Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 שעות, DareDevil כתב:

מה שווה כל הידע הזה אם אתם לא עושים המרה למכוניות

לפחות שיוסיפו אבטיח לקנה מידה

• מצחיק 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 13 שעות, Gavrik כתב:

הפסקה הזאת לא מסתדרת לי עם זאת:

כל יוצא חי"א יודע שלחימוש שונה יש מטרות שונות, וכך גם למטוסים.

הרעיון לתקוף טנק ממטוס שמשמש כפלטפורמת עליונות אווירית נטו, עם טיל בליסטי הוא כ"כ הזוי שאפילו אם היית שולח לנו קישור לקניית אבקת חשמל זה היה נשמע הגיוני יותר.

בלהט השיח לא דייקתי אבל זה ממש לא משנה כי אני בטוח שהרוסים ידעו לחמש את המטוס בנשק מתאים בכדי לפוגע בטנקים.

איזה כייף לי :)

פורסם

אבל זה לא A10 או מסק"ר שמיועד לסיוע קרוב לכוחות הקרקע. התפקיד,הזה מצריך אמצעי גילוי ונשק ייעודיים, כמובן עם ממשק מתאים לטייס ולמטוס.

כנראה שבפורום הזה יש מחסור בטייסי מיג או סוחוי, אזהלא נדע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

מאחר ודיונים מסוג "מטוס/טנק X לוקח את Y" הפסיקו לעניין אותי בגיל 10, אני לא עקבתי אחרי העמודים האחרונים.

תגידו, הייתה לאוקראינים התקדמות מאז כיבוש חרסון?

או יותר טוב, איפה אפשר לראות את המפה העדכנית?

עריכה:

מצאתי:

https://liveuamap.com/

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 26 דקות, vadim6385 כתב:

הייתה לאוקראינים התקדמות מאז כיבוש חרסון?

התקדמות אחורה בעיקר.

תאמת, המצב של האוקראינים לא נראה טוב, למרות משלוחי הנשק.

נראה מה יהיה בהמשך... 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 22 שעות, Pika007 כתב:

אני מהנדס אווירונאוטיקה. אם תרצה אוכל להסביר לך למה המטוס הזה נראה כמו שהוא נראה, למה ה F16 נראה כמו שהוא נראה, וכך גם לגבי מטוסים שתפקידם שונה.

(חפש את המיג 25, שים לב לדמיון של כמעט קופי-פייסט, תרצה? אסביר לך בדיוק למה זה.)

מידע לגבי כל הרכיבים של כל המטוסים שמרכיבים את מה שפותח לפני שנות ה 80 קיים באינטרנט בשפע מרהיב. 

אני קובע שטור הקברניט מחרטט כי מעבר להבנה שלי, אני יודע מה המקורות שלו ועד כמה הוא שוגה בתרגום שלהם.

אין דבר שאני אוהב כמו זה שאחרים אומרים לי מה אני יודע ומאיפה אני יודע את זה. מאיפה הבטחון לבצע הנחות כאלו?

יש משהו שעניין אותי ראיתי בויקפידיה שמיג 25 היתה מערכת אוטומציה משוכללת למדיי של הגשה לנחיתה עד גובה 50 מטר. והכי מעניין מערכת לשליטה מרחוק  ע"י בקר קרקע. שמעת על זה? יש מערכות כאלו במטוסים חדישים יותר?

תכלס במקרה סיכון הטייס יכול לנטוש וינסו להנחית את המטוס בלי לפחד על חיי אדם.

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, David32 כתב:

נראה מה יהיה בהמשך... 

יותר גרוע. נביא הזעם...

לפני 5 שעות, vadim6385 כתב:

מאחר ודיונים מסוג "מטוס/טנק X לוקח את Y" הפסיקו לעניין אותי בגיל 10, אני לא עקבתי אחרי העמודים האחרונים.

האמת שבצעירותי קראתי כמעט את כול בטאוני חיל האוויר שהיו בזמנו כספר עם תוספת של דגמים שונים של בנית מטוסים מנייר.

היום זה פחות מעניין אותי.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, mikyl כתב:

לפני 7 שעות, Nemesis כתב:

יהיה ממש חבל אם יקרה משהו לאוניה בדרך.

*קריצה*

נניח בצד את האינטרס הישראלי, כל העולם עוזר לאוקראינה בהרבה יותר, למה שרוסיה לא תשיג עזרה? מי היא ישראל שתקבע מה היא תעשה ואיך? זה לא נשק שמיועד נגדנו אז עדיף לא להעיף את האף גבוה מדי. 

עריכה אחרונה על ידי Mikelt89
פורסם
לפני 12 שעות, Mikelt89 כתב:

נניח בצד את האינטרס הישראלי, כל העולם עוזר לאוקראינה בהרבה יותר, למה שרוסיה לא תשיג עזרה? מי היא ישראל שתקבע מה היא תעשה ואיך? זה לא נשק שמיועד נגדנו אז עדיף לא להעיף את האף גבוה מדי. 

אירן ורוסיה אלה 2 דיקטטורות מנודות תחת סנקציות ורק טבעי שאחת עזרת לשנייה. תגיד לי מי החברים שלך ואני אגיד לך מי אתה. חברים של רוסיה הם אירן, חיזבאללה, בשאר אסד, קוראיה צפונית ובלארוס.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...