Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט קופה שנת 96

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אהלן אילן,

לא היתה כוונה בדברי לפגוע או לזלזל. ההיפך.

קבל התנצלותי באם קיבלת רושם מוטעה.

בעניין העימות עם M3... לדעתי זו היתה 318 עם מדבקות :)

אני נהגתי על M3 שנת 2004 עם תיבת ה- SMG הלא מוצלחת לדעתי בארה"ב, אין שני לחוויה, יציאה מהמקום, תאוצות ביניים, תגובות מצערת הורסות וסאונד אלוהי שניים רק לאקזוטיות אמיתיות. עם כל הכבוד אין מקום להשוואה לפיאט קופה ולו הקטנה ביותר אלא בתור הגיג.

כל מי שהתמזל מזלו לנהוג/לראות/לשמוע M3 אמיתית ולא סדרה 3 עם מדבקות יודע שאטין שום מקום להשוואה.

לא ארחיב מאחר והעניין מיותר לחלוטין וגובל ב...

מגזינית נחשבים, תוכניות טלביזיה (ע"ע טופ גיר) הכתירו את ה-M כמכונית המאה, ומשווים אותה ל-911

למרות שאיני מכיר אותך אישית - הייתי מצפה דווקא ממך, לקצת יותר אוביקטיביות- נכון שזה קל לשכנע את הקהל שבד"כ פוקד את האתר ובכל זאת ...

בכל מקרה, פיאט קופה מכונית נהדרת וכבודה במקומה מונח.

כל טוב, סופ"ש מהנה ושבת שלום לכולם.

sti05 ידידי

ראשית התצלותך מתקבלת.

שנית: כנראה ישנה אי-הבנה קלה- כלומר:

אני בפירוש כתבתי M3 בציר 97', בעלת 321 כ"ס-( עיין תגובות 22,35,42)

ולא M3 שנת 2004 בעלת 343 כ"ס.

המכונית שבבעלותו של חבר, M3 מקורית למהדרין והדגשתי זאת.

הכוונה כפי שהדגשתי ל M3 בעלת 321 כ"ס.- וזו ממש לא קומבינה.

שתיל - תודה, ושוב שמחתי להעשיר אותך ואת חברי הפורום במידע חשוב.

סופ"ש מהנה לכולם

שבת שלום

אילן פ.

אילן פ ייביש - turbo

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ברצוני לקנות פיאט קופה שנת 96 יד 5 140000 ק"מ

רציתי לקבל חוות דעת על ההצעה ובכלל על סוג רכב זה מבחינת :

אמינות , אחזקה , צריכת דלק , כח סוס , רכב מהיר\יציב וכל אינפורמציה שצרחך לדעת לגבי רכב זה שיכולה להסב את תשומת ליבי לחיוב או לשלילה

תודה

מה נסגר בסוף ,קנית אותה?

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

אילן, אמנם ניהלנו את הויכוח הזה מזמן, ו-TB צודק כשאומר שהמבחן שציטטת ממנו היה בהילוך שישי בלבד ובמהירות נמוכה יחסית (אם כי הוא טועה בקשר לכוח בסל"ד נמוך של הטורבו - זה לא המצב בפיאט קופה), אבל אתה חייב להבין כמה מגוחך זה נשמע כשאתה אומר שפיאט קופה טורבו עם 220 כ"ס היא חזקה משמעותית מב.מ.וו M3 עם 321 כ"ס. הבדלי המשקל לא כאלו גדולים, אתה יודע.

וכן, נסעתי ב-M3 עם 321 כ"ס. הזמן שלוקח לה להגיע ל-250 קמ"ש בהילוך שישי (מ-120 בערך) הוא ממש נמוך. אני בספק אם הפיאט מסוגלת להגיע ל-200 קמ"ש יותר מהר. במהירות גבוהה ההספק מדבר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אילן, אמנם ניהלנו את הויכוח הזה מזמן, ו-TB צודק כשאומר שהמבחן שציטטת ממנו היה בהילוך שישי בלבד ובמהירות נמוכה יחסית (אם כי הוא טועה בקשר לכוח בסל"ד נמוך של הטורבו - זה לא המצב בפיאט קופה), אבל אתה חייב להבין כמה מגוחך זה נשמע כשאתה אומר שפיאט קופה טורבו עם 220 כ"ס היא חזקה משמעותית מב.מ.וו M3 עם 321 כ"ס. הבדלי המשקל לא כאלו גדולים, אתה יודע.

רוני

כל מילה בסלע.

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם

ג'קי, אם אני לא טועה, לפי הנתונים זו זו מפוקוס. הייתכן?

זו מפוקוס, שכתוב עליה יד חמישית, ברשיון הרכב רשום משום מה 6 בעלים קודמים,

מה שהופך אותה ליד שביעית (מודל 96' להזכירכם).

משום מה גם הנסועה עלתה באורח פלא ל-146K (לפני חודש. אני לא אתפלא אם עד היום

כבר נוספו 2K). המשטחים של האוטו צבועים בגוונים שונים של צהוב ונראה כי קורת האורך

השמאלית הקדמית חטפה פגיעה.

למי שחשב בכיוון שלה.

MCS 2008

פורסם

אילן חבל שאנשים יכולים לקרוא דברים כאלה ואתה מטעה בענק.

אני וחבר פעם (לפני 3 שנים בערך) עשינו בדיקה קטנה עם S70 T5 מסכנה ומכונית שרד מעאפנה, מול קאפה עם המנוע הכל כך מצריך השתחוות שלך. עכשיו אם ניקח שני מכוניות מנהלים באותו סגמנט, בערך משקל זהה +- זה בר השוואה לפיאט קופה מול אמ3. כ"ס עובר לטובת הוולוו, אך מנגד גיר עדיף ללנצ'יה(ידני). ולמרות זאת עם כל ההשתחוות שבעניין הוולוו הקדימה ולא בהרבה, אך במהרויות ממש גבוהות, הוולוו פשוט טסה. (עכשיו שאני חושב על זה, האוטו הזה טס מ200+)

ומנגד הוולוו הזאת נהגתי על אחת דומה מאוד בחו"ל וממש לא נסעה מהר כמו M3 מודל 95 שהייתה ברשותי שם במשך חודשיים)

אז בכל זאת אמנם אני ממש ממש אוהב את הפיאט קופה ואני שוקל (שוקל - אם אמצא אחת נורמלית) לקנות אחת ברצינות, אבל יש לקחת דברים בפרופורציות.

אגב אתה יכול לעשום עם העובדה שלי מה שאתה רוצה, זו סתם נקודה למחשבה. אתה יכול להגיד שקאפה ופיאט זה לא אותו דבר, אתה יכול להגיד שהיא הייתה מקולקלת, אך ג ם אני יכול להגיד את אותו הדבר.

דראגסטור, הM3 זו ההיא שרשום לה MOTORSPORT מאחורה , קופה, כחולה?

פורסם

בשביל הוויכוחים הנדושים של מי לוקחת את מי ברייסים יש את מקס טיונינג ,הפורום הזה ברמה קצת יותר גבוהה

יאללה חלאס עם זה

מי שקונה פיאט קופה קונה מכונית שהיא תאווה לעיניים , הלוואי ואני יכלתי להחזיק אחת, ומצידי שתפתח ב-10 שניות ותסגור 120 ,עדיין הייתי לוקח אותה.

טוב נו 140 :-P

פורסם

סתם שאלה, אני לא ממש גולש במקס טיוניג.

אבל במה אתה בהודעה שלך מעלה את הרמה בפורום בכך שאתה מזלזל בפורום אחר ?(ולא משנה איזה)

פורסם
סתם שאלה, אני לא ממש גולש במקס טיוניג.

אבל במה אתה בהודעה שלך מעלה את הרמה בפורום בכך שאתה מזלזל בפורום אחר ?(ולא משנה איזה)

חס וחלילה ,אני לא מזלזל ,יש למקס טיונינג אחלה פורום ,אבל יש לו נישה אחרת כשזה מגיע למכוניות

הסצינה השולטת בו היא שיפורים וכוח וזה לא דבר פסול שאני גם מאוד אוהב .

אבל ממה שאני רואה בפורום הזה ומאוד מעריך בו המגמה היא אחרת לגמרי תפיסת עולם יותר בוגרת .

פורסם

הבימר לא צלחה אפילו לתת לפיאט פייט ראוי בהאצות, ובהילוך הסופי הפיאט נתנה לה אפילו את אגרוף הנוק-אאוט. ....נהג הבימר M3 ראה את עכוזה של הקופה יחד עם הסימול פיאט מלפניו.

בפעם הבאה שתזכו לראות FIAT Coupe 20v Turbo,אל תשכחו להשתחוות.

בוקסטרS ? גם הרגישה את נחת זרועה של ה FIAT Coupe 20V Turbo.....

בכבוד רב

אילן פ.

אתה רציני?:shock:

להשתחוות?? אתה מדבר כאילו זוהי יצירת המופת הגדולה ביותר בתולדות הרכב.

הקופה חזקה מאוד, יפה, אופה, מרגשת ומהנה....אך עדיין לא יעזרו כל סיפורי המבחנים שלך כדי שאני אאמין שהיא טובה מה-M3.... וזה נוגע לכל פרט קטן בנהיגה או בהתנהגות הרכב.

דבריו של TB נראים הגיוניים מאוד, ואני מחזק את STI05 ואת רוני.

עובדות אכן מדברות בעד עצמן... ובגלל זה ה-M3 מדוברת באופן כלל עולמי בין חובבי הרכב בעולם ואת הפיאט זוכרים בתור "עוד מכונית קופה ספורטיבית וטובה"!!!!

אמיר.

פורסם
אתה רציני?:shock:

להשתחוות?? אתה מדבר כאילו זוהי יצירת המופת הגדולה ביותר בתולדות הרכב.

הקופה חזקה מאוד, יפה, אופה, מרגשת ומהנה....אך עדיין לא יעזרו כל סיפורי המבחנים שלך כדי שאני אאמין שהיא טובה מה-M3.... וזה נוגע לכל פרט קטן בנהיגה או בהתנהגות הרכב.

דבריו של TB נראים הגיוניים מאוד, ואני מחזק את STI05 ואת רוני.

עובדות אכן מדברות בעד עצמן... ובגלל זה ה-M3 מדוברת באופן כלל עולמי בין חובבי הרכב בעולם ואת הפיאט זוכרים בתור "עוד מכונית קופה ספורטיבית וטובה"!!!!

אמיר.

צודק.

שוב, הקופה מכונית מצויינת ולא לשכוח שאני הייתי בעלים של אחת וזוכר לה המון זמן איכות :)

אך מפה להשוואה מול M3...

חברים יקרים, הנקודה ברורה לכולם :) (אני מקווה) .

בכל מקרה, מי שצריך לדעת יודע.

שבת שלום לכולם

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם

בקיצור ולעניין, במקום לטחון מים, חפשו איזה אקזמפלר שמור למכירה ופרסמו את פרטיו כאן.

פרסים ואחוזים מובטחים למפרסמים :wink:

פורסם

הפיאט קופה אכן מכונית מדהימה!

יש לי לא מעט מבחנים עליה וביניהם יש את המבחן המדובר מול הM3 . מחר אני יזכור להעלות פה את דיבריי המבחן.

לדעתי הקופה היא בהחלט קלאסיקה , מכיון שלא מייצרים עוד כאלו וגם ייצרו מעט מאוד ממנה!!!

אני אישית מהופנט לקופה 5 ציל' , יצא לי לנסוע על כזאת והיא בהחלט מדהימה!!!

כשה5 ציל' יצאה לעולם הפתוח היא נחשבה למכונית הנעה קידמית המהירה ביותר בעולם!!! שיבחו אותה בכל פינה אפשרית...

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

.

אני אישית מהופנט לקופה 5 ציל' , יצא לי לנסוע על כזאת והיא בהחלט מדהימה!!!
ההבדל בין ה 5 ציל' ל 4 ציל' זה 20 כ"ס בלבד. שתיהן חזקות מאוד (מאוד מאוד).

אם כבר למישהי מהם יש יתרון משמעותי זה ל 4 ציל' בגלל שפוטנציאל השיפורים שלה גדול יותר מאשר ל 5 ציל'. כסטנדרט ההבדלים ביניהם לא גדולים בכלל.

Back to the original - NC again.

פורסם

תנו לי להזכיר לכם חברים יקרים שהפיאט קופה קיבלה את מכלולי ההנעה שלה מהלנצ'יה תמה/קאפה.

ולחבר שטען על "הלחיצות" בין הוולוו לקאפה תן לי לחלוק על דעתך... הקאפה עומדת איתה כמעט בכל הילוך ואפילו פותחת פער קטן. (לאחד החברים במועדון יש קאפה טורבו ולאשתו יש S70 T5) שלא לדבר על התמה שהוולוו לא עמדה איתה בשום מיאוץ.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• תוכן חדש...