Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום כולם!

יש לי טויוטה קורולה RunX 2005, ואחרי מסע חיפושים ממושך הצלחתי למצוא לה מערכת מולטימדיה תואמת מקור (באמת, לא בכאילו) באתר של חברה שנקרא Seicane, ועתה היא ברשותי.

בשנה האחרונה נכוויתי כבר משני מתקינים חאפרים שהבטיחו לי הבטחות מכאן ועד להודעה חדשה, ולא רק שלא הביאו לי מוצרים שלא באמת מתאימים ועשו עבודה מזעזעת, גם עשו נזקים, חתכו חוטים, שברו את הפלסטיקה ומה לא... (שמותיהם שמורים אצלי לבינתיים)

עתה, משיש לי את המוצר המדויק בתוספת שלל פיצ'רים (מצלמה קדמית ואחורית, חיבור למחשב של הרכב וללחץ אוויר בצמיגים ועוד..) ומשהשגתי מחדש את כל החיבורים והתושבות המקוריים של הרכב (ולמדתי לא מעט על הדרך) - אני זקוק למתקין מקצועי וסבלני שיוכל לעשות לי עבודה איכותית ללא פשרות!! המחיר במקרה הזה הוא עניין שולי, השקעתי כבר המון כסף על כל הסיפור הזה (חלקו הלך על פארש), ואני מעדיף לשלם קצת יותר אם המשמעות היא לקבל שירות של מלכים (כמובן שלא חייב לשלם יותר, רק מציין את סדר העדיפויות).

האם יש פה למישהו לתת לי המלצה?

בעדיפות לאזור חיפה והצפון, אבל לא מחייב.

אני מודע לזה שיש מצב שהתשובה לשאלה שלי נמצאת איפשהו ע"ג הפורום, אבל אני מעדיף לקבל אותה באופן ישיר, כי אני לא יכול להרשות לעצמי לעשות יותר טעויות בעניין הזה :)

שאו ברכה וסופש נעים!!

תודה, עמרי.

עריכה אחרונה על ידי Handlessman
  • תוכן חדש...