Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היסטוריית טיפולים Astra K 2017

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי כמה שאלות לגבי היסטוריית הטיפולים הבאה:

image.thumb.png.eb24336e025f34a2b2d0e592910d4dd8.png

1. בשורות 17-19 רשום משהו על מסרק הגה, זה נחשב טיפול סטנדרטי לרכב?

2. בשורה 2 וגם בשורה 24 יש עניינים של פלאשינג למנוע, אני לא כל כך מבין, זה לא משהו שעושים למנוע ממש ישן? (אולי אני מתבלבל אבל קראתי שזה אפילו מזיק)

בלי קשר, למישהו יש חוות דעת על ASTRA K? קראתי בשרשורים בפורום שכל עוד מטפלים עם שמן מתאים (DEXOS 1 GEN 2) הרכב אמור להיות די אמין.

בנוסף יצא לי לקרוא שיש עדכון תוכנה לגיר שמונע את תופעת הLSPI המדוברת, בעל הרכב לא מכיר את העניין, במידה ואקנה את הרכב זה משהו שאני יכול לעשות במוסך מורשה?

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי biktokle
פורסם

פלאשיג אם עושים אז רק לרכב יחסית חדש ומטופל.

אם הרכב שמור עם קילומטראז' סביר ואתה תמשיך לשמור עליו לא צריכות להיות בעיות מיוחד עם הרכב הזה. מעל 100K ק"מ האסטרה J סבלה מבעיות של מכסה שסתומים, התחממות, משאבת מים קורסת, טרמוסטט ובעיות במיכל עיבויי נוזלים שמובילות לפריצת אטם ראש מנוע אם לא מטופל בזמן ולא תמיד מרגישים מתי זה מתחיל.

פורסם

לא חריג במיוחד. דברים שקורים.

מה שאני יודע לגבי ההתחממות ומערכת המים בדור קודם פשוט אחרי מאה אלף ק"מ עושים משאבת מים טרמוסטט ורצועת אביזרים בלי לחכות. לא סיפור גדול. אם אתה קונה אותה שמורה זה אחלה אוטו.

פורסם

לדעתי מסרק בעשרים אלף בודאי לא דבר שקורה כל יום,

אבל לא חייב להעיד על שימוש מופרע באוטו

מה שכן עלול להעיד על נסיעה בשבילים.

• תוכן חדש...