Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 דקות, garicho כתב:

התקלה הכי גדולה של הרוסים (והסיבה לכל המלחמה המיותרת הזאת) היא מודיעין איום ונורא לגבי יכולת העמידה והנחישות של אוקראינה.

בוא נגיד שבתחילת המבצע\מלחמה האוקראינים הגיעו כמעט לנקודת שבירה, הצליחו להחזיק מעמד וקיבלו הרבה תמיכה ואהדה מהמערב, ולהיכנס לאוקראינה זה לא להיכנס לכפר פלסטיני, אחת המדינות הגדולות באירופה ולא מפותחת ברובה מחוץ לערים הגדולות, כלומר או שאתה נוסע על כביש משובש או שתה נוסע בשטח, להכניס לשם כוחות צבאיים ולתחזק אותם זה וואחד משימת סיבולת ארוכת טווח,,כרגע מדינות נאטו נכנסות עמוק יותר ללחימה בשטח ו-או שזה יביא להדרדות או שזה יביא להדרדות לפחות לפי מה שנראה כרגע אף אחד מהצדדים לא הולך להיכנע. 

פורסם
לפני 1 דקה, Mikelt89 כתב:

אחת המדינות הגדולות באירופה ולא מפותחת ברובה מחוץ לערים הגדולות, כלומר או שאתה נוסע על כביש משובש או שתה נוסע בשטח, להכניס לשם כוחות צבאיים ולתחזק אותם זה וואחד משימת סיבולת ארוכת טווח

לא שונה בכלום מרוסיה. 

יש להם מספיק קמ"רים זהים לחלוטין לתרגל בהם. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 4 שעות, Gosser1860 כתב:

זו כמות עצומה :O

אתה רציני?

לרוסיה יש מאות טנקים כנגד לא? 

אני מנסה באמת להבין מה 80 טנקים במקרה הטוב כבר יכולים לשנות.

פורסם

כשמדובר על טנקים מהטובים בהיצע כנגד גרוטאות? הרבה מאוד. כנראה שברוב המקומות יעדיפו 80 טנקי אבראמס על 250 טנקי T64 למשל.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 16 דקות, yd b-4 כתב:

אני מנסה באמת להבין מה 80 טנקים במקרה הטוב כבר יכולים לשנות.

כלום.

כמה רביעיות של מיג 31 חמושים בטילי קינז'אל והטנקים יהפכו לגוש פלדה למיחזור.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 26 דקות, yd b-4 כתב:

אתה רציני?

כן. גם בגלל הפערים מול התוצרת מהתוקפה הסובייטית וגם כי זה בעיקר הצהרת כוונות משמעותית..

לפני 24 דקות, Pika007 כתב:

כנראה שברוב המקומות יעדיפו 80 טנקי אבראמס על 250 טנקי T64 למשל.

פרגנת. אני חושב שהפער הרבה (הרבה) יותר גדול מפי 3.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 20 דקות, מרק10 כתב:

כלום.

20 רביעיות אתה מתכוון, מכיוון שכל מטוס יכול לשאת רק טיל אחד.

לא שהרוסים יכולים להרשות לעצמם לבזבז טילים כל כך יקרים בשביל לחסל טנק אחד עם כל טיל, זה לא הייעוד של הטילים האלו.

אני גם בספק שיש לרוסים 80-90 כאלו בזמינות מיידית בשלב זה, או שהם יעמדו בהוצאה הזו. (80 טילים כאלו עולים קרוב למיליארד דולר.)

פורסם

כמה דברים:

א. עד עכשיו ראינו מעט מאוד תיעודים של שיריון נגד שיריון. 

ב. עד כמה גדול יהיה ההבדל בין לאופרדים או אברמס ל T72/90 במלחמה הזאת? לא ידוע.

ג. לדעתי, החשיבות הגדולה של טנקים מערביים שמתמשים בתחמושת נאטו, היא שאפשר לקבל עוד ועוד תחמושת. לעומת זאת ל T-80 אפשר לקבל... כלום ושום דבר.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 7 שעות, מרק10 כתב:

כלום.

אם נשארו טילים/מטוסים ולא נגנבו על ידי גנרל שיכור שמכר אותם בשביל לממן לעצמו עוד כמה בקבוקים.

פורסם
לפני 10 שעות, David32 כתב:

אבל כשפלשו, פלשו 190K. לא 900.

אז מה? בפלישה השתתפו לפי דבריו של פוטין רק אנשי קבע. יותר מאוחר רוסים לא רק צירפו סדירים, אבל גם גייסו מילואים וגרדו פושעים מבתי הכלא. מדובר במדינה עם אוכלוסייה 140 מיליון (מול 40 מיליון אוקראינים) על שטח הכי גדול בעולם, עם אין ספור אוצרות טבע - נפט, גז, פחם, יהלומים, זהב וכו'.  

אומרים את זה כבר הרבה הרבה זמן. זה לא חדש. ונאטו/המערב תומכים באוקראינה מיום הפלישה, וחלקם לפני.

בלי ה CIA, לא היה עכשיו זלנסקי. הם הזהירו אותו לפני שניסו להתנקש בו, ראש ה CIA הגיע אישית לקייב. לא מסתירים את זה

לתמוך זה לא להילחם. רוסים תומכים בערבים, אבל (רוב הזמן) לא נלחמנו נגד ברה"מ. אמריקאים תומכים בנו אבל סורים ומצרים לא נלחמו בארה"ב. הרבה לפני תחילת מלחת לבנון אנחנו תמכנו בנוצרים, סיפקנו להם נשק ותחמושת, הם היה עוברים אימונים אצלנו. אבל מוסלמים נלחמו בנוצרים ולא בנו. היום תעמולה רוסית צורחת שהם נלחמים בנאט"ו כדי להצדיק מול אוכלוסייה שלהם את מצבה עגום של רוסיה בחזית. 

וכן, מה אני אגיד לך, שורדים בינתיים. אחרי שעשרה חודשים מפמפמים לנו שהנה הם קורסים, הנה נגמרים הטילים - עוד לא. יותר מזה - הם ממשיכים לתקוף ומתקדמים במקומות מסויימים.

לא יודעה מאיפה אתה לוקח את זה, אבל אף פעם לא שמעתי שהם קורסים. זאת מדינת ענק עם צבא ענק, משאבי אנוש ומשאבים טבעים אין סוף. ואם כבר לדבר מי מחזיק מעמד אז זה אוקראינים.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 14 שעות, David32 כתב:

מה, יש כמות בלתי מוגבלת של חיילים *טובים*?

נראה שהחיילים האיכותיים באוקראינה נגמרו כי לא עובר יום בלי כמה סרטונים של אזרחים מושלכים לרכב מסחרי ונלקחים בכוח לחזית באמצע היום.

האתר שלי: long.co.il

פורסם
לפני 17 שעות, מרק10 כתב:

כלום.

לא המיג 31 ולא הקינז'אל מיועדים לסיוע קרוב. לא מיועדים, לא אמורים ולא טובים בזה. מעבר לזה, אף אחד לא יבזבז שעות טיסה של מיג 31 או מספר מאד מועט של טיל אסטרטגי (בהנחה שאנחנו קונים את זה שהוא טוב, לא מדבר על זה בכלל עכשיו) על טנק. 

בקיצור, למה לחזור פה על תעמולה?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מרבית הלאופרדים שיוספקו הם מדגם 2A4 מדובר בכלים בני 40 שנה,  הרכב השריון והמערכות שם לא באמת מותאמות לעוצמת האש המודרנית שקיימת היום בשדה הקרב.  אחד התקריות הבולטות הייתה ב2016 כשטורקיה שלחה טנקים מסוג זה לסוריה ואיבדה 10 מהם תוך זמן קצר בלחימה עם גיהדיסטים.  לפחות הגרמנים שולחים את הדגם המתקדם יותר 2A6 עם שיריון משודרג ומערכות שהולמות יותר את שדה הקרב המודרני, 14 יחידות אם אני זוכר נכון.

https://geopolitiki.com/battle-of-al-bab-turkish-leopard-2a4-tanks/

• מבאס 1
  • תוכן חדש...