Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, m&t כתב:

ככה לא מוכרים רכב, לך תדע עבר באדום צילם מצלמה מהירות הכל יגיע אליך בעוד חודשיים בדואר ועכשיו לך תחפש אותו מי נותן רכב ככה זה הזוי.

בעיקרון אתה צודק אבל ספציפית כאן אני מכיר את האיש הגון ומיושב 

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה מאוד יעזור כשתקבל דו"ח על שמך של כמה מאות / אלפי שקלים עם נקודות. 

• רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני הייתי מחזיר את הכסף בניכוי דמי שימוש סבירים לרכב, בדיקה כמובן שהרכב לא ניזוק בינתיים וחתימה על מכתב האומר שהרכב היה בשימושו מתאריך ושעה x ועד תאריך ושעה y. 

אבל זה אני. 

• אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, חושב טוב כתב:

בעיקרון אתה צודק אבל ספציפית כאן אני מכיר את האיש הגון ומיושב 

גם עם אדם הכי הגון ומיושב, ובסכומים נמוכים יחסית כמו שהטידה נמכרת בהם עושים זכרון דברים. חוזים נועדו לשבת במגירה, אבל לפעמים זה מה שמוציא אותך אח"כ מהבוץ/מונע ממך להיכנס אליו מלכתחילה.

אני הייתי ממליץ לקחת את הרכב לבדיקה במוסך שמכיר את הרכב, וליישב את הסיפור בהתאם, כולל איזשהו תיעוד בכתב ששניכם חתמתם עליו. במידה והרכב יישאר אצלו - קבעו שם את התנאים (דדליין/טיפול בדוחות וכו') להעברת הבעלות בפועל.

עריכה אחרונה על ידי nadavd4
פורסם
לפני 7 שעות, m&t כתב:

ככה לא מוכרים רכב, לך תדע עבר באדום צילם מצלמה מהירות הכל יגיע אליך בעוד חודשיים בדואר ועכשיו לך תחפש אותו מי נותן רכב ככה זה הזוי.

צודק עבירת תנועה לך תוכיח שזה לא אתה

כל העבירות מגיעות לבעל הרכב.

אני לא נותן מפתח של רכב ללא העברת בעלות

פורסם (נערך)

צודקים למדתי להבא מקווה רק שלא בדרך הקשה .אבל להציל את כבודי אומר כפי שכתבתי בתחילת השרשור היינו בדואר אבל היה סירוב של משרד הרישוי בגלל ההסדר תשלום של הפרשי אגרת תג נכה 

ואני רציתי לגמור ולהתפטר כבר מהרכב שהיה כמעט חודש ביד שתיים לכן הסכמתי שייקח אגב יש לי שיק פתוח שלו לביטחון

שנינו מאותו מגזר וסומכים אחד על השני   

שבת שלום.

עריכה אחרונה על ידי חושב טוב
פורסם

לא בא חלילה לחנך פה אף אחד, אבל משפט שאמר לי פעם אבי ואני תמיד זוכר: אף פעם אל תסמוך על אף אחד, חוץ מעל עצמך. מקווה בשבילך שדברים יסתדרו על הצד הטוב ביותר. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

2016 BMW M235i.

פורסם

"רכב נכה" עם פטור מאגרה 

מחייב פנייה פיזית למשרד הרישוי

להנפקת רישיון חדש עם הפרש האגרה.

ולביצוע העברת בעלות.

פורסם

דעתי האישית אני לא הייתי מחזיר שום כסף הקונה בדק את האוטו לסביאות רצונו ועוד העביר כבר את הכסף 

זה אומר שהרכב היה מעולה לקניה ( אולי מישהו אמר לו משהו שהכניס את הקונה לחרדה ) 

לא משנה מי הקונה זה לא פייר לקחת רכב לנסוע פתאום קורה משהו ואז להגיד אחרי יומיים " אני לא רוצה " זה אחלה דרך לפתוח לנוכלים שיעשו מטעמים לכן אל תחזיר כסף .

לך תדע אולי בדרך נכנס לאיזה בור מטורף ובום רעש בגיר אל תסמוך אל אף אחד !!! 

זו דעתי האישית וההוגנת למדי אחרי שהקונה בדק ושילם .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

אני הייתי מודיע לקונה שאפשר לבטל עסקה בתנאים הבאים:

אני מחייב אותו בגין דמי שימוש ברכב על כל יום בהתאם למחיר השכרת רכב בדרגה זו.

בנוסף אם יש נזק לגיר אני מחייב אותו בסכום התיקון כולל מע"מ.

כל זה בתוספת אובדן ימי עבודה היקרים שלי.

• רעיון טוב! 1

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם
בתאריך 4.2.2022 בשעה 15:45, חושב טוב כתב:

צודקים למדתי להבא מקווה רק שלא בדרך הקשה .אבל להציל את כבודי אומר כפי שכתבתי בתחילת השרשור היינו בדואר אבל היה סירוב של משרד הרישוי בגלל ההסדר תשלום של הפרשי אגרת תג נכה 

ואני רציתי לגמור ולהתפטר כבר מהרכב שהיה כמעט חודש ביד שתיים לכן הסכמתי שייקח אגב יש לי שיק פתוח שלו לביטחון

שנינו מאותו מגזר וסומכים אחד על השני   

שבת שלום.

לא הבנתי מה הלחץ?

חשבת למכור את הרכב תוך שבוע ?

פורסם

לפני שעה, Mr.Hybrid כתב:

אני הייתי מודיע לקונה שאפשר לבטל עסקה בתנאים הבאים:

אני מחייב אותו בגין דמי שימוש ברכב על כל יום בהתאם למחיר השכרת רכב בדרגה זו.

בנוסף אם יש נזק לגיר אני מחייב אותו בסכום התיקון כולל מע"מ.

כל זה בתוספת אובדן ימי עבודה היקרים שלי.

הוא לא יצא מזה סתם בעייתי ולא מצדיק מזה פה רכב השכרה  מי יודע איפה הוא נסע ברכב ולך תבקש כסף על תיקון שהקונה לא רוצה לקנות .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

• תוכן חדש...