Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מבין שאתה שואל משהו שלרוב האנשים אין ניסיון בזה?

כשרוצים לפרק בולם, פותחים את הברגים העליונים והתחתונים, מוציאים את הבולם וזהו. 

מי בודק אם יש אפשרות להגיע לראש שלו בלי לפרק את הבורג התחתון? 

פורסם

אני לגמרי בעד עבודה עצמאית ולימוד עצמי, אבל!

אל תיכנס מתחת לרכב שרק ג'ק מרים את האוטו, אתה חייב בוקים שהרכב יישב עליהם.

אם חלילה הג'ק ייקרוס(והם קורסים, קרה לי פעמיים בשני סוגים שונים) אתה כנראה לא תוכל לדווח לנו חזרה.

פורסם

אבל הסביר לך החבר מחו"ל שאתה צריך להרים את שני הצדדים בו זמנית.

יש לך קורת פיתול שמחברת את שני הצדדים.

אותו דבר כמו לטפל במוט מייצב, אפילו אם יש מתלה נפרד ותרים רק מצד אחד, לא תוכל לפרק את המוט המקשר שלו כי יש מתח מהצד השני.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אם כך זה מה שאעשה,

בקיצור ולעניין לצורך טיפול בעניין הזה אני צריך ג'ק 1 + 2 בוקים ?

ראצ'ט עם מאריך ובוקסה 13 מ"מ ?

פורסם

ועוד משהו קטנטן , אני חושד גם באנטי רול האחורי שגם הוא מגיע עם 3 מצבי כוונון.

כרגע הוא מכוון על המצב הקשיח ביותר , אני מעוניין לחבר אותו לחור האמצעי בכדי שיהיה איזון. (לצורך ההשוואה האנטי רול הקדמי אגב מגיע רק עם חור אמצעי)

צירפתי תמונה של האנטי רול האחורי , נראה כמו סיפור פשוט למדיי ברגע שיהיו לי את הכלים הנכונים.

776476983_.jpg

פורסם

בשביל מוט מייצב חייב להרים את שני הגלגלים האחוריים יחד. 

אם רק אחד יהיה מוגבה, המתלה לא יהיה ישר, כאלו הרכב רוכן הצידה בזמן פניה וזה בדיוק המצב בו המוט המייצב עובד. זאת אומרת הוא נתון תחת כוח פיתול ומנסה ליישר את הרכב. 

לא תוכל לשחרר את הברגים שלו במצב הזה, אלא רק כשהוא חופשי ז"א המתלה ישר. 

פורסם

את זה אני יודע , לכן היום כבר אקנה 2 בוקים וארים את הרכב משני הכיוונים.

השאלה אם זה רק פירוק הבורג והעברתו לחור האמצעי ?

נראה לי שזה בורג עם אום

• תוכן חדש...