Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 שעות, rev-Match כתב:

לא יהיו שום הוזלות בשורה התחתונה.

בכלל כל התוכנית הכלכלית הזאת מרגישה כמו עוד כסף לאלה שגם ככה בסדר (נאמר בעדינות).

במקום לבטל עליית מחירים על החשמל שזה מס פרוגרסיבי (כולם צורכים חשמל גם היצרנים וגם פקידי המכס) מנסים לשים פלסטרים לשנה.

איפה ההבטחות על הוזלת מחירי החשמל על חשבון הגז הלאומי ?!

השחיתות פה חוגגת, אפס אמון בממשלה.

אתה מודע שההבטחה להוזלה של החשמל על חשבון הגז היא של ביבי.

מעוניין לדעת את ההסכם שהוא עשה ולמה אתה לא רואה שקל?

פורסם
לפני 5 שעות, dorgo כתב:

לי אישית מאוד מפריע שכל התוכניות הכלכליות מתמקדות באוכלוסיות ספציפיות ולא לכלל המשק שעובד ותורם.

מה עם היחידים שחיים לבד ומשלמים מיסים גבוהים? מה עם זוגות ללא ילדים שמנסים ליצור בסיס כלשהו לפני שהם מביאים לעולם ילדים?

יודעים רק לשתות מאיתנו כסף על כל דבר ולחלק אותו לאוכלוסיות אחרות - שלא נדבר על ״מחיר למשתכן״.

המדינה התרגלה לתזרים הזה ומרוב שהוא אדיר קשה לראות חלופות שיניבו את אותה גבייה. 

משפחות עם ילדים צורכות יותר, נפגעו יותר מהעלאות המחירים ולכן הגיוני שתוכנית כלכלית כזאת תתמקד בהם. מזל שהם עובדים. 

מיצובישי כריזמה 98 -> מאזדה 3 2008 -> סוזוקי SX4 2013 -> מיצובישי אטראז׳ 2015 -> קיה ספורטאז׳ 2012

מתנדב בחלפים - סיוע בהזמנת חלקי חילוף לרכב מחו״ל

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 שעות, tinoki כתב:

ואז הילדים יעשו סוללות עם קומבינות, ונאכל פיצוצים ושריפות

נקנה להם אופניים רגילות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, arturkopit כתב:

אתה מודע שההבטחה להוזלה של החשמל על חשבון הגז היא של ביבי.

מעוניין לדעת את ההסכם שהוא עשה ולמה אתה לא רואה שקל?

כי ביבי היה החותם היחיד על ההסכם? לא היו פקידי אוצר, שרי אנרגיה והפמליה שלהם? 

ואיפה לפיד שצעק בכל שידור שהוא לא יאפשר לגנוב את העם? 

הממשלה הזאת לא מאמינה בעצמה והשחיתות שלה כל כך קיצונית שהרמה שהליכוד הגיע אליה בעשור, הם עקפו בחצי שנה, כל אחד טרף את העוגה וממשיך לטרוף מתוך מחשבה שעוד מעט זה נגמר. 

עריכה אחרונה על ידי rev-Match

פורסם

תחכים אותנו @rev-Match

למה אתה חושב שהממשלה הזאת לא מאמינה בעצמה? כי היא יוצרת תוכניות כלכליות שמטיבות עם מי שמשלם מיסים? כי היא דואגת לשמור על המשק פתח למרות הקורונה? כי היא לא מתאבדת כלכלית? כי היא לא נכנעת לקבוצות לחץ בקואליציה ומוצאת פתרונות יחד עם האופוזיציה?

ובוא תספר לנו למה לדעתך היא כה מושחתת. האם ראש הממשלה שלה משדרג את הבית הפרטי שלו על חשבון האזרחים? אולי אשתו מקבלת מתנות בשווי עשרות אלפי שקלים מאנשי עסקים שבתמורה מקבלים הטבות מראש הממשלה? אולי ראש הממשלה מינה את עצמו להיות שר הביטחון והתקשורת?

• משעמם 2

מיצובישי כריזמה 98 -> מאזדה 3 2008 -> סוזוקי SX4 2013 -> מיצובישי אטראז׳ 2015 -> קיה ספורטאז׳ 2012

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, rev-Match כתב:

כי ביבי היה החותם היחיד על ההסכם? לא היו פקידי אוצר, שרי אנרגיה והפמליה שלהם? 

ואיפה לפיד שצעק בכל שידור שהוא לא יאפשר לגנוב את העם? 

הממשלה הזאת לא מאמינה בעצמה והשחיתות שלה כל כך קיצונית שהרמה שהליכוד הגיע אליה בעשור, הם עקפו בחצי שנה, כל אחד טרף את העוגה וממשיך לטרוף מתוך מחשבה שעוד מעט זה נגמר. 

כן, רק הוא ושר האנרגיה שהוא של הליכוד. מה הפקידים באוצר יכולים לעשות?

שכחת גם לציין את העבריין מכלוף שהתפטר על מנת לדפוק את המדינה יותר. אבל מה לך לעובדות?

מה הקשר לפיד עכשיו?מה הקטע של הוואטוביזם הבלתי נגמר הזה?

image.thumb.png.c9d3e7b0ca2e48eeca16d3f16c11349a.png

עריכה אחרונה על ידי arturkopit
פורסם (נערך)
לפני כשעה, dotSYS כתב:

תחכים אותנו @rev-Match

למה אתה חושב שהממשלה הזאת לא מאמינה בעצמה? כי היא יוצרת תוכניות כלכליות שמטיבות עם מי שמשלם מיסים? כי היא דואגת לשמור על המשק פתח למרות הקורונה? כי היא לא מתאבדת כלכלית? כי היא לא נכנעת לקבוצות לחץ בקואליציה ומוצאת פתרונות יחד עם האופוזיציה?

ובוא תספר לנו למה לדעתך היא כה מושחתת. האם ראש הממשלה שלה משדרג את הבית הפרטי שלו על חשבון האזרחים? אולי אשתו מקבלת מתנות בשווי עשרות אלפי שקלים מאנשי עסקים שבתמורה מקבלים הטבות מראש הממשלה? אולי ראש הממשלה מינה את עצמו להיות שר הביטחון והתקשורת?

לא זכור לי שבחשבון חשמל יש הפרדה למי שיש לו ילדים מתחת לגיל 6 / מעל 12. 

לא זכור לי גם שבסופר שואלים באיזה גילאים הילדים שלי.

אם יש לך ספק, אנחנו זוג שמשלם מיסים. 

לא אסם לא עלית ולא היבואן דיפלומט לא מעלים מחירים ע"פ הרכב התא המשפחתי. 

תוכנית כלכלית מיטיבה בתחת שלי. 

לגבי שחיתות, אתה לא שומע עשירית על המעשיות של הממשלה הזאת בתקשורת והסיבות ידועות. היום הודח ברדוגו מתוכנית רדיו! חלילה לא יחשוף איזו פרשה בפריים טיים של עם ישראל העומד בפקקים בדרך הביתה. 

לא זכורה לי ביקורת שהיא לא מהליכוד כלפי שדנה וייס למשל. 

משדרג את הבית? 

שר החוץ שלך הקיף את העולם בחצי שנה ולא במטוס שעומד ומתייבש בחניון של תע"א חלילה לא לפגוע בשמו הטוב של החסר השכלה הזה, שלא ידבק בו משהו מביבי. הפמליה שלו דרך אגב ברכבת אווירית לדובאי אבל גם על זה לא תשמע בתקשורת. 

השיפוץ של שרה זה כסף קטן. 

ואני לא אדבר על רשימת המינויים של המקורבים בארגונים כאלה ואחרים, על חלקם שמעת והם נבלמו, מי יודע עוד כמה כאלה יש. 

התקשורת עשתה אכלה עבודה נגד ביבי, נראה שכל הטענות שלך לליכוד מסתכמות בשרה והמתנות שלה. 

לא אומר שביבי היה מושלם אבל אחרי הקרקס בחצי שנה האחרונה הוא בוודאות הכי טוב ממה שיש. 

עריכה אחרונה על ידי rev-Match

פורסם

המס הגבוה בחלפים הוא מס הקניה, הוא לרוב מורכב מ-60% תמ"א (תוספת מכסת אחוזים) ומס קניה של 12%. המכס ברוב החלפים נע בין 6% ל-8%. וכמובן על כל אלה בא המע"מ של 17%.

מרכיב נוסף שמייקר את החלפים הוא עלות האישור ממעבדה מוסמכת לרכב (מכון תקנים / מעבדת אריאל / טכניון ועוד...) עלות האישורים יכולה להגיע לעשרות אלפי שקלים. אז אכן כן, הורדת מכס על חלפים היא אכן צד פופוליסטי שאין בו דבר.

פורסם
לפני שעה, rev-Match כתב:

לא זכור לי שבחשבון חשמל יש הפרדה למי שיש לו ילדים מתחת לגיל 6 / מעל 12. 

לא זכור לי גם שבסופר שואלים באיזה גילאים הילדים שלי.

אם יש לך ספק, אנחנו זוג שמשלם מיסים. 

לא אסם לא עלית ולא היבואן דיפלומט לא מעלים מחירים ע"פ הרכב התא המשפחתי. 

תוכנית כלכלית מיטיבה בתחת שלי. 

לגבי שחיתות, אתה לא שומע עשירית על המעשיות של הממשלה הזאת בתקשורת והסיבות ידועות. היום הודח ברדוגו מתוכנית רדיו! חלילה לא יחשוף איזו פרשה בפריים טיים של עם ישראל העומד בפקקים בדרך הביתה. 

לא זכורה לי ביקורת שהיא לא מהליכוד כלפי שדנה וייס למשל. 

משדרג את הבית? 

שר החוץ שלך הקיף את העולם בחצי שנה ולא במטוס שעומד ומתייבש בחניון של תע"א חלילה לא לפגוע בשמו הטוב של החסר השכלה הזה, שלא ידבק בו משהו מביבי. הפמליה שלו דרך אגב ברכבת אווירית לדובאי אבל גם על זה לא תשמע בתקשורת. 

השיפוץ של שרה זה כסף קטן. 

ואני לא אדבר על רשימת המינויים של המקורבים בארגונים כאלה ואחרים, על חלקם שמעת והם נבלמו, מי יודע עוד כמה כאלה יש. 

התקשורת עשתה אכלה עבודה נגד ביבי, נראה שכל הטענות שלך לליכוד מסתכמות בשרה והמתנות שלה. 

לא אומר שביבי היה מושלם אבל אחרי הקרקס בחצי שנה האחרונה הוא בוודאות הכי טוב ממה שיש. 

הנקודה שאתה מפספס היא שהממשלה הזאת דוגלת בצמצום התערבות ממשלתית ובשוק חופשי בשביל מקסימום הפחתה של יוקר המחיה. הממשלה יכלה לקנות טיטולים ולחלק להורים. זה יוזיל להורים עם תינוקות את יוקר המחיה. האם זאת התערבות בריאה? התשובה היא לא. מה שכן נכון לעשות הוא לשחק במגרש שלך. אם אין הצדקה למכסים - אז פשוט מבטלים אותם. זה מקל על היבוא ומגדיל את התחרות. 

ההבדל בין השיפוצים של שרה לנסיעות של לפיד הוא שרק אחד מהם חוקי וזו ההגדרה של שחיתות.

לפני 46 דקות, Meepmeep כתב:

המס הגבוה בחלפים הוא מס הקניה, הוא לרוב מורכב מ-60% תמ"א (תוספת מכסת אחוזים) ומס קניה של 12%. המכס ברוב החלפים נע בין 6% ל-8%. וכמובן על כל אלה בא המע"מ של 17%.

מרכיב נוסף שמייקר את החלפים הוא עלות האישור ממעבדה מוסמכת לרכב (מכון תקנים / מעבדת אריאל / טכניון ועוד...) עלות האישורים יכולה להגיע לעשרות אלפי שקלים. אז אכן כן, הורדת מכס על חלפים היא אכן צד פופוליסטי שאין בו דבר.

מה ציפית? שהממשלה תבטל את המע״מ ותסגור את מכון התקנים כדי להפחית את יוקר המחיה?

• משעמם 1

פורסם
לפני 7 שעות, Boltik כתב:

במה פוטנציאל לנזק בטייס יותר גדול?

שני מגדלים

• מצחיק 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעתיים, arturkopit כתב:

נתחיל מהסוף, ביבי הכי גרוע מכל דבר. גרוע ברמה של אם לא הוא היה נבחר שוב היינו כמו איראן במקרה הטוב.

אין ספק, לכן לדברי אהרן ברק הוא שמר על מערכת המשפט לאורך שנים רבות כ"כ, (עד שהתחילו המשפטים שלו, ואן ספק שהוא צדק אם לא תשכח את מה שנחשף עכשיו במשפט ובפגסוס)

העבודה של שר החוץ זה לטייל בעולם ולחזק את הקשר של ישראל

הוא דיבר על טיסות באמצעות מטוס פרטי ולא באמצעות המטוס היעודי לרוה"מ שעלותו פחותה בהרבה.

אגב עם כל הידע המדהים שלו (יודע הרבה יותר מויקיפדיה, עובדה הוא הרבה פעמים אומר הפוך ממנה) אני לא בטוח אם הוא מועיל לשמה של ישראל או שעדיףשישאר בארץ וישתוק זה הרבה יותר מועיל (ראה לפני מערכת הבחירות הוא שתק, וכמה המפלגה שלו עלתה בזכות זה).

ברדוגו היה מינוי פוליטי של ביבי, ברדוגו הודה בזה וגם חפץ הודה בזה. הוא לא עיתונאי[הודה בעצמו], לא שדרן ולא פרשן. כל מה שהוא היה אומר בתוכנית זה רק הכפשות, קללות וטענות שקר. שלא נדבר על העברית העילגת שלו שפגעה לאנשים באוזניים.

כנראה שבגלל העיברית העילגת שלו התוכנית שלו היא הכי מואזנת בשעה הזו מכל תוכניות הרדיו. אגב אשמ חלפירוט על טענות שקר שהוא השמיע.

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 7 שעות, arturkopit כתב:

שלא נדבר על העברית העילגת שלו שפגעה לאנשים באוזניים. 

יש לך את זה ביותר מתנשא? 

אולי תקרא לו צ'חצ'ח וזהו?

לגבי עובדות, לא מתייחס לעובדות מויקיפדיה. 

אם אתה חושב ש3 אנשים ורק הם יכולים למכור נכס לאומי אז אין לי מה להגיד לך. 

• אהבתי 1

פורסם
לפני 9 שעות, ירון דורפמן כתב:

אין ספק, לכן לדברי אהרן ברק הוא שמר על מערכת המשפט לאורך שנים רבות כ"כ, (עד שהתחילו המשפטים שלו, ואן ספק שהוא צדק אם לא תשכח את מה שנחשף עכשיו במשפט ובפגסוס)

הוא דיבר על טיסות באמצעות מטוס פרטי ולא באמצעות המטוס היעודי לרוה"מ שעלותו פחותה בהרבה.

אגב עם כל הידע המדהים שלו (יודע הרבה יותר מויקיפדיה, עובדה הוא הרבה פעמים אומר הפוך ממנה) אני לא בטוח אם הוא מועיל לשמה של ישראל או שעדיףשישאר בארץ וישתוק זה הרבה יותר מועיל (ראה לפני מערכת הבחירות הוא שתק, וכמה המפלגה שלו עלתה בזכות זה).

כנראה שבגלל העיברית העילגת שלו התוכנית שלו היא הכי מואזנת בשעה הזו מכל תוכניות הרדיו. אגב אשמ חלפירוט על טענות שקר שהוא השמיע.

אתה מתכוון לכך שהוא הכפיש את מערכת המשפט במשך שנים והרס את המשטרה ודחך מינויים אישים לכל מקום?

הא, רגע לא אכפת לך מזה כל עוד זה לטובת הנאשם.

אולי אם הוא היה משתמש קצת בויקיפדיה או בגוגל הוא היה יודע שהמטוס לא נמצא בשימוש. חוץ מזה, השקיעו במטוס הזה פאקינג מיליארד שקל לכלום ושום דבר תודות לנאשם.

אתה מתכוון לתוכנית של 5 בערב שכולם יוצאים מעבודה?

עוד שנייה תגיד לי שיש יותר רייטינג בחדשות של שעה 8 מאשר בחדשות של שעה 3. 

בינתיים הוא בתור שר חוץ מעלה הרבה מניות למדינת ישראל, לעומת ביבי שאפילו לא קיבל יריקה מכיוון ביידן.

לפני 4 שעות, rev-Match כתב:

יש לך את זה ביותר מתנשא? 

אולי תקרא לו צ'חצ'ח וזהו?

לגבי עובדות, לא מתייחס לעובדות מויקיפדיה. 

אם אתה חושב ש3 אנשים ורק הם יכולים למכור נכס לאומי אז אין לי מה להגיד לך. 

מתנשא?אז בעצם לציין עובדות זאת התנשאות?

חחחח, אחשלי אז בעצם כתבות, מאמרים ועובדות בשטח לא עובדים בשבילך, הא?

טוב נו, בשבילך עובדות זה רק מה שאתה שומע בערוץ 14 או מה שאתה קורא בציוץ בטוויטר של פיד "תיקים קורסים".

• משעמם 1
פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, arturkopit כתב:

אתה מתכוון לכך שהוא הכפיש את מערכת המשפט במשך שנים והרס את המשטרה ודחך מינויים אישים לכל מקום?

הא, רגע לא אכפת לך מזה כל עוד זה לטובת הנאשם.

אולי אם הוא היה משתמש קצת בויקיפדיה או בגוגל הוא היה יודע שהמטוס לא נמצא בשימוש. חוץ מזה, השקיעו במטוס הזה פאקינג מיליארד שקל לכלום ושום דבר תודות לנאשם.

אתה מתכוון לתוכנית של 5 בערב שכולם יוצאים מעבודה?

עוד שנייה תגיד לי שיש יותר רייטינג בחדשות של שעה 8 מאשר בחדשות של שעה 3. 

בינתיים הוא בתור שר חוץ מעלה הרבה מניות למדינת ישראל, לעומת ביבי שאפילו לא קיבל יריקה מכיוון ביידן.

מתנשא?אז בעצם לציין עובדות זאת התנשאות?

חחחח, אחשלי אז בעצם כתבות, מאמרים ועובדות בשטח לא עובדים בשבילך, הא?

טוב נו, בשבילך עובדות זה רק מה שאתה שומע בערוץ 14 או מה שאתה קורא בציוץ בטוויטר של פיד "תיקים קורסים".

גם כתבות בעיתון הארץ זה לא מקור מידע שניתן להסתמך עליו כשהתנאי קבלה לעבודה בעיתון הוא iq של 65 ומטה. 

עריכה אחרונה על ידי eitanuch
  • אהבתי 1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...