Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כל מי שחשב שלא גונבים רנו טווינגו- יש לי חדשות בשבילכם........

אתמול בלילה הייתי בטיילת של בת-ים. החניתי את הרכב והלכתי לאכול באיזור. כשחזרנו (אני +חבר וידידה) ראיתי מרחוק שמישהו מתעסק לי במנעול של הדלת. כמובן שרצנו מהר לרכב תוך כדי צעקות והבחור נכנס לרכב שלו שם חיכה חבר שלו וברח.

מזל שתפסנו אותו על חם כי הוא לא הספיק להכנס לרכב אלא רק לפתוח את הדלת. הוא פירק את הצילינדר של המנעול בדלת וכרגע יש חור במקום שבו אמורים להכניס מפתח.

מה עושים עכשיו? האם ניתן לפנות למנעולן שיעשה צילינדר על פי המפתח? זה מפתח מקורי של רנו והוא כמובן מתאים גם לדלת השניה ולסוויצ'. האם ניתן לעשות צילינדר על פי המפתח או שחייבים להחליף את המפתח ויחד איתו את כל המנעולים והסוויצ'?

אל מי צריך לפנות? מנעולן? פחח? זגג? מוסך רנו? שמעתי הרבה המלצות ואשמח לשמוע את דעתכם.

שאלה שניה: אין לי ביטוח מקיף, האם אצטרך לשלם את הנזק הכספי בעצמי או שיש סיכוי שבפוליסה צד ג' יש כיסוי נגד פריצות? הייתי מתקשר לביטוח אבל אוכל לעשות זאת רק ביות ראשון.

חשוב- תיאור הפורצים והרכב שלהם:

הפורציים ברחו בטנדר סובארו בצבע בז', מספר הרכב הוא 19-213-03

יכול להיות שהרכב גנוב אבל זה היה נראה כמו הרכב שלהם (למרות שקשה לומר)

2 הפורצים הם בני מיעוטים עם צבע עור כהה,רזים ובגובה של בערך 170-180

שיער שחור קצוץ. היזהרו!

כמובן שהמשטרה מעורבת בעניין כולל טביעות אצבעות ואפילו פתחו מיד בחיפושים כולל הרמת מסוק לאוויר אבל אשמח לקבל את עזרתכם פה. אם מישהו מכם יראה את הרכב ויודע היכן הוא חונה בבקשה תודיעו לי שאוכל להעביר את המידע למשטרה או אפילו אם תראו את הרכב בנסיעה תוכלו להודיע למשטרה (אם ממש אין לכם חיים ובא לכם לעזור לי).

תודה, דן.

*מנהלים, התלבטתי היכן לרשום זאת.אם צריך להעביר לפורום הטכני תרגישו חופשי

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל הכבוד שרשמת את המספר של הרכב ועל התעוזה,אני בטוח שיאתרו את הרכב בקרוב.

בקשר לצילינדר ,תבדוק אצל כל מנעולן אם ניתן לתקן את הצילינדר,לא חייב דווקא במוסכי רנו כי הרכב לא עד כדי כך מודרני שתצטרך מפתחות מיוחדים ,אם לא ניתן לתקנו,אז לא חייב להחליף הכל,פשוט תעשה צילנדר חדש ותוסיף עוד מפתח לצרור שיפתח רק את דלת הנהג...

ואל תופתע שגונבים טווינגו,הרכב די נדיר והחלקים שלו מבוקשים,כל ספק חלקים מהשטחים יכול לעשות סכום נאה רק מחלקי הפח שלה.

בהצלחה בהמשך.

פורסם

נשמע לי די מוזר הסיפור..

זה אולי לא מוזר שהרכב נפרץ בבת ים :wink: , אבל בטיילת??

באיזו שעה קרה המיקרה?

לא היו אנשים סביב שראו את הנעשה??

פורסם

הפורציים ברחו בטנדר סובארו בצבע בז', מספר הרכב הוא 19-213-03

י

כל הכבוד שרשמת את המספר של הרכב ועל התעוזה,אני בטוח שיאתרו את הרכב בקרוב.

סביר להניח שהרכב דווח למשטרה כגנוב חצי שעה קודם.

מזכיר לי בדיחה ישנה.

אחד רואה שגונבים לו את הרכב.

חבר שלו אומר לו "למה לא רדפת אחריהם ?"

הוא עונה "אל תדאג, רשמתי את המספר".

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

קודם כל! הנה ההוכחה על זה שאם יש למשטרה מספיק פרטים (הוא רשם מספר רכב, ויש טביעות אצבעות) אין לה בעיה להתחיל במרדף ואפילו להרים מסוק! (לכל הספקנים שחושבים שאם גנבו אז אין למי להתקשר ב100 אחוז).

אז זה קצת נותן בי יותר בטחון בעבודת המשטרה (רק קצת).

סביר להניח שאם לא היית נותן להם מספיק פרטים, אז הם לא היו פותחים במרדף.

למה להם להתחיל לרדוף אחרי רכב שבעצם לא הצליח לגנוב כלום? (הוא לא ממש השיג שרשרת יהלומים יקרה מפז מהטווינגו), אז זהו, "בעלי הרכב" הזה ינסו לפרוץ בקרוב רכבים אחרים ואולי גם דירות. המשטרה בטח ניסתה להקדים תרופה למכות אחרות.

כנראה שבת ים נכנסת לרשימת המקומות שאני לא עוזב שם את האוטו, לפחות בלילות, (למרות שאין לי בגדול מה לעשות שם).

יחד עם יפו ות"א דרום\מרכז. מי יודע אולי גם ראשון לציון, למישהו יש נסיון רע עם המקום הזה?

לא נגרם לך כל רע, יכלו לגנוב לך את האוטו\המערכת, תגיד רק תודה שהספקת לעצור בעדם, והם מנגד ברחו ולא ניסו לתקוף אותך.

אתה בטוח שהרימו מסוק בשבילך? אם כן כל הכבוד.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

zundle- אין בעיה- אני מקווה שזה יעזור לאנשים פה ואני מקווה שבאמת המשטרה מעדכנת את המאגר כפי שהובטח ומצויין בכתובת.

פורסם

המשטרה יכולה לפי מספר הרכב לברר איפה הם גרים. יכול להיות שהם זייפו סתם מספר(כמו בסרטים שלוחצים כפתור ומספר הרישוי משנה :) )

אני רואה שגם ה*ערבים במיתון, הם כבר גנבו את כל הסובארו טנדרים, עכשיו הם עוברים לרנו.

*במידה וזה באמת ערבים/בדואים...

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
המשטרה יכולה לפי מספר הרכב לברר איפה הם גרים. יכול להיות שהם זייפו סתם מספר(כמו בסרטים שלוחצים כפתור ומספר הרישוי משנה :) )

אני רואה שגם ה*ערבים במיתון, הם כבר גנבו את כל הסובארו טנדרים, עכשיו הם עוברים לרנו.

*במידה וזה באמת ערבים/בדואים...

ברור שאלו ערבים או בדואים..

שמעתי שהערבים בשטחים מצאו שיטה לשכפל מפתח מאסטר לפיאט אונו ועכשיו הם גונבים גם אונואים.

באמת כנראה לא נשארו סובארו טנדרים והם גונבים רנו..

דרך אגב אתה מתכוון לסרט "מהיר ועצבני".

דרך אגב הם לא מספיק חכמים עד כדי כך כדי לזייף מספר שלם! לפי הסיומת 03 של המספר זה מראה שזה המספר האמיתי.

פורסם
ברור שאלו ערבים או בדואים..

מעניין אותי כיצד אתה בטוח כל כך ?

דרך אגב הם לא מספיק חכמים עד כדי כך כדי לזייף מספר שלם! לפי הסיומת 03 של המספר זה מראה שזה המספר האמיתי

במידה וזייפו , הם מספיק חכמים לזייף ולהשתמש בסיומת המקורית של הרכב בכדי לא להתבלט

עם סיומת שלא קשורה לרכב , אז מי פה לא מספיק חכם?

:?

פורסם

האירוע התרחש בשעה אחת בלילה. מה שמוזר זה שהיו באיזור המון אנשים ועדיין היה להם אומץ לנסות לפרוץ ברגע שאף אחד לא הסתכל.

אם הרכב לא דווח כגנוב אז האם זה בטוח שהמשטרה תפתח בחקירה ? כוונתי היא שזה לא קשה להם לאתר את בעלי הרכב ולהפתיע אותם בביקור בית. נראה לכם שאולי הם לא יעשו את זה כי זה רק עניין קטן? הרי ברוב המקרים אין שום קצה חוט ופה יש מספר רכב!

אגב, לא אמרתי שיש טביעות אצבעות, אמרתי שלקחו טביעות אצבעות. יכול להיות שהם שלי ויכול להיות שהם של הפורצים. גם לי לקחו טביעות על מנת להשוות .

יוסי, לדעתי הסיבה שהם פתחו במרדף (שהסתיים בכישלון) היא לא הפשעים הבאים שהפורצים יבצעו אלא שסוף סוף יש להם גנבי רכב שנתפסו על חם, ויש פרטים מזהים ויש תלונה בזמן אמת ודרשתי מהם לתפוס אותם כי הם בורחים והם עוד מספר דקות יצאו מבת-ים ויעלמו ביפו או משהו...

אז כן, במצב הזה החליטו להודיע לכל הניידות שיפתחו עיין והעלו מסוק באוויר שיחפש טנדר סובארו וכו', אמרו לי גם בבוקר להגיע לתחנה ולפנות למז"פ ע"מ שיקחו תביעות אצבעות וגם נתנו לי ולחברים שלי שהיו עדים לצפות בתמונות של אנשים בעלי עבר פלילי כדי שאולי נזהה את הבחור.

דן.

• תוכן חדש...