתי לקבל את הכתובת הסטטית ב dhcp ישירות לנתב הביתי שלי מבלי להגדיר אותה בעצמי. זה לא קרה. בכל מקרה, אין מענה טכני באקספון וכבר שלושה ימים שאני משלם על כתובת סטטית שאין לי יכולת טכנית להשתמש בה.

כל כך מתסכל שסטנדרט השירות בארץ כל כך נמוך.

עריכה אחרונה על ידי Shay_u
פורסם (נערך)

טוב, כנראה שהתפרצתי לדלת פתוחה.

פשפשתי קצת באינטרנט, זה פשוט משהו שקורה לכל משתמשי 015 לאט לאט.

מסתבר שגם הניתוק זה סיפור כי 015 לא עונים ושכן הם טוענים שיש להנתנק מהוט והוט לא מזהים אותך כלקוח (לפחות ככה היה בהתחלה).

מרגיש לי שכל הסיפור הזה ייגמר בסוף באיזו תביעה ייצוגית.

אגב, למשרד התקשורת לא ממש מזיז כל הסיפור הזה ככל הנראה.

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
פורסם
לפני 18 שעות, adi89 כתב:

שי, כנראה שאצל הספק זה cgnat, אז ההקצעה של הכתובת הקבועה נעשית בצד שלהם ולא בציוד שלך כמו בחו"ל

CGNAT implementation of NAT444 with private to private to public Network Address Translation

כשאתה רוכש אייפי סטטי אתה בהכרח יוצא מה CGNAT, אחרת אין שום יתרון בלשלם על כתובת קבועה שאין לך אין לגשת דרכה לרשת שלך מבחוץ.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...