Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני צריך ייעוץ לגבי חיבור הגלאי רוורס.

אני אמור לחבר את הגלאי לאור רוורס ברכבץ הבעיה היא שהנורה של הרוורס מקבלת 6 וולט והגלאי דורש 12 וולט. מה ניתן לעשות? כבר לקחתי ממסר וחיברתי באמצעותו אבל הממסר גם דורש מינימום 7.5 וולט להפעלה שלו!

פורסם

QUOTE=MJ01]שלום

אני אמור לחבר את הגלאי לאור רוורס ברכבץ הבעיה היא שהנורה של הרוורס מקבלת 6 וולט והגלאי דורש 12 וולט. מה ניתן לעשות? כבר לקחתי ממסר וחיברתי באמצעותו אבל הממסר גם דורש מינימום 7.5 וולט להפעלה שלו!אם יש לך 2 נורות רוורס (תלוי ברכב) ויש לך 6V על כל מנורה אתה יכול לחבר את 2 המנורות בטור ובמקביל אליהן את הגלאי ואוף יש לך 12 וולט עליו.

sani

פורסם

זה עלול ליצור לו בעיות על הפיוז של המנורות כי הוא מגדיל את העומס...אני ממליץ :

תמשוך חוט עם+ קבוע 12 וולט מהחלק הקידמי אחורה...ותעשה עבודה מסודרת שהמערכת תקבל 12 וולט יציבים וטובים...

פורסם

סוריי על ההצפה,לא הייתה אפשרות עריכה...מצורפת סכמה לחיבור.

וזה לא אמור ליצור בעיה עם הפיוז כיוון שמדובר רק בחיישן\גלאי שצורך רק כמה מילי אמפרים בודדים. זה בהנחה שמנגנון ההתרעה לא מחובר למנורות,וגם עם כן הוא גם לא צרכן כל כך כבד,ובמקרה הכי גרוע מעלים את הפיוז בדרגה אחת.לא קריטי ולא יהיה צורך לדעתי.

Doc1.doc

sani

פורסם

ישנם קטנועים 2 פעימות שעובדים על מתח 6V תנסה במוסכים או אפיה שמתעסקים עם קטנועים ואופנועים בטוח יש להם ממסר 6V

פורסם
QUOTE=MJ01]שלום

אני אמור לחבר את הגלאי לאור רוורס ברכבץ הבעיה היא שהנורה של הרוורס מקבלת 6 וולט והגלאי דורש 12 וולט. מה ניתן לעשות? כבר לקחתי ממסר וחיברתי באמצעותו אבל הממסר גם דורש מינימום 7.5 וולט להפעלה שלו!

אם יש לך 2 נורות רוורס (תלוי ברכב) ויש לך 6V על כל מנורה אתה יכול לחבר את 2 המנורות בטור ובמקביל אליהן את הגלאי ואוף יש לך 12 וולט עליו.

ואיך בדיוק הוא יעשה את זה....?

גם אם הוא יחבר במקביל עדיין המתח ישאר 6V.

אבל בכל מקרה על המנורה יש 12V. איפה ראית 6V ?

לזה שאמר למשוך ישירות מהמצבר זה לא טוב מאחר והגלאי צריך לעבוד רק ברגע שמעבירים לרווס ולא בחיבור קבוע כפי שהצעת.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

רק מי שמכיר את כירכהוף יכול להעריך את חוכמתו.....

כל מנורה 6V

2 מנורות בטור,יחד אם הם בטור המתח על שניהם יחד יתן 12V ,צירפתי סכמה פשוטה לחיבור למעלה.מצריך ידע בסיסי בחשמל

והקטע של כל הממסר הזה הוא שיעבוד אוטומטית ברגע כניסה לרוורס ולא הפעלה בכל פעם.

sani

פורסם
12 - 6 = 6

או שאתה חלש במטמטיקה או שאתה חלש בחשמל.

הבן אדם אמר שהוא צריך 12V ולמנורה יש לו רק 6V ככה שאין לו אפשרות לצרוך 12V.

אם תחבר נגד שיפול עליו 6V בטור למנורה לא רק שהגלאי לא יעבוד אלה גם המנורה לא תעבוד (טאורתית).

sani

• תוכן חדש...