Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב ב-130K -

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר 7 שנים עם הגולף 2010 שלי, הגיע זמני להתחדש.

מחפש לרכוש רכב בסביבות 130K, יכול למתוח 10% למעלה אם צריך.

לא חייב להיות רכב חדש

יכול להיות גם בן שנתיים - שלוש.

אני נוסע לבד ב-99% מהזמן,

אין ילדים להעמיס בבוסטר

מעדיף רכב לא גדול (כמו הגולף)

לא משנה לי אם זה 3/5 דלתות

נוסע בעיקר בינעירוני (עם פקקים),

אוהב מאוד תוצרת VAG

מחפש רכב מודרני, מאובזר, שיראה טוב (בעיניי המתבונן כמובן), איכות הרכבה טובה

עלויות אחזקה, טיפולים וכו' -  כל עוד לא מדובר במשהו חריג (בכל זאת מכיר את מוסכי היבואן לא מעט שנים) - לא משנה לי

צריכת דלק - לא משנה לי (בגבולות ההיגיון הסביר כמובן)

אשמח לשמוע המלצותיכם.

פורסם

סופר מיני גם מתאים? גולף היא משפחתית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תבדוק את הסקודה קאמיק, נשמע שהיא תענה על הדרישות שלך.

ואתה תוכל לקנות אחת חדשה בתקציב שלך.

מה שכן, תיקח בחשבון שזמני האספקה ארוכים לרוב הדגמים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הייתי בודק פיגו 208, תהיה מאובזרת, סלון איכותי וזריזה ונוחה.

ההגה יכול להסתיר את לוח המחוונים אז תבדוק זאת בנסיעת מבחן.

אופל קורסה בעלת מנוע וגיר דומים, אבל ההגה לא מסתיר את לוח המחוונים, מהנה לנהיגה.

איביזה עם מנוע 1.5 תהיה מאובזרת וזריזה, מרווחת יותר ולדעתי מושבים תומכים יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אהבת את הגולף אולי תוכל להשתדרג לחדשה מהניילונים,בנוסף יש לך את האיביזה fr עם מנוע ה-1.5 טורבו,רכב זריז מאוד ועם קריצה ספורטיבית שלאחרונה עבר מתיחת פנים שכללה שדרוג במולטימדיה ובמערכות הבטיחות האקטיביות,ואם אתה ממיטיבי הלכת אז ניתן למצוא כזו ידנית (רק משומשת).

עוד אופציה מיוחדת שתוכל להתאים לך זו הפיג׳ו 208 בגרסה החשמלית,אך זאת רק במידה והטווח יתאים לנסיעות שלך ויש לך מקום לעמדת טעינה בבית.

פורסם

באותו מחיר של הגולף ( 136 אלף שקל עם מנוע ליטר) אפשר לקבל את הלאון עם 1.5 טורבו. יותר מרווחת מהאיביזה ואוטו דיי שלם לדעתי (אך גם יותר יקר בעשירייה).  

• תוכן חדש...