Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הרכב משנת 2003  ומגיע ל330K , תקופה ארוכה שהטורים לא יציבים בעמידה ולאחרונה התווספה נפילות טורים די מעצבנת במצב עמידה ,

יש לציין שכאשר אני מעביר למצב N המצב נרגע במקצת, אין נפילות טורים אבל הם עדיין לא יציבים, הנפילות קורות רק במצב D.

דבר נוסף - הנורה לא דולקת רצוף .... היא נעלמת לכמה ימים וחוזרת שוב.

ביצעתי ניקוי מצערת בטיפול הקודם וגם בדקתי לא מזמן והמצערת נקייה

מצתים הוחלפו לא מזמן

צינור גומי הוחלף לחדש  לאחר שנראו סדקים (הצינור בין הפילטר אויר למצערת)

והחשוד המידי – חיישן אויר , זכור לי שקרה לי מקרה דומה לפני כ10 שנים ומה שפתר את הבעיה הייתה החלפת חיישן חמצן, זכור לי גם שזה היה די יקר.

איך אני מוודא שזו אכן הבעיה? והאם יש עוד דברים שיכולים לגרום לזה?

תודה

פורסם
לפני 4 שעות, avic78 כתב:

שלום

הרכב משנת 2003  ומגיע ל330K , תקופה ארוכה שהטורים לא יציבים בעמידה ולאחרונה התווספה נפילות טורים די מעצבנת במצב עמידה ,

יש לציין שכאשר אני מעביר למצב N המצב נרגע במקצת, אין נפילות טורים אבל הם עדיין לא יציבים, הנפילות קורות רק במצב D.

דבר נוסף - הנורה לא דולקת רצוף .... היא נעלמת לכמה ימים וחוזרת שוב.

ביצעתי ניקוי מצערת בטיפול הקודם וגם בדקתי לא מזמן והמצערת נקייה

מצתים הוחלפו לא מזמן

צינור גומי הוחלף לחדש  לאחר שנראו סדקים (הצינור בין הפילטר אויר למצערת)

והחשוד המידי – חיישן אויר , זכור לי שקרה לי מקרה דומה לפני כ10 שנים ומה שפתר את הבעיה הייתה החלפת חיישן חמצן, זכור לי גם שזה היה די יקר.

איך אני מוודא שזו אכן הבעיה? והאם יש עוד דברים שיכולים לגרום לזה?

תודה

תבדוק צינור בוסטר שלא קרוע, קורה להם המון פעמים, תנקה חיישן זרימת אוויר ותבדוק ערכים של שורט לונג טרים בסרק ובטורים גבוהים. תתחיל עם הבדיקה של הצינור בוסטר, אם הוא קרוע מומלץ לשים מקורי מכיוון שיש שם שסתום אל חוזר 

פורסם

תודה על התגובות

איך אני מאתר את הצינור בוסטר? עברתי על הצינורות מסביב ולא ראיתי משהו חשוד

שכחתי לציין שגם ביצעתי ניקוי חיישן אויר עם ספריי יעודי

איך בודקים בריחת ואקום?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון מהיום....

הייתי עכשיו במוסך עבור הכנה לטסט ועל הדרך גם ציינתי את  הבעיה של נפילת טורים בעמידה ורעשים מכיוון הממיר קטליטי (יש רעש של וברציות בסל"ד מסויים, נכנסתי מתחת לרכב וראיתי שהחלק התחתון של הממיר טיפה רופף, כנראה קיבל מכה)

במוסך "חיברו" בין 2 הבעיות ואמרו לי שהנפילת טורים היא תוצאה של ממיר לא תקין שגורם למנוע להחנק

האם נפילת טורים זה סימפטום נכון לממיר תקול? או שאין קשר בין הדברים

אני לא מרגיש האטה או קושי בסחיבה והתאוצה ברכב טובה מאוד

הנורה שדלקה לי בעבר נכבתה שוב לפני כמה שבועות ולא חזרה (P0171 

יש לציין שהרעש מהמיר קיים כבר הרבה זמן ולא עשה לי בעיות במבחן שנתי, את המבחן שנתי הנוכחי אני יעשה כנראה מחר..

פורסם

ממיר סתום יחנוק את המנוע שיכול להוביל לנפילת טורים,

אפשר לחבר מד לחץ במקום חיישן האוויר הראשון ולראות אם נבנה לחץ או שהזרימה חופשית

כבר חתמתי...

• תוכן חדש...