Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מונית מוזרה שראיתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול, בשיטוטיי ברחבי כפר סבא, יצא לי לראות רכב מוזר שלא ראיתי קודם.

סוג של קרוסאובר/מיניוואן מגודלת, בצבע לבן, עם כובע ומספר של מונית.

בקווים הכלליים מזכיר מונית לונדונית, רק הרבה יותר גדול (בגודל של קיה קרניבל בערך).

הרכב חשמלי, לפחות ככה נראה לפי הסימונים עליו. הבנתי מחבר גוגל שיש לו גם מאריך טווח.

על הרכב כתוב LEVC, וממה שהבנתי זוהי איטרציה חדשה של מונית לונדונית, אבל לא ידעתי שמוכרים את זה בארץ, או בכלל עם הגה שמאלי. אני יודע שהיה ממש מזמן ניסיון לשווק פה מוניות של LTI לפני איזה 20 שנה, אפילו יצא לי לראות אחת במציאות, אבל זה לא ממש הצליח.

עוד פרט מוזר - הרכב נראה חדש לגמרי, אבל יש לו מספר 7 ספרות (הפסיקו להנפיק כאלה ב2018, לא?).

האם יש יבוא סדיר לרכב הזה? יש תוכניות לשווק אותו למוניות או פרטיים? עד כמה הוא יותר יקר/זול ממונית אוקטביה/קורולה/קאמרי סטנדרטית?

זה הרכב:

20220410_151200_HDR.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ככול שידוע לי רץ פה איזה שרשור על הייבוא שלה תריץ פה חיפוש, והמספר לא 8 ספרות כי למוניות יש רישוי מיוחד

• רעיון טוב! 2

2018 Mazda 3 2.0 Hatchback Premium.

פורסם

לגבי הלוחית, החל מלפני 5-6 שנים, מוניות חדשות מקבלות סיומת 26, והלוחית נשארה בפורמט 7 ספרות

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

יש ייבוא סדיר - עד כה נמכרו כ-20 כאלה. מדובר על מונית פלאג-אין שמנוע הבנזין שלה משמש כגנרטור. מאד יקר - לדעתי לא ישווק בכמות גדולות. אגב למרות שוכנית הוא פלאג-אין משום הוא משווק כחשמלי לחלוטין.

• רעיון טוב! 1
פורסם

ראיתי כזאת, פרטית, נוסעים, לוחית 8 ספרות.

הייתי בטוח שהיא חשמלית אבל אז נכנס נהג והניע, והופיע מד סל"ד על הצג.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...