Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס st line

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חדש פה 

רציתי להתייעץ בנוגע לרכישת רכב 

מתלבט בין פורד פוקוס st line 

לבין הונדה סיוויק האצבק מנוע 1.5 

הבנתי שיש כמה אנשים שיש להם בעיה עם הגיר של הפורד שהתיבה הפלנטרית עושה חריקות ובעיטות קטנות יש למישהו מידע על הגיר שלהם ? תודה רבה! 🤗

פורסם

כמי שנוסע בפוקוס כבר שנה יכול לומר לך מניסיון שלי שאין כל בעיה עם הגיר. ממליץ לרכוש, אולם אין צפי למלאי אצל היבואן.  

פורסם

בתור אחד שהחזיק רכב כזה כשנה ומכר,

אספק לך חוות דעת הכי אמתית,

לזכות הרכב:

1. תא נוסעים מרווח

2. כסאות נוחים

3. מנוע חזק

4. שלדה מצויינת, התנהגות כביש מעולה

5. שקט

לחובתו:

1. תא מטען קטן

2. נוקשה מאוד, עבודת המתלים פוגעת בנוחות הכללית

3. רעידות בשיוט, לא תמיד מורגשות, אך בנסיעה סביב ה100 קמ"ש לפעמים יכולה להיגמר בבחילות מהרעידות האלה.

4. כל מיני תקלות חשמל קטנות, לא משביתות, לי היו כמה שטופלו במסגרת אחריות, התקלות היו במצלמת הרוורס, בבקרת השיוט, במערכת הקייליס, ובטעינה האלחוטית.

5. לא יודע אם זה משהו גורף, אך לי היתה צריכת שמן מעצבנת ברכב חדש, כל כ5K ק"מ נעלם לי כליטר שמן מנוע.

6. צריכת דלק מוגזמת בנסיעות עירוניות, נסיעה בינעירונית כ13 ק"מ לליטר, עירונית כ7.5 ק"מ לליטר.

7. עיצוב פנימי מיושן שגם הנדסת האנוש לא מתעלה, אך לא משהו קריטי.

בהצלחה.

פורסם (נערך)

מחזיק פוקוס כזאת מהמישלוח הראשון  ללא שום תקלה או בעיה אין צריכת שמן ,דלק ממוצע 12.5 קמ לליטר חזקה מאוד ,שקטה מזגן מעולה וטיפול זול. 

גם הבעיה שהייתה בשעון במולטימדיה טופלה בעדכון תוכנה ונפתרה. סהכ ממומלץ ביותר

עריכה אחרונה על ידי YLKLN
פורסם

תודה רבה 

איזה רכב הייתם הולכים על ההונדה או הפורד? אני רואה שלשניהם יש את אותם נתונים שמעתי על הירידת ערך המטורפת של פורד ומצד שני שמעתי שגם הונדה לא מצליחים לעלות ולמכור כל כך הרבה רכבים חדשים פה וגם אני לא רואה הרבה על הכביש את ההונדה סיוויק החדשה 

בתאריך 10.9.2021 בשעה 01:40, Elieliran כתב:

שלום חדש פה 

רציתי להתייעץ בנוגע לרכישת רכב 

מתלבט בין פורד פוקוס st line 

לבין הונדה סיוויק האצבק מנוע 1.5 

הבנתי שיש כמה אנשים שיש להם בעיה עם הגיר של הפורד שהתיבה הפלנטרית עושה חריקות ובעיטות קטנות יש למישהו מידע על הגיר שלהם ? תודה רבה! 🤗

פורסם

עצה שלי, לך על המאזדה 3 הצ'בק, אני קניתי את הפוקוס כאשר אחי קנה את ה3 בדיוק חודש לפני, אני מכרתי את הפוקוס כי לא סבלתי אותה, אחי יש לו את ה3 עד היום מרוצה ממנה מאוד ובצדק, איכות ברמה גבוהה שלא תמצא בפוקוס.

פורסם

מצב נוכחי של השוק

מכיר 2 חברים שמכרו בחצי שנה האחרונה סיוויק מנוע 1500 במחיר מעל מחירון

מדובר ברכב מאוד נחמד לנהיגה והגיר הרציף שלו מצליח לדמות בצורה לא כזו רעה גיר פלנטרי.

את הפוקוס אינני מכיר אישית.. תבדוק תראה למה אתה מתחבר יותר..

תזכור שלמרות שהסיוויק שומרת על הערך שלה בצורה טובה הפורד תהיה זול יותר ברכישה הראשונית

פורסם

אני עם הפורד כבר כ-3 חודשים.

לא נתקלתי באף אחת מהבעיות שצוינו כאן בשרשור.

רכב כיפי לנהיגה, נוח וחזק יחסית.

הרכב יחסית צורך דלק כפי שנאמר כאן - 1:12.5, אבל לא קונים אותו בשביל זה...

החסרון העיקרי שאני נתקלתי בו עד כה הוא אנדרואיד אוטו... שקשה לי להתרגל אליו.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

נוסע ב x-active שנה ושלושה חודשים. מאד מרוצה מהרכב, מאיץ ואוחז בצורה פנטסטית. קצת נוקשה על הכביש אבל בתמורה מרגיש בטוח ונטוע על הכביש, הייתה צריכת שמן כמו בכל מנוע חדש ונעלמה אחרי שנה, בעיות בשעון 

של המולטימדיה טופלו במסגרת האחריות וכרגע לא קיימות. סה״כ תחליף ראוי לפחנועים שמציפים את הכביש ממזרח אסיה.

פורסם

מצטרף לממליצים - עברתי שנה עם אקטיב-X, הרכב נוח, חזק, שקט ומאובזר.

היו בעיות בשעון במערכת המולטימדיה, עידכון גרסה במרכז שירות פתר את זה. 

בעניין צריכת דלק - זה לא הרכב הכי חסכוני שיש, זה נכון. בנסיעות קצרות בעיר הצריכה יכולה להגיע ל-8 ק"מ לליטר ובשיוט נינוח על 110 קמ"ש בכביש בינעירוני אפשר להגיע ל-14-15 ק"מ לליטר. אצלי זה ממוצע של 12-13 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת.

לגבי ההמלצה על מאזדה 3 - המחיר שלה פסיכי ביחס לפוקוס, כמעט 20K יותר. אין שום הצדקה לקנות אותה במחיר כזה...

• תוכן חדש...