Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, adirpion כתב:

לגבי מה שרשמת פה : "חפש בפיסוק את הכנופיה תשאלו את קפוצ'ון. הם עוזרים. להחליף ועוד דברים"
לא הבנתי למה התכוונת ?

זה חברה. שעוזרים להחליף שמן פלגים. ועוד תיקונים. ללא תמורה. חינם.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

אם מה ש BA323 שמע נכון,אז מהחלפת שמן כהראה לא תבוא ישועתך ואז מחליפים את כל הגיר לאחר מיבוא.

זה נכון,שיש מכונים המשפצים גירים ידניים אבל הם מועטים ועלות התיקון לא זולה בהרבה מגיר מושלם מיבוא.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

היתה לי פעם בעיה דומה עם רכב משומש שקניתי עם 170 אלף קילומטר. 

הרעשים היו רק בהילוך חמישי והם הופיעו בצורת תנודות .

כלומר במהירות שיוט אפשר היה לשמוע סוג של רעשים מהגיר שמתחזקים ונחלשים במחזוריות של כמה שניות. 

כיוון שכל הנסיעות שלי היו על כביש מהיר וכמעט קבוע בהילוך חמישי, הבעיה נפתרה מעצמה אחרי כמה עשרות אלפי קילומטרים. 

אין לי מושג עד היום מה היה שם. 

פורסם

@yor2
תודה רבה על העזרה חבר, אני אבדוק איתם.

@colauti 9
תודה רבה על התגובה.
יש לך מושג מה עלות של גיר והחלפה פלוס מינוס ? והאם לא שמים גיר מפירוק ?

@tamir3000
תודה רבה על התגובה.
הרעשים אצלי הם בהילוכים 3-4-5.
רציתי לשאול אותך האם היה לך בדיוק אותו רכב ?
האם שמעת את הרעשים שהעלתי בסרטון ?

פורסם

תגיע למוסך מומלץ לבדיקה מעמיקה יותר, במידה והרעש אכן מהגיר כמו שזה נשמע האפשרות הטובה ביותר היא החלפת הגיר משום שעלות חלקים פנימיים של גיר ידני יקרים מאוד רק מייסב או שניים יעלו כמו גיר משומש תקין עם אחריות.

פורסם
לפני 2 דקות, ba323f כתב:

תגיע למוסך מומלץ לבדיקה מעמיקה יותר, במידה והרעש אכן מהגיר כמו שזה נשמע האפשרות הטובה ביותר היא החלפת הגיר משום שעלות חלקים פנימיים של גיר ידני יקרים מאוד רק מייסב או שניים יעלו כמו גיר משומש תקין עם אחריות.

שבוע טוב חבר,
תודה רבה על העזרה.
זה כנראה מה שאעשה מחר - יש לך לתת לי המלצה למוסך שמתעסק עם גירים ידניים באזור המרכז ?

• תוכן חדש...