Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שבועות הבחנתי בחוסר בנוזל קירור (קורולה). אני חושב שהוספתי מים מזוקקים, אבל יש לי חשש שאולי הכנסתי בטעות ATF באותו הצבע (אדום) למרות שאני זוכר שבדקתי פעמיים מה אני מכניס,  אני קצת אוכל סרטים.. לא זכור לי שהיה לי נוזל קירור אדום לטויוטה, אולי היה אחד לVAG. בקיצור הזכרון כבר לא מה שהיה פעם..

כמדומני הוספתי כשליש עד חצי ליטר. אם עירבבתי שמן גיר ונוזל קירור או נוזל קירור של VW עם נוזל קירור של קורולה אני אמור לראות משהו שונה בנוזל לא? הוא נראה צלול וללא סימני שמן ונסעתי מאז 500 ק"מ. אולי אני סתם מדמיין?

?

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם (נערך)

טוב יצאתי דביל פעמיים. מקודם בדקתי רק במיכל עודפים שם הנוזל שקוף. ניגשתי עכשיו ולבדוק בפקק רדיאטור -זה נראה לי עכור

milkshake.jpg

עריכה אחרונה על ידי Coro

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

פורסם

ממליץ לך ליתר בטחון לרוקן את הרידאטור.

למלא מים מזוקקים.

לנסוע כמה קמ. (שגם מה שנמצא במנוע יתנקה)

ולהחליף שוב לנוזל קירור מתאים

שים לב, 

בכל מקרה איבוד של כחצי ליטר נוזל קירור זה לא משהו תקין.

תעקוב

• רעיון טוב! 1

.

פורסם

אני רק יוסיף

שערבוב סוגים שונים של נוזל קירור

הוא לא טרגדיה גדולה.

ואם הכנסת שמן,

הוא אמור לצוף מעל המים,

התוצאה לא תהיה מים עכורים,

אלא שיהיה מלמעלה שמן ממש,

אם אין שם,

בטוח לא נכנס שמן.

פורסם

טוב, נזכרתי שהוספתי נוזל קירור מתאים.

כנראה העכירות זה בגלל שלא הוחלף נוזל הרבה זמן. אבדוק במוסך מתי הייתה הפעם האחרונה. תודה לכולם.

• מצחיק 2

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

• תוכן חדש...