Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכל הסיפור הזה לא הבנתי דבר אחד....איפה הצלינדר של הדלת?

עצת חינם:

2 מפתחות זה דבר שמביא את הקריזה.

אם יש צלינדר ואפשר לתקן - סבבה.

אם אין צלינדר או אי אפשר לתקו - קנה צלינדר אחר מקולקל(שיהיה זול).

התקן לאותו נעילה מרכזית (או שיש?) עם שלט נוחות (או אזעקה) ולא תצתרך יותר מפתחות לדלתות לעולם.

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היום חזרתי לזירת הארוע

ומצאתי את הצילינדר עקום

אני אנסה לתקן אותו ולהשתמש בו.

דן.

פורסם

הביטוח לא מכסה פריצות, יצאת בנזק מועט מאוד.

תצטרך להוסיף זך הכל מנעול חדש, ובאמת לצרף עוד מפתח, ולצלם את הכל, שלא יחשבו שהיתה תאונה והחליפו דלת, וכדומה.

אתה רציני שהעלו מסוק?!

קשה להאמין, אלא עם לו פורצים מבוקשים, או אסירים נמלטים.

ככה סתם על רכב פרוץ לא מעלים מסוק, וכל הכבוד שהם באו ולקחו טביעות אצבעות ופתחו במרדף, וכל הכבוד לך שרשמת את המספר ונתת תאור, למרות שיש המום עם תאור כזה שנוסעים בסובארו טנדר.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אחי *****אם זה אחיך , תרדו לטיילת לחפש יחד את הגנבים. אמא תהיה יותר רגועה כשתהיו יחד******

אתמול בלילה פרצו גם לחבר שלי בבת-ים את האוטו... ממש מתחת לבית שלו !!!

שברו לו את השמשה האחורית... פתחו את הבגאז.... וברחו!!

לא לקחו לו כלום!!

מה הסיכוי שאלה אותם פורצים שהסתובבו בעיר ועשו מכות?

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם
אחי

אתמול בלילה פרצו גם לחבר שלי בבת-ים את האוטו... ממש מתחת לבית שלו !!!

שברו לו את השמשה האחורית... פתחו את הבגאז.... וברחו!!

לא לקחו לו כלום!!

מה הסיכוי שאלה אותם פורצים שהסתובבו בעיר ועשו מכות?

הם כנראה חיפשו מגבר\סאב\רמקולים\דברי ערך אחרים.

פשוט תשתדלו לחנות במקום שיש תמיד אנשים ובמקומות מוארים ופתוחים.

אם הגנב ננעל על הרכב שלכם, מתישהו יגרם לו נזק, אין מה לעשות. אבל עדיף לעשות הכל בכדי שהרכב שלכם לא יהיה קרבן לגנב הקטן והמושתן.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

דיברתי עם חבר שלי... אימתנו נתונים

הוא מאשר שאלה היו בדואים... ועכשיו הוא בטוח שאלה אותם בדואים בגלל הסוג רכב שהם נהגו בו ושעת הפריצה

והוא גם יודע איפה הם נמצאים... ברחוב קרן היסוד בבת-ים

עם יצא לך תסתכל שם בסוף הרחוב.. אולי הטנדר עם המספר שנתת חונה שם.

שיצא לי להיות באיזור הזה אני יסתכל.

פורסם

פשוט תשתדלו לחנות במקום שיש תמיד אנשים ובמקומות מוארים ופתוחים.

אחי **********אתם כבר שלושה אחים בשרשור , למה שלא תעשו תורנות שמירה על המכוניות וגמרנו ? ***********, זה לא יעזור, אם הרכב שלך על הכוונת שלהם, הוא יגנב בסופו של דבר, או במקרה הגרוע יגרם לו נזק, שזה פחות עדיף מגניבה.

אני אתן דוגמ, לדוד שלי היה (הוא מכר אותו) איסוזו אופון, באו בלילות לגנוב אותו, כל פעם הוא שמע את הגנבים, התקשר לאחים שלו, שלושתם יצאו אליהם, הגנבים ברחו, בלי לעשות נזק לרכב, ככה שלוש פעמים, באמצע הלילה..

בסוף גנבו לו את האוטו מלייד הבית, בשעה 7 בערב, שרק מלחשוב על זה, אתה מבין את האומץ שיש לגנבים האלה, עוד אור יום, והם לא פחות, רתמו את הרכב לאיסוזו טרופר, וגררו אותו בתוך המושב, שכולם בחוץ, מזל או לא כל כך לדוד שלי שהבן של השכן ראה אותם והתקשר אליו, בסוף הם זרקו ת'רכב באיזה מקום, רק עם נזקים, של כמה אלפי שקלים....

קיצר אין מנוס מהגנבים, מה גם שבמידה ויתפסו אותם, איזה עונש כבר הם יקבלו במדינה כמו שלו?

מאסר בית? עבודות שירות?

רק עונש מוות אולי יעזור...!

פורסם

א. לפי מה שהבחור אומר הרכב חנה בטיילת שהיא מקום הומה אדם (אני לא אגיד סוג של אנשים, אבל יש הרבה מהם), לפרוץ ככה מול כולם זה פשוט חוצפה שאין כמוה, אני לא מאמין על אנשים שרואים פריצות ושותקים, זה רק נותן כוח ומוטיביציה לפורצים - רק שתדעו שסיינפלד ישב שנה בכלא על זה שהוא לא עזר לאדם שנשדד... :lol:

ב. ניתן לעשות התאמת צילינדר למפתח. זה עולה בסיבובות ה-100 ש"ח וזה מה שרצו לעשות לי אחרי שניסו לפרוץ לי את המנעול האחורי של הבגאז'.

פורסם

עדכון :

סדקו לאוטו שלי את השמשה הקדמית ברכב...

האזעקה נכנסה לפעולה והם ברחו

יש ביטוח שמשות..אבל זה לא הקטע.

בדואים עברו לבת-ים... הם עובדים פה בבניה או משהו...

מה מצחיק אין לי באוטו כלום... אפילו לא רדיו דיסק!!

מה אפשר לעשות נגדם? הם הולכים לעשות בעיות בכל בת-ים... אני צופה את זה. :-(

פורסם

פג'ו 309 עם מספר של סקודה.

איך אפשר לבדוק מה הסיפור שלו?

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

בת-ים לא מסוכנת יותר מכל עיר אחרת... רק הבדואים האלה..... לאחרונה הם התחילו את הפריצות.

ומה הקטע... אין להם בושה... לא אכפת להם מי רואה אותם... לדעתי גם לא אכפת להם עם בעל המכונית עצמה משקיף על האוטו... הם יפרצו.

מי שיש לו ביצים לפרוץ באמצע הטיילת... הוא :

1)חסר כל שכל והיגיון

2)לא רואה בעיניים.

פורסם

אורן ידידי היקר, אם מי שנגע לך באוטו היה חסר שכל, או מי שנגע ל-נ' באוטו היה חסר שכל, היו מעלימים לך את האוטו, ולא רק סודקים שמשה עם פלאג.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
עדכון :

סדקו לאוטו שלי את השמשה הקדמית ברכב...

האזעקה נכנסה לפעולה והם ברחו

יש ביטוח שמשות..אבל זה לא הקטע.

בדואים עברו לבת-ים... הם עובדים פה בבניה או משהו...

מה מצחיק אין לי באוטו כלום... אפילו לא רדיו דיסק!!

מה אפשר לעשות נגדם? הם הולכים לעשות בעיות בכל בת-ים... אני צופה את זה. :-(

גם לי לא היה כלום ברכב. אני תמיד מוציא את הפאנל ולוקח אותו איתי, וחוץ מזה היו שם כמה שקיות- היה ברור שאין כלום ברכב. חשבתי אולי אחד מהם היה "מתלמד"...

בנוגע לטנדר סובארו שאמרת שנמצא בקרן היסוד: עשיתי שם סיבוב, ומצאתי טנדר סובארו בצבע בז' אבל זה לא אותו אחד כי המספר שלו שונה וגם הארגז מאחור מסודר ולא נראה כמו רכב פריצות

התכוונת באחת החניות לקראת סוף הרחוב בצד ימין? (או אם אתה בא מהכיוון השני אז בהתחלה מצד שמאל?)

איך בדיוק חבר שלך הגיע למסקנה שדווקא שם חונה הרכב של הפורצים? לי נראה הרבה יותר הגיוני שהם בכלל לא מבת ים אלא מהסביבה.... יש הרבה טנדרים כאלה בארץ ומעניין אותי לשמוע איך הוא קישר בין זה לבין הפורצים

דן.

• תוכן חדש...