Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם.

אחרי חיפושים רבים לקריאה מרובה פה ובמקומות אחרים, מרגיש די מבולבל. כל פעם שהמליצו לי על רכב, קראתי ומשהו גרם לי לרדת ממנו.

אני מחפש לקנות רכב בפעם הראשונה, ככה שאין לי ניסיון בתחום הרכבים.

אנחנו זוג + כלב אבל רוצים רכב שישמש אותנו לעוד כמה שנים ככה שלוקחים בחשבון ילד אחד בנוסף.

הדברים שחשובים לנו הם: אמינות, חסכון בדלק ונוחות.

הנסיעות הם גם מחוץ לעיר וגם בתוך העיר אבל כנראה שיותר מחוץ לעיר (לא בתדירות יום יומית).

התקציב שלנו הוא עד 45k (אפשר בכיף להמליץ על פחות).

אשמח ממש לשמוע המלצות.

תודה!

עריכה אחרונה על ידי yonis1230
פורסם

ידני/אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פיג'ו 208 תפור עליכם

לזוג + 1-2 ילדים רכב מעולה, נוח מאוד חסכוני ואמין, רק לבדוק את עניין הרצועת טיימינג האם היא עברה ריקול של החלפה אחרת יכול ללכת מנוע בקלות

הייתי מחפש כזה שנתון 15-16 צריך להיות הרבה רכבים כאלה על הכביש

PEUGEOT 206XS

פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, admtaynov13? כתב:

פיג'ו 208 תפור עליכם

לזוג + 1-2 ילדים רכב מעולה, נוח מאוד חסכוני ואמין, רק לבדוק את עניין הרצועת טיימינג האם היא עברה ריקול של החלפה אחרת יכול ללכת מנוע בקלות

אסתכל. תודה רבה!

לפני 25 דקות, admtaynov13? כתב:

פיג'ו 208 תפור עליכם

הסתכלתי, האם הרכב לא צפוף קצת לצרכים שלי?

ואשמח להסבר לגבי הריקול, מה הכוונה (שוב, לא מבין בעולם הזה😅).

עריכה אחרונה על ידי yonis1230
פורסם

הרצועה יכלה להתפורר ולגרום לבעיות, ב2017 היצרן היה שידרג לרצועה משופרת.

בריקול בודקים את מצב הרצועה ומחליפים.

צריך לציין במנועים שכניראה הרצועה גרמה לסתימה מסוימת, יש דיווחים על צריכת שמן.

אפשר לבדוק גם את הקקטוס, עיתוב יחודי יותר, איכות חומרים עדיפה, לדעתי סלון נעים יותר בשילוב צבע בז, בנוסף תא מטען גדול יותר.

עוד אופציה הונדה גאז, מרווחת מאוד מאחור, אמינה וחסכונית, תהיה פחות חזקה ונוחה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני שעה, yulianx כתב:

הרצועה יכלה להתפורר ולגרום לבעיות, ב2017 היצרן היה שידרג לרצועה משופרת.

בריקול בודקים את מצב הרצועה ומחליפים.

צריך לציין במנועים שכניראה הרצועה גרמה לסתימה מסוימת, יש דיווחים על צריכת שמן.

אפשר לבדוק גם את הקקטוס, עיתוב יחודי יותר, איכות חומרים עדיפה, לדעתי סלון נעים יותר בשילוב צבע בז, בנוסף תא מטען גדול יותר.

עוד אופציה הונדה גאז, מרווחת מאוד מאחור, אמינה וחסכונית, תהיה פחות חזקה ונוחה.

אז אם אני קונה את ה208 של שנים 2017/18 לא צריכה להיות את הבעיה הזו?

אני רואה שמוכרים אותה יחסית בזול ועם קילומטראז נמוך, יש לזה סיבה מיוחדת?

לפי מה שבדקתי הקקטוס והג'אז פחות בתקציב שלי.

פורסם

לא בטוח, אישית? אחרי הרכישה הייתי בודק ומחליף במידת הצורך, ככה יהיה ראש שקט.

מוכרים בזול כי קוראים לה פיגו ולא טיוטה.

הקקטוס בהחלט בתקציב שלך, תלוי בשנתון כמובן.

• אהבתי 1

פורסם

קקטוס רכב טוב, אבל מוזר ולא כל אחד יתחבר אליו, תראה סקירה שלו, למשל חלונות מאחורה נפתחים חלקים ועוד הרבה דברים מוזרים שרק צרפתים מסוגלים לייצר (אישית חולה על צרפתיות ועל כל הקטע הזה אבל לא כל אחד מתחבר)

אם ה208 צפוף אז 308 אופציה מעולה, אותו שילוב מנוע גיר מנוע בעל הספק יותר חזק בגאז ענק מאחורה ובכללי זה רכב משפחתי מצויין, ה208 לא כזה צפוף אבל גם לא ג'יפ.

מחזק את הבחור למעלה, אפילו טויוטה משתמשת בגירים האלה ועדיין אנשים למשל בפשפשוק רכב אומרים שיש בעיות בגיר כי הם מהעדר שזוכר שפעם היה בעיות גיר בדגמי AL4 הישנים.

אבל שטויוטה הוציאה בעבר את הגיר הרובוטי עם הקלאץ אחד הבעייתי את זהלא זוכרים או מזדות שהולך להם גירים כמו לחמניות בשנתונים "היפים"

גילוי נאות מחזיק מזדה 3 2008 בעצמי, מכיר לא אחד שכבר החליף גיר

• אהבתי 1

PEUGEOT 206XS

פורסם

טיוטה משתמשת ברוב הרכבים בגירים רציפים דווקא.

אממ לגבי הגיר הרובוטי אני חושב שאנשים זוכרים את הרובוט ולא לטובה, גם באותו פשפוק.

פורסם
בתאריך 26.8.2021 בשעה 15:02, yulianx כתב:

טיוטה משתמשת ברוב הרכבים בגירים רציפים דווקא.

אממ לגבי הגיר הרובוטי אני חושב שאנשים זוכרים את הרובוט ולא לטובה, גם באותו פשפוק.

אז אתה באמת לא מודע עד כמה ה"עדר" הישראלי לא זוכר את זה, ממש מעטים זוכרים אלה שמבינים דבר או שניים, אבל אלה ששמעו "טויוטה זה אמין בכל מצב" עדיין חושבים שלא היו בעיות.

הכל בסופו של דבר עניין של מזל ברכבים, אבל יש מכלולים שמראש אתה יודע שיעשו בעיות ויותר מורכבים מרכבים "פשוטים" כמו DSG של וואג.

PEUGEOT 206XS

פורסם

תשאל בפשפשוק על טיוטה קורולה 2008, אולי תופתע.

פורסם
בתאריך 26.8.2021 בשעה 08:11, yonis1230 כתב:

אני רואה שמוכרים אותה יחסית בזול ועם קילומטראז נמוך, יש לזה סיבה מיוחדת?

יכול להיות שמדובר ברכבים מרמת גימור אקסס? הרכבים האלו נמכרו ב-2017 כרכבים חדשים בסביבות 80-85 אלף ש"ח.

הגיוני שרכב כזה יעלה פחות מסופר מיני שנמכרה ב-100-110 אלף ש"ח.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בחיים לא הייתי ממליץ למישהו שלא מבין ברכבים ללכת על רכב עם מנוע 1.2 טורבו של פיזו או סיטרואן. 

למה סתם להתחיל לסבך את הבנאדם בטיימינג, שמייניג, ושאר קללות? 

לך על יונדאי I35,I25, קיה פורטה, הונדה סיוויק, ג'אז. אלו אחלה רכבים ללא בעיות ידועות שיתיאמו לך בדיוק לצרכים. רק תקרא טוב את המדריכים פה באתר כדי למצוא רכב שמור

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...