Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי לנסר ספורטבק 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לקבל חוות דעל על הרכב הנל בנושאי אמינות, ביצועים, אבזור, צריכת דלק וסחירות.

אני מחפש רכב לזמן יחסית קצר (שנה בערך), אבל חשוב לי הנוחות, הביצועים והאבזור.

כמו כן מתןעננת נסועה של כ15,000 קמ בערך, משולב.

האם הרכב יתן לי את הדברים הנל?

כמו כן, מצאתי אחד כזה עם 19,000 קמ. על פניו נראנ מציאה אך מעלה קצת חשד לזיוף קמ. אילו פעולות ניתן לעשות כדי לאמת את הקילומטראז?

תודה

פורסם

שלום,

צריכת דלק ברכב הזה סביב 1:11 ק"מ לליטר,  אבל זה תלוי תוואי נסיעה וסגנון נהיגה.

רכב מרווח, אמין אבל לא מרגיש חזק ביחס לנתונים היבשים, בגלל הגיר הרציף.  הגיר חייב לעבור טיפול החלפת שמן לפי הוראות היצרן ( כל 90 אלף ק"מ או 6 שנים , המוקדם מביניהם). טיפול כזה עולה סביב 1000₪ עם שמן מקורי ( וחייבים רק מקורי ).

הרכב לא סחיר במיוחד,  לכן המחיר הנמוך גם עכשיו ( יחסית לרכבים יפניים אחרים ).

לגבי הקילומטראז' - רכב מ 2016 צריך שיהיה לו תיעוד הטיפולים במוסך. בכל טיפול רושמים מונה מד אוץ בקבלה.

אני מניח שב 3 השנים הראשונות הרכב טופל במוסך מורשה מיצובישי, כדי לשמור על האחריות.

אין תיעוד טיפולים = אי אפשר לסמוך על הקילומטראז' הנמוך שרשום על צג הרכב. 

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...