Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שפיכת קפה שחור בכיור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה טוען שאקונומיקה פותרת את בעיית הריח של הקפה?

לא מכיר בעיה כזו במטבח ומצד שני אשתי מהאלו שמורידות שוטים של אקונומיקה כולל  נקיון כיור…

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 3 שעות, locus כתב:

אתה טוען שאקונומיקה פותרת את בעיית הריח של הקפה?

לא מכיר בעיה כזו במטבח ומצד שני אשתי מהאלו שמורידות שוטים של אקונומיקה כולל  נקיון כיור…

ענית לעצמך...

פורסם

במסגרת התעניינות בגורס אשפה, אחת ההמלצות היא להמנע מלשפוך גרגרי קפה, יחד עם עוד הרבה סוגי שאריות מזון.

אז בשביל מה צריך גורס אשפה? אבצע הכנה, אבל בשלב זה לא אתקין.

פורסם

היה לי גורס כמה שנים - עם קפה שחור אין שום בעייה (הוא כם נסתם מדברים אחרים כמו קליפה של ביצה, בצל).

פורסם

צריך פה את הנודניק שיגיד: "אז תעברו למכונת קפה שטוחנת, שאריות הפודים ממילא הולכת לפח ולא לכיור".

Oh wait..

פורסם
לפני שעתיים, baer כתב:

היה לי גורס כמה שנים - עם קפה שחור אין שום בעייה (הוא כם נסתם מדברים אחרים כמו קליפה של ביצה, בצל).

למה לזרוק את הדברים האלה לכיור מלכתחילה?

• רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה כל הקטע של גורס אשפה, שתוכל לזרוק לכיור לפעמים דברים כאלה בלי לסתום את הצנרת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, SlowRide כתב:

זה כל הקטע של גורס אשפה, שתוכל לזרוק לכיור לפעמים דברים כאלה בלי לסתום את הצנרת.

לי זה נשמע מוזר, כי אני (וכל יוצאי חבר העמים בערך) חונכתי לא לזרוק את זה לכיור מלכתחילה.

או לפח או לאסלה (אם זה נוזלי, כמו מרק).

אז מבחינתי גורס אשפה זה פתרון לבעיה שלא צריכה להתקיים מלכתחילה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא הופך את כיור לפח זבל, אבל אם יש כל מיני שאריות משטיפת כלים או מתהליכי בישול (נגיד קצצת ירקות או משהו ושטפת את קרש החיתוך עם כל הסחלה לכיור, הכנת בצק ושטפת ידיים עם חתיכות בצק בכיור) זה מועיל בסילוק של זה לביוב בצורה יעילה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

^

בשביל זה יש מסננת\רשת. כל כך הרבה שנים אני עם זה ומעולם לא חוויתי סתימה בכיור מטבח. לפעמים אני חושב שהייתי צריך ליישם פתרון דומה במקלחת\אמבטיה, שם ועוד איך יש סתימות...

אבל אני מבין את אלו שלא מתחשק להם להתעסק ב"זבל".

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אני עם גורס אשפה, זה אחד מהדברים שמחלקים את החיים ל-2, לפני ואחרי.

אני זורק את כל שאריות האוכל בלי יוצא מן הכלל לגורס.

הוא אוכל ביצה, עצמות וכמעט כל דבר שתתן לו

לפעמים הקליפה החיצונית של הבצל שהיא יותר מושית נתקעת אז מנקים את זה פעם בתקופה

קרה לי 3 פעמים שזה נתקע כי זרקו כמויות גדולות של אורז ולא הפעילו את זה

קרה לי סתימה אחת לא מזמן בכל ה 5 שנים שיש לי אותו, חוץ מזה - שקט.

פורסם

פעם אחת פתחתי את נקודת הביקורת, מצאתי שם כמות לא קטנה של קפה. 

כך שאני כבר לא שופך את הבוץ של הקפה בכיור, 

אם לא סיימתי את הקפה אני מסובב טוב את הכוס שהבוץ יתפרק, ואז לפח.

אם הבוץ יבש, לוקח כפית ומרוקן לפח. 

יש כאלה שמשתמשים בזה כקומפוסט.

• רעיון טוב! 1
פורסם

מעניין האם הגורס הזה בכלל מותר לשימוש ברחבי האיחוד האירופי. המצאה אמריקנית למהדרין.

אצלי עם צנרת ישנה מברזל וכל מיני פיתולים לא תקניים בני 45 שנה - הסתימות במטבח נדירות, אחת לעשור, להבדיל מחדר האמבטיה.

יש פח מסודר ייעודי לקומפוסט, משם לערימת הקומפוסט המגודלת של הגינה וזהו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

עזבו אתכם מסתימות.

סודה קאוסטית. הפיתרון להכל.

גם לעצירות, גודש באף וטחורים.

שפוך סודה קאוסטית. מתכון להצלחה.

😁

עריכה אחרונה על ידי שביט
  • מצחיק 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...