Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך מורשה לטויוטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם

התחדשנו בטויוטה אוריס TS היברידית (2016), ברכב הקודם (שהיה מאוד ישן) טיפלנו במוסך פרטי ולא מורשה. לאור העובדה שהרכב הנוכחי עלה לנו לא מעט כסף וחשוב לנו מאוד לשמור עליו חשבתי להעביר לטיפולים אך ורק במוסך מורשה. אשמח לשאול 3 שאלות בנושא ולשמוע את דעתכם (גם אם רק לשאלה אחת אפילו). 

1. אני גר בלוד - איזה מוסך מורשה באזור של טויוטה אתם ממליצים.

2. האם יכולים להיות הבדלים במחיר בין מוסך מורשה אחד למשנהו?

3. באופן כללי - האם יש בכלל טעם להשקיע במוסך מורשה או שאין, יכול להיות שאני סתם חושש מהנושא (אמרו לי שבגלל שהאוטו היברידית אם אני לא אטפל במורשה לא יחדשו לי אחריות על הסוללה).

בהזדמנות זו - חג חנוכה שמח ותודה רבה.

פורסם

תתחדש וסע בזהירות, 

תעשה סקר קצר, יש מוסכים שיפרגנו בהנחה עבור טיפול ראשון מתוך כוונה למשוך אותך. 

אני קיבלתי הצעות מ 2 מוסכים, הראשון הוא המוסך בו הרכב טופל ביד הראשונה והשני מוסך מורשה אחר בעיר. 

המוסך השני העניק 50% הנחה על עבודה כי הבין שאני רוכש חדש והרכב לא היה מטופל שם. 

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תוכן חדש...