Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

1. הרכב הוא שנת 2012 ואין לו היסטוריית טיפולים, כמה זה משמעותי? 

2. בעל הרכב מחזיק ברכב 4 חודשים, כמה זה צריך להדליק נורה אדומה? הוא אמר לי שהוא חולק רכב עם אחיו והם רוצים רכב טורבו וכל מיני דברים כאלו. סה"כ אני מאמין שיש מקרים כאלו שקונים רכב ומתחרטים אבל האם זו נורה שצריכה לגרום לי לבדוק דברים נוספים?

* אני יודע שיש אפשרות להוציא דוח סליקה גם אתה לא בעל הרכב אבל גם אז הוא לא נותן לי. אני מקבל סליחה, קרתה תקלה. מספר השגיאה: 151021284

ביקשתי מבעל הרכב להוציא את הדוח סליקה אך הוא טוען שהא בחור ישיבה ואין לו גישה לאינטרנט (שלח לי צילום מסך)

אין לו בעיה שאקח את הרכב לבדיקה והוא שלח לי את רשיון הרכב כדי להוציא דוח סליקה (אבל מסתבר שאני לא יכול, האתר אמר לי שהכרטיס אשראי חייב להיות על שם בעל הרכב)

עריכה אחרונה על ידי מחפש1
פורסם

לא מוצא חן בעיניי את מה שרשמת - לא היעדר תיעוד הטיפולים,  לא בעלות של 4 חודשים,  לא חוסר ששיתוף פעולה מצד המוכר בענין דוח סליקה.

אם הרכב היה לפני זה בליסינג, אין שום משמעות לדוח  סליקה של חברות הביטוח ( רכבי ליסינג מתקנים במוסכי פחחות שלהם, בלי לערב חברות ביטוח ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 38 דקות, vladclar כתב:

לא מוצא חן בעיניי את מה שרשמת - לא היעדר תיעוד הטיפולים,  לא בעלות של 4 חודשים,  לא חוסר ששיתוף פעולה מצד המוכר בענין דוח סליקה.

אם הרכב היה לפני זה בליסינג, אין שום משמעות לדוח  סליקה של חברות הביטוח ( רכבי ליסינג מתקנים במוסכי פחחות שלהם, בלי לערב חברות ביטוח ).

תודה על התגובה

האוטו נראה טוב אבל אני פרנואיד וקצת מדאיג אותי הנושאים האלו. שראיתי את הרכב אמרתי לו שיוציא דוח סליקה כבעל הרכב והוא קיבל אותה שגיאה. 

הוא אומר שכל הידיים פרטיות וברישום מקורי ברשיון לא רשום כלום 

פורסם

אני רואה שהם עשו לאחרונה שינוי באתר, כולל דרישה של פרטים שלמיטב זכרוני לא היו.

אולי השינוי הזה ממש חדש ומשהו באתר לא בסדר.

אם אתה רוצה לוודא ובא לך לבזבז 10 ש"ח בשביל זה, תנסה להוציא את הטופס על רכב אחר שבבעלותך או בבעלות קרוב/ חבר.

פורסם
לפני כשעה, מחפש1 כתב:

2. בעל הרכב מחזיק ברכב 4 חודשים, כמה זה צריך להדליק נורה אדומה? הוא אמר לי שהוא חולק רכב עם אחיו והם רוצים רכב טורבו וכל מיני דברים כאלו. סה"כ אני מאמין שיש מקרים כאלו שקונים רכב ומתחרטים אבל האם זו נורה שצריכה לגרום לי לבדוק דברים נוספים?

ביקשתי מבעל הרכב להוציא את הדוח סליקה אך הוא טוען שהא בחור ישיבה ואין לו גישה לאינטרנט (שלח לי צילום מסך)

תשאל כמה זמן החזיקו הבעלים הקודמים.

אם אין לו גישה לאינטרנט איך הוא שלח לך צילום מסך?

פורסם
לפני 8 דקות, ירון דורפמן כתב:

לא נכנסתי לפרטים, אבל אני חושב שבאינטרנט כשר יש וואטסאפ

לפני 9 דקות, ירון דורפמן כתב:

שאלתי. הוא אומר שיש ראשונה הייתה 7 שנים אי י זה איש קבע קנה אותו ועכשיו הוא

פורסם

גם לי לא עובד האתר של הדו"ח סליקה על רכב אחר. נראה שיש להם תקלה כללית במערכת. לפחות כרגע, לא נראה שזו סיבה להיות מודאג בקשר לרכב.

• אהבתי 1
פורסם

האוטו באמת נראה במצב טוב חיצונית. אבל אני לא מספיק מבין לצערי כדי לדעת האם הוא באמת במצב טוב גם מכנית. האם הייתם לוקחים במצב הזה את הרכב לבדיקה ומסתמכים עליה?

פורסם

1- אם אין בכלל תיעוד לא הייתי מתקדם.

בנוסף מכירה אחרי זמן קצר מדליקה נורה.

ואם אין דוח סליקה, לא הייתי מבזבז זמן וכסף על בדיקה של הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 8 דקות, מחפש1 כתב:

לא נכנסתי לפרטים, אבל אני חושב שבאינטרנט כשר יש וואטסאפ

אם יש וואטסאפ אז הרבה לפני זה יש גישה לאתרסליקה של סוכנויות ביטוח, מורידים את הוואטספ הרבה לפני שמורידים אתרים כאלו, בקיצור זה מריח מאד לא טוב.

פורסם

כפי שציינו

אין היסטוריית טיפולים

אין דוח סליקה (בעל רכב לא מעוניין להנפיק)

והרושם הכללי מחשיד.

אני הייתי מתרחק ממזמן מעסקה כזו, וכך אמליץ גם לך.

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

• תוכן חדש...