Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם 

שוקל לקנות סוזוקי ויטרה שנתון  2016-2017 ואשמח לעזרה שלכם בכמה דברים 

1. לפי אתרים שונים של השוואת רכבים צריכת דלק - ממוצעת האמתית ( לא יצרן ) לרכב זה הוא ב  17.5 האם זה נתון הגיוני  ? 

2. האם יש תקלות מיוחדות ברכב ? 

3. באתרים שונים של השוואת רכבים ניראה שיש רק 2 דגמים של הרכב  1.6 GLX 2X4 ו  סוזוקי ויטרה 1.6 GLXV 4X4 ועד פה הכול ניראה מובן אבל באתר יד 2 ניראה שיש עוד דגמים שאני לא מצליח להבין מה ההבדלים 

אשמח עם משהו פה יודע לתת יותר מידע על הדגמים

4X4 GLXV אוט' 1.6

4X4 GLXV T2 אוט' 1.6 

GLX אוט' 1.6

GLX 2T אוט' 1.6

פורסם
לפני 23 שעות, alondon כתב:

שלום לכולם 

שוקל לקנות סוזוקי ויטרה שנתון  2016-2017 ואשמח לעזרה שלכם בכמה דברים 

1. לפי אתרים שונים של השוואת רכבים צריכת דלק - ממוצעת האמתית ( לא יצרן ) לרכב זה הוא ב  17.5 האם זה נתון הגיוני  ? לא, אנחנו מקבלים 1:11.

2. האם יש תקלות מיוחדות ברכב ? לא, באמת שאין.

3. באתרים שונים של השוואת רכבים ניראה שיש רק 2 דגמים של הרכב  1.6 GLX 2X4 ו  סוזוקי ויטרה 1.6 GLXV 4X4 ועד פה הכול ניראה מובן אבל באתר יד 2 ניראה שיש עוד דגמים שאני לא מצליח להבין מה ההבדלים 

אשמח עם משהו פה יודע לתת יותר מידע על הדגמים

4X4 GLXV אוט' 1.6 דגם 4X4 רמת אבזור בכירה

4X4 GLXV T2 אוט' 1.6 דגם 4X4 רמת אבזור בכירה וצביעה בשני צבעים (2T)

GLX אוט' 1.6 דגם 2X4 ורמת אבזור בסיסית

GLX 2T אוט' 1.6 דגם 2X4 ורמת אבזור בסיסית וצביעה בשני צבעים (2T)

פורסם

הרכב חסכוני באופן מפתיע. לא 1:17. אבל כן 1:13-14.

לגבי ההבדלי אבזור הם זניחים בין הדגמים. שניהם חסרים אבזור בטיחותי חשוב מאוד.

יש מושבים אחרים (לטעמי דווקא בדגם היקר המושבים פחות עדיפים - זה עור הפוך שהתחזוקה שלו לא פשוטה) ויש איזה שעון באמצע הדש בורד. שטויות כאלה.

שבדקתי ראיתי שזה לא משהו שממש כדאי להעדיף עליו את הגרסה היקרה יותר.

אני אומר את זה כי ההיצע יד2 היום בעייתי, אז עדיף לא לצמצם אופציות יותר מדי.

פורסם

אני עם רגל "כבדה" והממוצע שלי הוא 1:11, אני מאמין שאפשר בסגנון נהיגה רגוע להגיע בקלות ל 1:13/13.5.
1:17 זה כבר אופטימיות יתר.
החל משנת 2018 יש את גרסת ה 1.4T שנחשבת יותר חסכונית. שווה בדיקה.
מאד אמין, נח יחסית. ועם יכולת שטח מפתיעה (אל תצפה ליכולות של פג'ארו, אבל יש לו יכולת).

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 15.2.2022 בשעה 12:52, G-רפי כתב:

אני עם רגל "כבדה" והממוצע שלי הוא 1:11, אני מאמין שאפשר בסגנון נהיגה רגוע להגיע בקלות ל 1:13/13.5.
1:17 זה כבר אופטימיות יתר.
החל משנת 2018 יש את גרסת ה 1.4T שנחשבת יותר חסכונית. שווה בדיקה.
מאד אמין, נח יחסית. ועם יכולת שטח מפתיעה (אל תצפה ליכולות של פג'ארו, אבל יש לו יכולת).

אישתי עם רגל כבדה מגיעה עם הויטארה all-grip לצריכה משולבת של כ 1:13.5

נסיעה מחוץ לעיר הצריכה 1:17-18

• תוכן חדש...