Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, bobi כתב:

לא יאמן. סוחוי 25 רוסי חוטף טיל במנוע ימין, ממשיך לטוס, תוקף את המטרות למרות הפגיעה ומסתלק תוך שחרור נורים.

לא חטף טיל במנוע ימין- טיל התפוצץ קרוב למנוע ימין (מרעום קרבה)

פגיעה קינטית נראית שונה מזה.

אבל באופן כללי כן, כל עוד המבנה שלם- כל מטוס דו מנועי יכול לטוס עם מנוע אחד לא רע בכלל. (אם כי במקרה של ה 25, אם מנוע אחד יוצא מכלל שימוש- הביצועים של המטוס הופכים לפח אשפה)

פורסם (נערך)
לפני 51 דקות, yoni2sh כתב:

אני מעביר לך שיעור קטן,מלחמה זה עסק מסובך,זה לא סרט הוליוודי,וגם הצבא המצויד ביותר יכול להתברבר,לעבור דמורליזציה של ילדים בני 19 וכדומה.

הסיפור עם הילדים זה מה ששומעים ורואים משבויים - אם כי יכול להיות פרופוגנדה, אני לא מאמין לכול המספרים שזורקים (לא של הרוסים עם ה 0 אבידות שלהם) אבל גם לא של האוקראינים.

זה לא סרט הוליוודי. אבל כשכולם מדברים על הצבא הכי הכי בעולם, טופ 5, מעצמה, מאיימת, שמחליטה לתקוף בעלת ברית (לא משנה אם זה כדי להראות לנאטו מי הבוס או מסיבות אחרות) - יש ציפיות.

לא מבין למה אתה דוחף את צהל לדיון. וכן, שמעתי ראיונות עם בריק.

בינתיים, נראה שרוסיה מקבלת כאלה סנקציות...

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

בגלל שאני דואג למדינה האהובה שלי ישראל,ויודע שהיום כולם יורדים על הרוסים שהם חיות עם צבא מתברבר,ומחר זה אנחנו ויכולים להיות באותו מקום.

מוזר,איפה התמיכה האוקראינית בשומר חומות ? לא ראיתי אוקראינים עם דגלי ישראל על הפייסבוק שלהם.

אנחנו כפסע ממלחמה כוללת גם בתוך הגבולות שלנו,

לילה טוב לכולם

עריכה אחרונה על ידי yoni2sh
פורסם

אם כבר כל הזמן חוזרים למצב שלנו ומה טוב לנו ומי שונא אותנו הכי הרבה - אתם לא חושבים שהיה עדיף גם למדינת ישראל אם לא היו מטוסים ומערכות נמ רוסים בסוריה?

אנחנו כמדינה כביכול מסתדרים איתם. אבל בשורה התחתונה הם מחמשים את הצד השני. וכשמדברים על האינטרסים של רוסיה - זה גם אחד מהם. 

• אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

תשמע, פשוט התרגלנו שבכל סכסוך שהוא צריך לבחור צד, גם כשאתה הצופה.

במאי קולנוע משתמשים לא מעט בטריק הזה - גם נבל מרושע עם סיפור רקע קורע לב וגם גיבור ראשי פגום מכף רגל ועד ראש.

פה אנחנו כביכול "נאלצים לבחור" בין ספקית הנשק העיקרית של אויבנו במהלך 50 השנים האחרונות לפחות, לבין צאצאי מחוללי פוגרומים בשלל מאות שונות... מותר גם לא לצדד.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 23 דקות, hans כתב:

פה אנחנו כביכול "נאלצים לבחור" בין ספקית הנשק העיקרית של אויבנו במהלך 50 השנים האחרונות לפחות, לבין צאצאי מחוללי פוגרומים בשלל מאות שונות... מותר גם לא לצדד.

אני חי בזכות משפחה אוקראינית שהסתירה ב 1941 בתקופת הכיבוש הנאצי  את המשפחה של הסבים שלי במרתף ביתם. 

במקרה גם גדלתי בקייב, אוהב מאד את העיר הזו וגם דובר את השפה האוקראינית (מהסיבה הפשוטה שלימדו אותה בבית הספר והייתי תלמיד טוב...)

ב 30 השנים שעברו מאז שעזבתי את אוקראינה, אף פעם לא התעניינתי בחדשות משם, לא במצב הפוליטי ולא בשום דבר. אבל איכשהו בימים אלו הרדיו באוטו מכוון לתחנת שמשדרת חדשות מקייב. 

• אהבתי 3

פורסם

זה די עושה סדר בראש. בעיקרון פוטין עושה באוקראינה בדיוק את מה שהוא עשה בגאורגיה, ושם זה הצליח לו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

לחלוטין לא חייבים לבחור צד. אני בוחר כי אני חושב שמדד האנטישמיות, בטח ההיסטורית, לא יכול להיות פקטור יחיד או עיקרי. ואני רואה בזה מאבק בין המערב הליברלי ודמוקרטי לבין מדינה שהיא גם בעלת רקורד של אנטישמיות וגם בכלליות לא מזוהה אצלי עם יותר מדי דברים חיוביים. ולא הייתי רוצה לחיות בגרמניה. אבל אני מעדיף אותה כמדינה על סין או רוסיה. 

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני שעה, יבגניפ כתב:

אנחנו כמדינה כביכול מסתדרים איתם

עם מי, עם רוסיה?

אנחנו ממש לא. הם מאיימים עלינו בטירוף, ומאחורי הקלעים יש מלחמת התשה די רצינית בין הצדדים.

רוסיה כבר הבהירה היטב שאם ישראל תתמוך באוקראינה יהיו לכך תוצאות (צבאיות, עם חופש הפעולה בסוריה וזה)  - ככה מדבר אויב, לא מישהו שמסתדרים איתו.

גם מה שמצחיק זה שחופש הפעולה שלנו בסוריה נועד כדי להגן עלינו מנשק שהוא רוסי בעיקרו, עם טאצ' איראני

יעני אנחנו מבקשים מרוסיה רשות לפוצץ נשק שהם בעצמם מכרו לאויבנו.

עריכה אחרונה על ידי Ooga
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 15 שעות, Gavrik כתב:

המרחק האווירי בין אוקראינה למוסקבה הוא 460 ק"מ, המרחק בין לטביה (בעלת ברית של נאטו) למוסקבה הוא 580 ק"מ.
100 קילומטר זה מרחק שטילים מיושנים ממלחמת העולם השניה כמו הV2 הגרמני עושים ב50 שניות. עבור טילים היפרסוניים מודרניים מדובר בכמה שניות בודדות.

לא חשבתי על לטביה, אם כך כנראה שזה עוד אחד מהתירוצים המצוצים מהאצבע של פוטין

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בלי לדעת מה קורה איך תחליט באיזה צד אתה? 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בינתיים יש דיווחים (שצריך לקחת בערבון מוגבל כמובן) שחלק גדול מהחיילים הרוסים לא ידעו שהם בכלל הולכים להילחם באוקראינה. צריך לזכור שחלק גדול מהם הגיע לשם באופן רשמי במסגרת תרגיל צבאי רחב.

יש סרטון שבו שבוי רוסי מתקשר הביתה ומבשר לאימו המופתעת שהוא שבוי באוקראינה. לא היה לה מושג שהוא שם בכלל.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, DubelBoom כתב:

דווקא בעיניי חייבים לבחור צד.

מאד מתחבר לציטוט בתמונה:

FB_IMG_1645950767053.thumb.jpg.e303ec1297844c3c7f8c2868aa4a32f9.jpg

ספר לשווייצרים איך זה לא עזר להם במלחמת עולם השניה (אפילו היטלר לא העז להתעסק איתם)

ישראל לא תמיד חייבת להיות במרכז העולם.

לשם שינוי, מגיע לנו להישאר להיות הצופה מהצד, ולנקוט בגישה האוקראינית המסורתית - МОЯ ХАТА С КРАЮ

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...