Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט קופה שנת 96

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תעשה חיפוש ותגלה בעצמך.
לא שווה את הטרחה.

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין צורך ללכת מכות בסגנון חופשי.

נתחיל מהסוף - לFalou היתה פיאט קופה, והוא לא בן 12, גם לא בן 24.

1 ל 7 זה ל-א צריכת דלק נמוכה. מה גם שבטח מדובר על 1 ל 7 בנסיעה משולבת ולא בנסיעה חזקה.

אם יש אי הסכמות תמיד נחמד לשמוע דיונים בין כמה אנשים, אבל תשתדלו לשמור על כבוד הדדי.

נמחקו כמה הודעות מיותרות.

גיא

פורסם

פיאט קופה על שתי גרסותיה (שיובאו ארצה) מדהימות, טכנית ואסתטית.

ה20V שלה גם בלי הטורבו (זה ששוכן בבראבו HGT) מנוע פנטסטי בפני עצמו.

ה16V טורבו פשוט כייפית לנהיגה, שלא נזכיר את תאוצות הביניים שלה,

כיף כיף כיף ושוב פעם כיף.

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

פורסם

בועז ידידי בזמנו נערך מבחן בין BMW M3 בציר 97, בעלת 321 כ"ס,מול הפיאט קופה 20V טורבו. עורכי המבחן נדהמו לגלות והוכו בהלם, בו ברגע שהשוו את הנתונים של שתיהן

מול הביצועים שנגלו לעיניהם שחור ע"ג כביש, אלו ניסו שוב ושוב לגלות אולי יש איזו פאטה מורגנה, אך שוב ושוב נדהמו כיצד הפיאט קופה 20V טורבו מכה את ה M3 בעלת 321 כ"ס בייחוד שהמהירות עולה וההילוכים גבוהים.

.

רק חבל שאתה לא מספר את כל הפרטים. המבחן שבו הפיאט קופה הצליחה להיות לפני ה M3 היה בהילוך אחרון של שתי המכוניות. כלומר, הילוך שישי של ה M3, והילוך חמישי של הפיאט. לפי מה שהבנתי, ההילוך השישי של הM3 הוא הילוך שיוט מ-א-ו-ד מ-א-ו-ד ארוך. אז מה הפלא שהפיאט קופה לקחה?

אם הם היו בודקים מי יותר מהירה\חזקה, כל אחד בגיר שמתאים לו אין ספק מי הייתה מאחור ומי מלפנים.

רוני, ציפיתי שעד עכשיו אתה תגיד את זה. איפה העוקצניות של פעם?

Back to the original - NC again.

פורסם
1:7 זה מה שהאוטו צרך.

עדיין, אותה הצריכה אצל הבחור שקנה ממני את הרכב שהוא חבר קרוב מאד.

קצת מגזמים כאן, הרכב אמנם מהנה מאד, נראה מעולה וחזק... אבל להשוות ל-911, STI, EVO ול-במוו M3... קצת רצינות חברים. אין שום כוונה ליצור כאן שרשור סכסוך.

sti05

אתה מדבר בצורה כזו, מפני שעדיין לא "פגשת" FIAT Coupe 20V Turbo,

ו/או נהגת באחת....

אני רציני ושקול בדבריי- וכי אין בכוונתי להתווכח ולהסתכסך, יתרה מזאת ברצוני לנהל דיון תרבותי רציני, ומכובד.

בקשר ל Falou,אכן היתה ברשותו פיאט קופה טורבו 16V, והוא יודע במה מדובר.

ו...TB היקר- לא הדליק לך נורה אדומה ? ש FIAT Coupe 20V Turbo,בעלת 220 כ"ס,

הנעה קדמית, במהירויות גבוהות שם המומנט/גיר מדבר, מביסה BMW M3 בעלת 321 כ"ס? הבימר לא צלחה אפילו לתת לפיאט פייט ראוי בהאצות, ובהילוך הסופי הפיאט נתנה לה אפילו את אגרוף הנוק-אאוט. האמן לי ידידי באם רטרואקטיבית היית מעמיד EVO8,מול אותה M3, ה EVO8 היתה יוצאת מבויישת בכל האצה-שלא לדבר על הילוכים גבוהים שם היא היתה זקוקה כבר למישקפת בכדי לזהות את ה M3 מתרחקת קדימה- וכאן הפיאט קופה בדיוק ההפך -טורבו כי ישאג....נהג הבימר M3 ראה את עכוזה של הקופה יחד עם הסימול פיאט מלפניו. קצת רספקט רבותיי- אין לי עיניין לספר כאן סיפורי בדים,אני מדבר על עובדות,ומניסיון. מה גם שנהגתי גם על M3,גם על 147GTA, גם על EVO8,ו...כמובן על פיאט קופה 20V טורבו.

בפעם הבאה שתזכו לראות FIAT Coupe 20v Turbo,אל תשכחו להשתחוות.

ובקשר ל911? אני כתבתי בפירוש שאין כוונתי ל 911TURBO, אחרות? זה עיניין אחר

בוקסטרS ? גם הרגישה את נחת זרועה של ה FIAT Coupe 20V Turbo.....

רבותיי היו רציניים-מי שלא נהג יכול לשער, מי שנהג וראה שחור ע"ג כביש מוכיח זאת.

:idea:

חוץ מזה, בקרוב יוקם מועדון FIAT Coupe Turbo ישראל.

ובהזדמנות זאת מי שמכיר פיאט קופה טורבו אנא צרו עימי קשר.

בכבוד רב

אילן פ.

אילן פ ייביש - turbo

פורסם
sti05

ו/או נהגת באחת....

אני רציני ושקול בדבריי- וכי אין בכוונתי להתווכח ולהסתכסך, יתרה מזאת ברצוני לנהל דיון תרבותי רציני, ומכובד.

הנעה קדמית, במהירויות גבוהות שם המומנט/גיר מדבר, מביסה BMW M3 בעלת 321 כ"ס? הבימר לא צלחה אפילו לתת לפיאט פייט ראוי בהאצות, ובהילוך הסופי הפיאט נתנה לה אפילו את אגרוף הנוק-אאוט. האמן לי ידידי באם רטרואקטיבית היית מעמיד EVO8,מול אותה M3, ה EVO8 היתה יוצאת מבויישת בכל האצה-שלא לדבר על הילוכים גבוהים שם היא היתה זקוקה כבר למישקפת בכדי לזהות את ה M3 מתרחקת קדימה- וכאן הפיאט קופה בדיוק ההפך -טורבו כי ישאג....נהג הבימר M3 ראה את עכוזה של הקופה יחד עם הסימול פיאט מלפניו. קצת רספקט רבותיי- אין לי עיניין לספר כאן סיפורי בדים,אני מדבר על עובדות,ומניסיון. מה גם שנהגתי גם על M3,גם על 147GTA, גם על EVO8,ו...כמובן על פיאט קופה 20V טורבו.

בכבוד רב

אילן פ.

אדון אילן הנכבד,

היתה ברשותי פיאט קופה מעל שנה, צרפתי תמונות.

נהגתי גם ב-20V כשהייתי בגרמניה (היתה ברשותי שבועיים).

לא מבין מה הקשר לסיפורים שלך.

קצת נסחפת, בכל זאת עדיין לא מדובר בפרארי... לי הזדמן לנהוג על 348 ו-355 , תאמין לי - לא בייבי פרארי ואפילו לא קרוב לזה.

אני יכול לומר בבטחון מלא, ששום פיאט קופה לא תהווה תחליף הולם ל-STI שברשותי היום.

בברכה.

BMW330i

פרטים בה"פ

פורסם

לא נהגתי על אף אחת מהמדוברות..

רק רציתי להודות לכולכם על דיון מעניין (ואילן בהזדמנות זו גם על הלינק למועדון הירוק שהיה מעניין אף יותר) ומשכיל..

החכמתי לדעת רבות על הרכבים המדוברים...

ערב טוב

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

אילן,

אני אגיד את זה שוב

המבחן היה כשה M3 בהילוך שישי!! הילוך לשיוט בלבד!

אז מה הסיכוי שהM3 תנצח?

הM3 הייתה בסל"ד נמוך יותר מאשר הפיאט קופה. ואני בטוח ששניהם היו בסל"ד מאוד נמוך.

לדוגמא, נניח שה M3 הייתה בערך ב 1,300 סל"ד בהילוך שישי, לעומת הפיאט קופה שהייתה, נניח, ב 2400 סל"ד.

נראה לך שיש סיכוי ל M3?

אחרי הכל, היא אטמוספרית!!!

אני בטוח שתסכים איתי שבמנוע אטמוספרי זה הרבה יותר חשוב להיות בסל"ד המתאים לך מאשר במנוע עם טורבינה. במנוע עם טורבינה יש המון כח החל מסל"ד נמוך, החל מכניסת הטורבו. במנוע אטמוספרי, על אחת כמה וכמה בM3, הכח מתקבל רק בסל"ד הגבוה מאוד. נניח 4K+. אני מהמר שבM3 זה אפילו יותר גבוה.

אם ה"לחיצות" היו שכל רכב יהיה בסל"ד המתאים לו (כלומר, נניח, 60 קמ"ש - כל אחד באיזה הילוך שהוא רוצה, שזה באמת מה שמשפיע בנהיגה ספורטיבית) - הM3 הייתה בורחת. ואם אני אשתמש בשפה שלך, "הפיאט קופה לא הייתה יכולה לראות את הלוחית רישוי של ה M3".

Back to the original - NC again.

פורסם
sti05

ו/או נהגת באחת....

בכבוד רב

אילן פ.

אני לא מכיר כאן חלק מהאנשים במיוחד החדשים שהצטרפו לפורום , אני לוקח את דבריהם בספק רב ,אבל לגבי מה שאתה כותב אני מעריך .

אתה מפגין ידע רב שמתבסס על ניסיון ויצא לי לקרוא דברים שכתבת גם מפורומים אחרים שהשתתפת בהם.

בקשר לפיאט ,אני גם משתחווה בפני דגמי ה-16v ,העיצוב שלהם פשוט מושלם זה פרט שאתם הזנחתם בדיון והוא מאוד חשוב ברכב לדעתי , המושג יפה ואופה נכתב בשבילה .

המכונית הזו פשוט יפייפיה בצורה שצובטת לי את הלב ,וכל המשפחתיות על סטרואידים כגון evo ו-sti

סילחו לי בעלי רכבים אלו ,בשבילי הן פשוט לא יפות בכלל אני בקושי יכול להסתכל עליהם ,כל הספויילרים והכונסים ממש לא עושים לי את זה ואני אומר את זה בצורה עדינה בשביל לא לפגוע באף אחד פה.

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

אני בדעה של Zak היקר , אמנם האיבו נראית יותר טוב מהאסתי , אבל פשוט שניהן מכוערות ,מצטער אם אני פוגע במישהו אבל היי , זה עניין של טעם.

לעומת זאת הפיאט קופה, המדהימה פשוט יפה בכל זווית שתסתכלו עליה.

אני מעריך שבאיטליה הקופה ממוסחרות כמו מים, כמה יעלה לייבא משם אחת

GTA זה הכי אחי .

פורסם
אילן,

אני אגיד את זה שוב

המבחן היה כשה M3 בהילוך שישי!! הילוך לשיוט בלבד!

אז מה הסיכוי שהM3 תנצח?

הM3 הייתה בסל"ד נמוך יותר מאשר הפיאט קופה. ואני בטוח ששניהם היו בסל"ד מאוד נמוך.

לדוגמא, נניח שה M3 הייתה בערך ב 1,300 סל"ד בהילוך שישי, לעומת הפיאט קופה שהייתה, נניח, ב 2400 סל"ד.

נראה לך שיש סיכוי ל M3?

אחרי הכל, היא אטמוספרית!!!

אני בטוח שתסכים איתי שבמנוע אטמוספרי זה הרבה יותר חשוב להיות בסל"ד המתאים לך מאשר במנוע עם טורבינה. במנוע עם טורבינה יש המון כח החל מסל"ד נמוך, החל מכניסת הטורבו. במנוע אטמוספרי, על אחת כמה וכמה בM3, הכח מתקבל רק בסל"ד הגבוה מאוד. נניח 4K+. אני מהמר שבM3 זה אפילו יותר גבוה.

אם ה"לחיצות" היו שכל רכב יהיה בסל"ד המתאים לו (כלומר, נניח, 60 קמ"ש - כל אחד באיזה הילוך שהוא רוצה, שזה באמת מה שמשפיע בנהיגה ספורטיבית) - הM3 הייתה בורחת. ואם אני אשתמש בשפה שלך, "הפיאט קופה לא הייתה יכולה לראות את הלוחית רישוי של ה M3".

TB ידידי

ראשית ענית בעצמך על התשובה.

שנית:

רכב במקרה זה הM3, ללא סל"ד גבוהה האוטו "מת, וזה בדוק להזכירך נהגתי במקרה ב M3.

את הבעיטה בפיאט שסוחפת אותך קדימה ב 2,5K-3K,והיתרון ההתחלתי יהיה קשה ל M3 ליתפוס, מזלה כי זו יחסית מכונית חזקה בעלת מנוע בווארי מדהים,ו...הנעה אחורית...

אז יש לה איזשהו יתרון , מה גם ש המומנט/גיר /כ"ס בא כאן לעזרתה, כל זה מתגמד יחסית לאותו שבלול-סליחה טורבו המקדים הדוחף את הקופה קדימה יחד ו/או בשילוב גיר מופלא שמושך אותה (20V TURBO), עד ל 250 קמ"ש (בדוק בחו"ל).

את הניסוי מי רואה את הלוחית של מי ניסינו כבר....ונחש מה?... אפילו בגלגול בהילוך שני, האמן לי ידידי TB, לכשהורדתי את היד, הפלא ופלא ה M3 היתה על 5K סל"ד, והקופה על כ 3K, מה קרה אתה שואל? אני אגיד לך מה קרה , הורדתי את היד צוארי נשמט לאחור, וכך גם ה M3,נשמטה לאחור, היא עוד הספיקה אכשהו לעמוד ליד החלון האחורי של הקופה אבל בו ברגע שהחלפתי ל הילוך שלישי, לא אומר מהי המהירות, הבימר ממש אבל ממש נכנעה.

אל תאמר לי בעל הבימר לא יודע לנהוג, שנינו אנשים מבוגרים, חובבי רכב מושבעים בעלי ניסיון עשיר, ובעברינו שלל ספורטיביות המגובים בשנים רבות של ניסיון-אנו ממש לא ילדים- ועוד דבר, ה"מבחן" נעשה על מסלול המראה/ולא על כביש ציבורי.

*אני מדבר כאן על M3 בישראל ולא זאת במבחן המדובר במגזין, ועל קופה של חבר,שתיהן סטנדרטיות למהדרין.

ידידי אני לא מדבר באוויר, כל מילה שאני מעלה לפורום ,מגובה ובדוקה עד הפרט האחרון,

ומי שמכיר אותי אישית ,יודע שאני ממש לא מדבר שטויות.

zak-rs200

תודה על הקומפלימנט.

אני מקווה שקראת את הקישור שהבאתי באחת התגובות שלי.

על עיצוב /איבזור ובכלל על EVO8 ושות' באפשרותך לבצע חיפוש /כתבה שלי על נהיגת התרשמות ב EVO8.

sti05-מי דיבר על פרארי? ולא נאה לומר על דבריי קשקוש.

בקשר לתחליף ל STI, כל אחד והפרמטרים אותן הינו מציב בעת רכישת ספורטיבית.

אלירן - תודה, שמח שהשכלת,לשם כך אני כאן, וקיים פורום זה.

שתיל- אין סיכוי לייבא אקזמפלרית (FIAT Coupe 16v/20v Turbo)אחת ארצה.

האמן לי נעשה ניסיון לייבא ארצה גרסת LE-לימיטד אדישן,ולא צלח.

נגזר עלינו לחכות עוד כעשור, וגם אז הסיכויים קלושים.

חובבי הרכב ביחוד באירופה גילו כי הפיאט קופה 20V/16V טורבו הן אוצר.

בכבוד רב

אילן פ.

אילן פ ייביש - turbo

פורסם
אני בדעה של Zak היקר , אמנם האיבו נראית יותר טוב מהאסתי , אבל פשוט שניהן מכוערות ,מצטער אם אני פוגע במישהו אבל היי , זה עניין של טעם.

לעומת זאת הפיאט קופה, המדהימה פשוט יפה בכל זווית שתסתכלו עליה.

אני מעריך שבאיטליה הקופה ממוסחרות כמו מים, כמה יעלה לייבא משם אחת

לא מדובר כאן על עניין היופי, כי ברור לכל הדעות (גם בעלי איוו וSTI למיניהן.. יודעים זאת) שזה רכב מדהים, העיצוב מרהיב הקדים את זמנו ונחשב עדכני עד היום..כבוד לכריס באנגל (תקנו אותי אם אני טועה)

ובקשר ליבוא, אני רוצה לבשר לך כי לא יהיה ניתן ליבא קופה לארץ, מכיוון שהאחרונה שיצאה מפס היצור היא בת שלוש שנים+, מה שנוגד את חוקי א"י..או שתחכה עד שהיא תהפוך לאספנות..משהו כמו 25 שנה.

1.8T 8)

פורסם

מה רציני ??? על מה החוק מבוסס ?

איזה באסה זה יא אללה ,מדינת ישראל ....

אהה וטורבו AKA אילן פ, תודה על האינפורמציה המועילה וה-גורמת-הזלת ריר-בלתי רצונית-.

אתה יכול להוות איש מכירות מצוין :wink: .

GTA זה הכי אחי .

פורסם

אהלן אילן,

לא היתה כוונה בדברי לפגוע או לזלזל. ההיפך.

קבל התנצלותי באם קיבלת רושם מוטעה.

בעניין העימות עם M3... לדעתי זו היתה 318 עם מדבקות :)

אני נהגתי על M3 שנת 2004 עם תיבת ה- SMG הלא מוצלחת לדעתי בארה"ב, אין שני לחוויה, יציאה מהמקום, תאוצות ביניים, תגובות מצערת הורסות וסאונד אלוהי שניים רק לאקזוטיות אמיתיות. עם כל הכבוד אין מקום להשוואה לפיאט קופה ולו הקטנה ביותר אלא בתור הגיג.

כל מי שהתמזל מזלו לנהוג/לראות/לשמוע M3 אמיתית ולא סדרה 3 עם מדבקות יודע שאטין שום מקום להשוואה.

לא ארחיב מאחר והעניין מיותר לחלוטין וגובל ב...

מגזינית נחשבים, תוכניות טלביזיה (ע"ע טופ גיר) הכתירו את ה-M כמכונית המאה, ומשווים אותה ל-911

למרות שאיני מכיר אותך אישית - הייתי מצפה דווקא ממך, לקצת יותר אוביקטיביות- נכון שזה קל לשכנע את הקהל שבד"כ פוקד את האתר ובכל זאת ...

בכל מקרה, פיאט קופה מכונית נהדרת וכבודה במקומה מונח.

כל טוב, סופ"ש מהנה ושבת שלום לכולם.

BMW330i

פרטים בה"פ

פורסם

הכניסה לדיון של מי לוקח את מי בקו ישר נראית לי סתמית ,כי אתם מכניסים פה משקל בינוני מול משקל כבד .

ה-m3 כבודה האגדי במקומה מונח היא מכונית מירוץ חוקית לכביש

אם כבר בוא נדבר על מסלול ,אני מאמין ,שעם הנהג המתאים הבמוו תיקח את הפיאט בפער ניכר .

להביא מולה את הפיאט קופה ראש בראש לא נראה לי לעניין ,בשביל זה יש לפיאט עוד חטיבת רכב שנקראת פרארי ,אולי אפילו מזרטי בשביל השוואות כאלו ,אבל פיאט קופה מעולם לא כוונה לליגות כאלה גבוהות

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

• תוכן חדש...