Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה לכם כמה תמונות מהמפגש.

בין הסאבים שהיו הSPL היה ממש נחמד הממברנה שלו זזה בצורה מטורפת.

היה את המערכת של אסף אם אני לא טועה של ה"זבל סיני" והיא הפציצה פשוט מעולה ביחס למחיר ואפילו ביחס למערכות אחרות שהיו במפגש.

תראו את התמונות ותנו תגובות.

דרך אגב מי שהיה לו את הסאב של SPL איזה רמקולים יש לך? יש להם מיד באס פשוט מעולה.

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=78566BC6D4C6435F9BFE555ADBFD54E4&alid=220169

SUZUKI Ignis Sport

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אזרח סוג ב'?

איפה האוטו שלי?

חחחח...

אני מקווה להעלות את התמונות בקרוב היה מפגש חמוד מאוד אחלה חבר'ה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
הנה לכם כמה תמונות מהמפגש.

בין הסאבים שהיו הSPL היה ממש נחמד הממברנה שלו זזה בצורה מטורפת.

היה את המערכת של אסף אם אני לא טועה של ה"זבל סיני" והיא הפציצה פשוט מעולה ביחס למחיר ואפילו ביחס למערכות אחרות שהיו במפגש.

תראו את התמונות ותנו תגובות.

דרך אגב מי שהיה לו את הסאב של SPL איזה רמקולים יש לך? יש להם מיד באס פשוט מעולה.

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=78566BC6D4C6435F9BFE555ADBFD54E4&alid=220169

כל הרמקולים באוטו האחוריים (7X10) והסט הקדמי הם של power base.

אבל המכשיר והמגבר נותנים את הכל.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

שטויות לא הכמות מדברת אלה האיכות...אנשים פה דילגו על כיתה א' כשהמורה אמרה את זה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

באמת חבל שלא באו כל כך הרבה אבל בכל זאת היה סבבה להכיר עוד כמה אנשים מהפורום...

לדעתי המפגשים רק יכולים להשתפר...

חג שמח

לירן

פורסם

ה"זבל הסיני" או המערכת ב 1.90 ש"ח, של אסף נשמע מעולה !!

סט קליפוניה מגבר + סאב לא זוכר את השם, שומעים חבל על הזמן, הוא קנה מערכת בשליש מחיר (לדעתי) בזמן שאתה קונים מערכת באותה איכות רק במחיר כפול

לא באמתי להעליב או לרדת על שום חברה כול דבר אחר...

California Boom

טיסן

Suzuki Jimny

פורסם

אל תשכח שיש לו גם אוטו קטן והאקוסטיקה שם הרבה יותר טובה משאר המכוניות הארוכות יותר שיש להם בגאז' כאילו חיצוני... (משפחתיות)

אבל באמת כל הכבוד שומעים קטלני במערכת שכולה לא עלתה יותר מ700 שקל...

כל הכבוד אסף ממש התרשמתי.

לירן

פורסם

מתבאס שלא הגעתי רק בגלל הבחור עם הג'אסטי...

אגב, איך הצלחת להכניס סאב 12 לאוטו ? קשור לזווית שהוא מונח, או שיש משהו שעוד לא חשבתי עליו ?

המגש האחורי שלך, נראה טוב, אני צריך לעשות גם כן...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

ערב טוב לכולם ,היה פנאן מאד. רק חבל שהרבה חפרו במוח שהם יבואו והנוכחות לא הייתה כמו שציפינו אבל עדין הייתה נוכחות יפה של אנשים באמת נחמדים ששמחתי להכיר מחדש[חלק אני כבר זוכר ממפגש קודם] היה באמת פנאן. לירן אחי אהבתי את המערכת שלך רק בחייאת תדאג לתיבה שלך היא הורסת הכל ..יש בה ויוורציות והיא לא אטומה מספיק.. אבל אני סומך עלייך בעניים עצומות. מיכאל הסאב שלך באמת חמוד אהבתי..ליטל אחותי חבל שלא באת אני מקווה שיש לך סיבה מוצדקת..[ה"פ]

המערכת באוטו הירוק [לא זוכר את השם] הייתה מעולה נישמע פנאן. עידו בנאדם ..לאט לאט תחסוך קצת מזומן ונעזור לך להביא משהו טוב.

והייתי חייב לבוא הפעם כדי להוכיח לאותם אנשים שפיקפקו ביכולות של "הזבל סיני" שאני כולכך אוהב.

ולראות בזמן אמת מה זבל סיני ב750 שקל סכום כולל יכול להפיק שיודעים איך לכוון ולהישתמש בו.

מקווה שכולם נהנו .

ניתראה בתחרות בפ"ת.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

שומע אחי הימליצו לי על הסאב הזה כמו שישי לך TSW305C Pioneer ואני שוקל ליקנות אותו יש לי מחיר עליו ב 380 שח בלי תיבה תגיד אחי האם באמת שווה ליקנות הסאב האם הוא שווה את המחיר שלו אחי אני מברר אצל כולם אני לא רוצה להיתבאס יש לי פיאט פונטו אוטו קטן ואני חושב שהוא יהיה טוב אמרו לי שהסאב הזה נימרח קצת הבאס שלו מרווח הקוונה זה נכון

*** עריכה - תבקש מאחיך שילמד אותך להשתמש בסימני פיסוק כשאתה כותב בפורום הזה ***

• תוכן חדש...