Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מעדכנים אותי בכלום, אמרו שיתקשרו אם יתפסו את החשודים אבל לא מעדכנים אותי בינתיים.

הטביעות מילא, אולי הם שלי. אבל יש להם מספר רכב-אני לא מבין מה הבעיה לבקר את בעל הרכב...

אין לי גם את מי לשאול כי אני גר בירושלים והתחנה היא תחנת בת ים.

דן.

פורסם

חבר שלי אמר שהם שהם תמיד שם איפה שהוא בקרן היסוד... אני לא בטוח שזה אותו טנדר... אבל חבר שלי ראה את הבדואים הרבה פעמים מסתכלים לו על האוטו... ואז הגיע הפריצה... ואחרי הפריצה הוא ראה שוב את הבדואים מסתכלים לו על האוטו... כאילו ממש דוחפים תראש אשכרה.

היום אני הולך לסדר את השמשה... הכל יחזור לקדמותו... (-:

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

היום התקשרו אלי מהמשטרה, יומיים אחרי הפריצה.

ברגע ששמעתי שזה המשטרה כבר חשבתי שהם תפסו אותם אבל הם בסה"כ התקשרו לאשר את העדות שלי- כנראה שנוצר להם שם קצת בלאגן. שאלתי אותם אם הם התקדמו או שהכל עדיין תקוע אז השוטרת אמרה שהעניין תקוע בינתיים.

מצד אחד באמת הפתיע אותי שעדיין עובדים על החקירה הזו, ומצד שני מפתיע אותי שאחרי כ"כ הרבה זמן אין להם כלום בידיים.

דן.

פורסם

אתם חושבים שכל טנדר סובארו מדווח כגנוב? :screwy:

זה רכב שלא שווה לבטח. כי ממילא יגנב במוקדם או במאוחר.

פעם זה היה רכב של גנן או אינסטלטור, עד שנגנב. הארגז כוסח ומאז הוא חי על גבול ה4,000 סל"ד ולא מציית ל"עצור". :-(

תרד מזה.

המשטרה לא תעשה כלום, אל תשלה את עצמך.

אף שוטר עם כרס משתפלת לא יעיז להתעסק עם בדואים או ערבים. מה, יש לו נטיות התאבדות? :conf:

בהצלחה במציאת המנעול.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

• תוכן חדש...