Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,
אני רוצה לקנות ג'יפון בעל יכולות שטח אמיתיות, כלומר לא אחד כזה שרק נראה כמו ג'יפון. חיפשתי במקומות רבים ביקורת על יכולות השטח של היונדאי טוסון מהדור השלישי, כלומר מהשנים 2015-2020, אך ללא הועיל.
אשמח אם מישהו מהגולשים יוכל להאיר את עיניי בנושא.

עריכה אחרונה על ידי superot
שכחתי לציין שנות ייצור של הדגם
פורסם

אין לטוסון יכולת שטח. 

הכתובת לדרישות שלך - סובארו פורסטר

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 17 שעות, vladclar כתב:

אין לטוסון יכולת שטח. 

הכתובת לדרישות שלך - סובארו פורסטר

תודה רבה!

זה הג'יפון היחיד שאתה ממליץ עליו? אני כן מתכוונת להשתמש ברכב גם לנסיעות יומיומיות. אני מחפשת משהו שהוא לא יקר מדי, פרקטי וגם בעל יכולות סטח. או שאני חיה בסרט ואין באמת רכב שמשלב נהיגה (ןחניה!) בעיר עם יכולות שטח?

פורסם (נערך)

פורסטר די נוח בכביש, יכולת שטח לא רעה, אמינות טובה.

אני לא רואה הבדל גדול בתמרוני חניה בין טוסון לפורסטר. ככה שהרכב הזה עונה די טוב לדרישות שלך.

בכל קבוצת הג'יפונים אין עוד משהו שמתקרב ליכולות שטח של פורסטר. ככה שאין כל כך אופציה אחרת בלי שתצטרך להתפשר על יכולת לטייל.

גם ל XV של סובארו קיימת  יכולת שבילים , והיא עדיפה על טוסון ושות'. הוא גם יותר קטן ופחות מסורבל בעיר. אבל יכולות שטח של פורסטר משמעותית יותר גבוהות. 

בקיצור, יש משהו נכון בפרסומת של סובארו עם אייל ברקוביץ'...

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 2

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני חושב פעמיים לפני שאני עולה על מדרכה עם הטוסון של אבא שלי, לא הייתי מעז לחשוב על שטח בכלל.

סתם כל הג'יפונים האלה הם משפחתיות בהסוואה.

סובארו כן מספקים את הסחורה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

קודם תגדירי מה זה יכולות שטח אמיתות בשבילך?

ומה התקציב?

פורסטר למשל נטול הילוך כוח, זה כבר מקביל אותך. 

שוב תגדירי שטח בשבילך?

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם (נערך)

ארשום בצורה יותר מסודרת.

אם הכוונה שלך לנהיגת שבילים, וקצת מקומות משובשים ולא מאתגרים, אז כל גיפון עם הנעה לכל הגלגלים יספק אותך. סובארו ידועים בהנעה הקבועה הטובה שלהם. עדיף לחפש פורסטר עד 2013 שיש לו תיבה פלנטרית(לא רשמת עם ידני זו אופציה? ).הגיר הרציף פחות טוב לנהיגת שטח.

בסובארו xv  הידנית מלפני 2017 וגם הפורסטר הידנית, לא זוכר עד איזה שנים, היה "הילוך כוח" שהוא פחות הילוך כוח ממש קצר לשטח, יותר לגרירה.

אם חשקה נפשך בשטח יותר אתגרי, אז תוציאה מהמשוואה כל גיפון או רכבי דמוי שטח כדוגמת הטוסון ושות'.

הדבר היחיד שיענה לך על הדרישה זה סזוקי גימי, שהוא מאוד קטן ונוח לחניה נהיגה בעיר, ומצד שני בעל יכולת שטח מאוד גבוה, והתכנון הבסיסי שלו הוא של רכב שטח.

הוא פחות נוח על הכביש, והבטיחות גם לא משהוא. אין תא מטען, ולא הרבה מקום במושב האחורי.

יש לקחת בחשבון שנסיעה בשטח גוררת יותר בלאי ותחזוקה יותר יקרה.חלפים יעודים יותר יקרים.

ומה גם יכולת ונסיון השטח שלך?

עריכה אחרונה על ידי לירון .ה.

יאריס 2005

פורסם

לירון, תודה רבה על התגובה הארוכה והמפורטת!

1. גיר ידני: אני מעדיפה גיר ידני, אבל קצת ויתרתי על הרעיון בגלל ההיצע הנמוך.

2. מה זה "הילוך כח"?

3. שטח מבחינתי זה כנראה נהיגת שבילים, כמו הדרך שליד נחל אלכסנדר אם אתה מכיר. אין לי יותר מדי נסיון בנהיגת שטח, אך הייתי שמחה לנסות קצת יותר. כמובן, בלי להרוס את הטבע.

4. התפקיד העיקרי של הרכב כן יהיה הסעת שני קטנים (כולל שני כסאות בטיחות כמובן) בעיר. נהיגת השטח, או, כנראה, נהיגת השבילים, תהיה נדירה יחסית.

אני חייבת לציין גם שהשאלות שלך עזרו לי מאוד להתמקד ולהבין בעצמי מה אני רוצה. אז תודה גם על זה!

פורסם

אין בעיה.

אחרי שקראתי מה שכתבת.

אני הייתי פוסל את הסזוקי גימי, לא יהיה לך מספיק בטיחותי לנהיגה על הכביש, ולא מספיק מקום מאחורה ל 2 כיסאות והמטען שאת צריכה.

הילוך כוח זה בגדול, הפחתה של הגיר למהירות נמוכה יותר.  מתי שצריך יותר כוח מהמנוע לצורך טיפוס/גרירה. או בלימת מנוע בירידה תלולה. צורך בנסיעה איטית ומבוקרת במכשול קשה.

הילוך low.

עצם השאלה שלך, מראה שאכן את צריכה הדרכה יותר מקצועית בתחום.

אז בעיקרון כל גיפון עם הנעה קבועה לכל הגלגלים יענה על הדרישה שלך לנהיגת שבילים. אולי תוכלי להשקיעה בצמיגים עם יותר אחיזה לשטח.

עם רוב הנהיגה שלך בעיר, הייתי נשאר עם גיר אוטומטי, עדיף פלנטרי או רציף.

יאריס 2005

• תוכן חדש...