Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח - איפה עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

רכשתי רכב חדש ולכן הייתי צריך לעשות פוליסה חדשה, שהפעם כוללת מקיף ולא צד ג'.

אז עשיתי פוליסה בליברה.

מתקשרים אלי מ WOBI, מנפחים לי תמוח למה אסור להיות בליברה כי הם לא זמינים וכו', ורק היום שסיימתי את העבודה עשיתי בדיקה על WOBI והביקורת עליהם יותר גרועות בהרבה מליברה.

מישהו יודע להמליץ שליברה כן בסדר? ז"א אני עד עכשיו איתם אבל לא באמת הייתי זקוק להם אז הכל היה בסדר עד כה.

פורסם

לא יודע אם תקבל כאן המלצות או דיס-המלצות מכאלה שתבעו את ליברה, אבל קשקושים של נציגי מכירות מחברה מתחרה לא רלוונטים לך.

גם אני בליברה אבל ב"ה בלי תביעות.

פורסם

צריך להבהיר - וובי הם לא חברת ביטוח, הם פלטפורמה לשיווק של חברות ביטוח. הם לכאורה נותנים לך אפשרות להשוות מחירי ביטוח אבל אפשר לקבל מחירים נמוכים בהרבה. כשאני מבטח רכב לראשונה אני מתחיל בוובי כדי לקבל סדר גודל של מחיר ומשם ממשיך לסיבוב מיקוח בחברות ולכל חברה אומר כמה קיבלתי בקודמת (זה תמיד יורד).

אני מבוטח בליברה, עשיתי דרכם ״תביעה בשם״ (תבענו צד שלישי שהיה אשם), אכן מעט קשה להשיג אותם - אין מוקד זמין בסופ״ש ויכול להיות שכך זה גם בעוד חברות רק שב״ה לא יצא לי להזדקק לשירות מעוד חברת ביטוח.

המחיר שלהם היה מאוד תחרותי כשבדקתי. אף אחד לא הצליח להתחרות בו. 

לפני כן הייתי אצל סוכן שהמליץ לי כמו שהמליצו לך שלא לסגור אצלם כי הם בגירעון חיתומי (אוספים המון לקוחות עם פרמיות נמוכות כדי להגדיל את מאגר הלקוחות אבל יכולים להיקלע למשבר כשהלקוחות יבואו לממש) לפי המפקח על הביטוח.

מיצובישי כריזמה 98 -> מאזדה 3 2008 -> סוזוקי SX4 2013 -> מיצובישי אטראז׳ 2015 -> קיה ספורטאז׳ 2012

מתנדב בחלפים - סיוע בהזמנת חלקי חילוף לרכב מחו״ל

פורסם

אחזור כמו תוכי על מה שאני כותב בשרשורים דומים: הכנס את הפרטים שלך לאתרים של כמה חברות וסוכנויות ביטוח ותן להם להתקשר אליך ולהציע הצעות. כמה סבבים ישפרו את ההצעות לבלי הכר. נסה גם סוכנים בשר ודם שעליהם ימליצו חברים (או שיש לך אצלם ביטוחים אחרים).

רכב חדש אני נוהג לבטח אצל סוכנות היבואן או בחברה שאליה הוא מפנה אותי: יש לכך שני יתרונות: האחד הוא שבשנה או שנתיים הראשונות במקרה טוטאל אתה מקבל רכב חדש מאותו דגם, והשני הוא שמוסכי רשת היבואן הם גם מוסכי ההסדר, כך שאין בעית משחקים בחלקי חילוף ואבדן אחריות.

כיוון שאתה כבר בוטח בליברה אני לא רואה סיבה להתחיל לשחק, סיים את השנה ולקראת חידוש הביטוח - חודש לפני שהוא פג - עשה את סבב הטלפונים. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

וובי הם סוכנות ביטוח. ככה הם מוגדרים אצל סוכנויות הביטוח.

בתחילת הדרך המחירים שלהם היו אטרקטיביים וכשאני הייתי מבוטח שם קיבלתי מהם אחלה שירות שהשאיר אותי מבוטח שלהם 3 שנים.

מאז עברתי לסוכן ספציפי שמצליח תמיד לתת את המחירים הכי זולים, ברמה שארבעת הרכבים שאני אחראי עליהם מבוטחים אצלו וגם הבית.

מוקד סופש? לא רואה איך הוא עוזר לי יותר מדי, גם ככה אם קרה משהו צריך גרר והמוקדים של חברת הגרירה עובדים 24/7. מה שכן כדאי לזכור מי הספק של שירותי הגרירה.

פורסם (נערך)

אני ביטחתי מקיף לשני רכבים בפניקס, לא יודע אם זה הכי זול שיכולתי להשיג אבל נתנו הצעות טובות עם ביטול השתתפות עצמית וכל החרטות. 

עריכה אחרונה על ידי Codetalker
פורסם

אגב ליברה, עשיתי עכשיו בדיקה לרכב חדש שאמור להגיע בקרוב והם יצאו יקרים ב- 2,000 ש"ח מהסוכן וללא כיסוי למהומות ורעידות אדמה.

פורסם

לרכב שלי קיבלתי את ההצעה הטובה ביותר מהכשרה Go (ארונה 1.5, 2022), פער של 400 שקלים מההצעה הזולה ביותר אחריה.

לרכב של בת הזוג את ההצעה הטובה ביותר קיבלתי מביטוח ישיר (איביזה 1.5, 2022), פער של 500 שקלים מההצעה הזולה אחריה.

ליברה היו יקרים יותר ביותר מ2000 שקלים מההצעה הזולה ביותר, בטלפון פשוט אמרו לי שאין מה לעשות ויש רכבים שאין להם אפשרות לתת להם עוד הנחות (הייתי לקוח שלהם על הרכב הקודם שעוד היה ברשותי).

אל תתיחס לשטויות של נציגים, כל נציג בכל חברה שדיברתי איתה (חוץ ממגדל) אמרו לי שהם עובדים בשיתוף פעולה עם צ׳מפיון ואין מצב שחברה אחרת נתנה מחיר זול יותר מהם, הייתה גם נציגה אחת שממש התעמתה איתי שאמרתי לה שכל נציג אומר את זה ובואי פשוט נתקדם לתנאים ולמחיר, פשוט צעקה עלי שהחברה שלהם משלמת כסף לצ׳מפיון על שיתוף הפעולה, אמרתי לה שזה ממש לא מעניין אותי בתור לקוח מי מקבל כסף ועל מה, אני פה לקבל הצעת מחיר ולא ביקשתי דוח כספי.

יש לציין שבחנתי את כל חברות הביטוח בשוק, מהגדולות לקטנות וכמה פעמים, כמובן עם התעקשות של הדברים החשובים כמו חדש תמורת ישן, התחייבות להחזר מעל המחירון במצב של גניבה או טוטאלוס/ שמשות מקוריות וכו׳.

פורסם

כשקניתי את הארונה לפני כשנתיים צ'מפיון הפנו אותי לביטוח ישיר וביטחתי אצלם. לאור המחיר עשיתי לפני כשנה סקר שווקים לגבי הסוזוקי קרוסאובר, ביטוח ישיר היו זולים ב-2000 ש"ח מהסוכנות של סוזוקי וב-500 ש"ח מההצעה הזולה ביותר הבאה. אבל, כמובן, זה לשילוב הספציפי של הנתונים האישיים שלי והרכבים שביטחתי.

הבנים שלי מבוטחים דרך וובי, אחד מהם אפילו החליף את החברה המבטחת חודשים אחרי החידוש, כאשר רצה לצרף את בת זוגו לביטוח כי היה איזה הפרש בין ההצעות של וובי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 14.3.2022 בשעה 21:17, itzik123 כתב:

לא יודע אם תקבל כאן המלצות או דיס-המלצות מכאלה שתבעו את ליברה, אבל קשקושים של נציגי מכירות מחברה מתחרה לא רלוונטים לך.

אני גם בעד ליברה, השירות שלהם מעולה - נציגים נגישים ותכלס יש עם מי לדבר - שזה הכחי חשוב בשורה התחתונה..

פורסם
בתאריך 14.3.2022 בשעה 21:17, itzik123 כתב:

אני מבטח בליברה כבר הרבה זמן, וואללה הם הוכיחו את עצמם שבזמן אמת הם נותנים אחלה של שירות, מטפלים בתביעות מהר ולא מורחים את הזמן, תכלס אני ממליץ עליהם בכיף

פורסם

אחד הבנים שלי עשה אבדן מוחלט לרכב שלו. מבוטח בהראל דרך וובי, התאונה היתה לפני 8 ימים, דוח השמאות כבר סגור ועכשיו רק ממתינים להעברה הבנקאית.

פורסם

איזה שטויות, אני בליברה והם סבבה לגמרי, הייתה לנו תביעה והיו ממש בסדר. ברור שמתחרה ינסה להוריד אותך מלבטח אצלם, לא הייתי מתייחסת

• תוכן חדש...