Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מיכל חדש רפליקה, עבור אופנוע אספנות שברשותי.
המוכר ההודי שולח רק עם DHL. לא עזרו התחינות והבקשות שאני לא ממהר, שישלח בדואר רגיל רשום. הוא עובד רק איתם.
כעת, למה עליי לצפות חוץ מאשר תשלום מע"מ שזה וודאי?
עד כמה שאני יודע, מיכל חדש רפליקה עבור אספנות - אינו נידרש לשלם מס קניה, מס עמלה, מילווה בששון ומילווה ברצון...
בבקשה האירו עיני למה עליי לצפות, מה ידרשו ממנו החברים החביבים ב- DHL ומה אוכל להתנער ממנו, כמובן אודה גם לסימוכין. 

תודה רבה מראש ושבת שלום.

נ.ב.
האם יש להכין אישור ממוסך לנושא?

פורסם

כנס לאתר שלהם, יש פירוט עמלות. בגדול :מע"מ,עמלת שחרור , עמלת שורת מחשב (אמיתי ), אם יש צורך באישור משרד התחבורה, אז עוד כמה עשרות/מאות שקלים בשבילם

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

מציע לך להוציא מהר אישור באתר משרד התחבורה ולשלוח להם. יש סיכוי קלוש שתצליח למנוע את "אגרת בדיקת משרד תחבורה" שלהם.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

תודה חבר'ס.
המיכל נמצא ברשימת המותרים לייבוא אישי:

https://www.gov.il/BlobFolder/policy/import-policy/he/policy_import_7-21.pdf
עמוד 23, סעיף 3
רק שלא הצלחתי למצוא את הנספח שעליו מדברים כאן: 5.1.3. על היבואן לחתום על הצהרה אישית- נספח יב', טרם הגשת הבקשה לשחרור הטובין
לא באתר עצמו וגם לא ברחבי הרשת.
אשמח להכוונה.

פורסם

מצ"ב הנספח.

זה בכלל לא משנה אם מופיע ברשימת המותרים או לא, חברות השילוח עדיין אוהבות "לבדוק" עבורך ולחייב אותך בהתאם.

לכן אני מציע שתכין אישור מראש, https://forms.gov.il/globaldata/getsequence/[email protected]

נספח יב- משרד התחבורה.pdf

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

תודה רבה עמוס.
יש לך אולי מושג מה לסמן בשאלה - "האם קיים סוכן מכס" ? האם DHL הם הסוכן שלי, לצורך ענין זה? או שאני מסמן שאין סוכן?

מטבע הקנייה - האם לסמן את המטבע ההודי או את הש"ח הישראלי? הרי בסופו של דבר המטבע ששילמתי בו הוא ש"ח.

שוב תודות ושבוע טוב.

פורסם

אין סוכן מכס.

באמת אף פעם לא הבנתי למה אין אפשרות לציין את שם המטבע. זה לא ממש משנה באיזה מטבע תמלא כי אתה מצרף חשבונית.

• אהבתי 1

עמוס

• תוכן חדש...