Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסאן מקסימה יכולה לבוא בחשבון

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 שעות, zvit כתב:

ניסאן מקסימה יכולה לבוא בחשבון

זה לא הנעה קדמית?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 7 שעות, Ido12 כתב:

הייתי איתו בטיול גיפים,כל הסופות היו עם טורבו ואפילו אחד דחף לה מנוע של סופרה עם 800 כח... 

לא נדיר במיוחד. 

אחלה 2JZ...

• רעיון טוב! 1
פורסם

Q50 מנוע 3.5 היברידית.

מקסימה אם אתה מוותר על הנעה אחורית. אם אתה מחפש בעיקר כוח, למקסימה יש והרבה (נו אתה כבר יודע כי סיפרתי לי שנהגת עליה, זה לא השתנה מאז 😆).

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם (נערך)
לפני שעה, falou כתב:

370Z. הגירסה היותר ברוטאלית של האינפינטי.

נמכרת הרבה מעל המחירון ופות"ש ביקש סדאן.

אמנם לא עונה להגדרה של אטמוספרי, יש גם את האינפינטי 3 ליטר טורבו, RED SPORT. לא יודע כמה יש כאלו למכירה

עריכה אחרונה על ידי ArikM

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

ממליץ לך להסתכל על E60, E39.

VFM הרבה יותר טוב מסדרה 3.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני שעה, שליקו99 כתב:

מה חושבים על E46, E90?

גרסות 6 בטור אטמוספריות בלבד

לפני 1 דקה, amosbmw כתב:

ממליץ לך להסתכל על E60, E39.

VFM הרבה יותר טוב מסדרה 3.

שתי האופציות טובות אך מצריכות כיסים עמוקים בכל הקשור לעלויות אחזקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

האמת שאני פחות מתחבר לאיטלקיות...

ZVIT, תגדיר ''כיסים עמוקים''.

ממה שאני רואה המחירים שלהם ברצפה, ואם התקציב הוא נאמר, 150 אש''ח,  אני יכול לשים אולי שליש ממנו על רכישת רכב, ליישר קו כמו שצריך ואז לא אמורים להיות דברים רציניים כ''כ, לא?

ממה שקראתי דווקא הדגמים האלו יחסית מוצלחים מבחינת אמינות יחידות ההנעה, שאז עוד היו פשוטות, פלנטרי + אטמוספרי.

אם אני לא טועה ב-E46 אין אפילו תזמון שסתומים, רק הזרקה רב נקודתית...

היעדר VANOS זה כבר בונוס להוזלת תחזוקה.

עריכה אחרונה על ידי שליקו99
פורסם
לפני כשעה, zvit כתב:

שתי האופציות טובות אך מצריכות כיסים עמוקים בכל הקשור לעלויות אחזקה.

פות"ש לא פתח פה עוד שירשור כמו שיש כאן אלף, איזה רכב יעלה הכי פחות לתחזק, אלטו או i10. או מה ישמור על ערכו יותר טוב, טויוטה או מזדה.
הוא ביקש המלצה לאטמוספרית בנפח 2500 סמ"ק עם הנעה אחורית. בוא נניח שהוא מוכן לשלם עבור התענוג.

רציתי להאיר את עיני פות"ש לכך, שבתור משומשות סידרות 5 בדרך כלל יעלו פחות מסידרות 3.

סידרות 3 המשושות יחסית נדירות והרבה מחפשים אותם, לכן המחירים גבוהים.

לעומת זאת, כמעט כל הסדרות 5 הם עם מנוע משושה ככה שיש פחות לחץ וגם יותר קל למצוא אקזמפלר שמור. מעבר לכך הסידרה 5 הוא רכב מרווח יותר וברמת פאר  יותר גבוהה. מערכות המתלים של סדרות 5 יותר מורכבות  ומעניקות נוחות נסיעה מצויינת יחד עם יכולות דינמיות.

לפני 9 דקות, שליקו99 כתב:

היעדר VANOS זה כבר בונוס להוזלת תחזוקה.

אתה טועה, בE46 מיומה הראשון כבר נכנס הדור השני של הVanos שהוא כפול ועובד גם על היניקה וגם על הפליטה. (בדגמי 6 צילינדר)
הVanos הבודד כבר נכנס בשנת הדגם 1993.
אבל זה דווקא אחד התכונות הטובות במנועים האלה. יחידת Vanos שלא פועלת היטב ניתנת לשיפוץ לא מורכב במיוחד.

כל BMW מוזרקת מאז ומעולם היא רב נקודתית.
הזרקה חד נקודתית הומצאה הרבה יותר מאוחר כתחליף לקרבורטור, שכבר לא היה ניתן למכור בשל תקנות זיהום בדגמים זולים, אצל יצרני רכב אחרים.

אכן, אם תשקיע ביישור קו רציני עם קניית הרכב ותשאיר בצד עוד איזה סכום להפתעות, אני חושב שתוכל להיהנות.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אני מאמין שהרבה מהמחיר המוזל נובע מתחזוקה יקרה יותר...

בנוסף, למרות שלא נסעתי אמנם על אחת אבל לפחות על היבש היא נראית לי אונייתית מדי, 4.8 מטר וכמעט טון 600...

אבל אתה צודק, מחיפוש מהיר ביד 2 המחיר שלהם עוד יותר ברצפה מהסדרה 3.

פורסם
לפני 18 דקות, שליקו99 כתב:

אז למה אתה רוצה לשלם הון תועפות ולקבל רכב שיהיה פחות טוב כמעט בכל פרמטר אפשרי מהמאזדה שלך?

תהיה בטוח שהE46 לא תהיה יותר מהירה (לפחות לא בגירסאות כניסה וביניים), בטח לא כשהיא בת 18, יותר אמינה בטוח לא, יותר מאובזרת גם לא, רק יהיה את הפרופלר על המכסה מנוע, והנעה אחורית, שלא בטוח שתנצל אותה. אה, ותוכל להגיד "יש לי ב.מ.וו." (לא בטוח כמה נקודות זכות זה ייתן לך, אם אותה ב.מ.וו. בת 18).

אני הייתי נשאר עם המאזדה וזהו. ואם צורם לך להוציא 150 אש"ח על רכב, אז תקנה את המאזדה 3 החדשה, שמעתי היא ממש נחמדה. נכון, לא 6 צילינדרים ולא הנעה אחורית, אבל שקט מובטח מבחינת תחזוקה, פלוס תקבל רכב יפה, נוח, מאובזר (בדגם ספיריט), מודרני ומתנהג.

לפני 9 דקות, amosbmw כתב:

פות"ש לא פתח פה עוד שירשור כמו שיש כאן אלף, איזה רכב יעלה הכי פחות לתחזק, אלטו או i10. או מה ישמור על ערכו יותר טוב, טויוטה או מזדה.
הוא ביקש המלצה לאטמוספרית בנפח 2500 סמ"ק עם הנעה אחורית. בוא נניח שהוא מוכן לשלם עבור התענוג.

אבל הוא כן שואל את זה, אחרת היה כבר הולך וקונה, ולעזאזל כל העולם.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...